نه عزیزم آفری که دادم نمایندگی فروش هست !!
سرور ایرانی با این مشخصاتی که دادم برای گرفتن وی پی اس کمتر از 60 هزار تومن غیر ممکنه !!!
یعنی کسی با این قیمت واسه 2 ماه هم سرویس نمیده !
نه عزیزم آفری که دادم نمایندگی فروش هست !!
سرور ایرانی با این مشخصاتی که دادم برای گرفتن وی پی اس کمتر از 60 هزار تومن غیر ممکنه !!!
یعنی کسی با این قیمت واسه 2 ماه هم سرویس نمیده !
ببین آخه روی یک سرور که کاربر هست و دارن استفاده می کنن که شما منظورت چه مشکلی من 7 ساله پیش با ریسلر گرفتن شروع کردم تا یک سال یک دونه تیکت مشکل نزدم فقط مشکل در انجام کار با پنل داشتم
بعدش هم که سی پنل تحریم کرد 3 ماه داشتم تیکت میزدم !!!!!! از پارس دیتا هم سریس داشتم !
الان هم 4 ساله داریم نمایندگی میدیم
تازه از پلسک لعنت الله علیه به دایکت ادیمن انتقال دادیم 70 درصد سرورها رو !
اگر سایت مشکل دارد اپ نکنی روی سرور و اسپم انجام ندی و کلا Abuse نداشته باشی پسورد پنل رو فراموش میکین !
ماهیانه هم میتونی 20 تومن پرداخت کنید ؟؟؟؟
منظورم اینه که سال به سال از نظر مشکل به پنل پورتال کاربران ما مراجعه نمی کنی و پسوردش رو فراموش میکنی !
نه دوست عزیر میگم 7 سال پیش ریسلری گرفتی م!
الان خودمون پارتنر دایرکت ادیمن رو گرفتیم و داریم هم روی وی پی اس هم بصورت نمایندگی رویsrv4 خودمون در آمریکا سرویس ارائه می کنیم !
البته میتونم آلمان رو هم بدم بهتون ولی فعلا تا 10 روز آینده قابل ارئه نیست چون 1 سرور که روش هاستینگ میدیم تقریبا دیگه نمیشه روش سایت هاست کرد چون
افت کیفیت پیدا میکنه !
خب شما باید نمایندگی بگیری
واسه فروش هم اگر اداره دولتی میخوای سرویس بدی باید حتما سرور ایرانی بگیری
اگر سرعت مهم نیست واست و به اداره های دولتی نمیخوای سرویس بدی هاست خارجی هم میتونی بگیری
قیمت ها رو هم اعلام کردم
پیشتیبانی 24 ساعته تلفنی
نمایندگی فروش سالیانه همراه با 30 گیگ هاست و مشخصاتی که دادم همون نرخ همکاری 150 تومن از سرور افرانت
سرویس دهنده دانشگاه آزاد
آخرین پست بود در صورت درخواست پیام خصوصی ارسال بفرمائید
ببین دوست عزیزم شما پیشتیبانی میخوای هیچ ایرادی نداره
بک آپ هم به صورت روزانه واست گرفته میشه که سایت های مشتریات قطع شد یا هر اتفاقی افتاد خیلی سریع به حالت اولی برگرده
دیگه کجا مشکل داشتی عزیز ؟
این چیه دیگه؟؟؟ Capture.JPG
نوشته که چیه !!
لیست مشتریام رو پایین سایت ببین !! رنک الکساشون رو هم نگاه کن !!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)