صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 48

موضوع: شروع فروش ماژوال EXSi فقط 25000 تومان

عضو انجمن ilmavps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    74
    تشکر تشکر شده 
    413
    تشکر شده در
    329 پست

پیش فرض پاسخ : شروع فروش ماژوال EXSi فقط 25000 تومان

درود بر شما

من هم این ماژول را نیاز دارم

ولی فرض کنیم خدایی نکرده این اتفاقاتی که دوستان گفتند رخ داد شما هم سعی خودتونا کردید ولی نتونستید جلوگیری کنید این وسط تکلیف خسارتی که به ما وارد میشود چی میشه؟

ایا شما تعهد میکنید در صورت بروز چنین مشکلی تمام خسارات وارده را قبول کنید؟

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    744 پست

درود بر شما

ولی فرض کنیم خدایی نکرده این اتفاقاتی که دوستان گفتند رخ داد شما هم سعی خودتونا کردید ولی نتونستید جلوگیری کنید این وسط تکلیف خسارتی که به ما وارد میشود چی میشه؟

کدوم اتفاق؟
    @ هک اطلاعات : اگه واقعا از طرف ما باشه موردی نیست . اما اینکه هر اتفاقی بی افته سر ما بشکنه نه. باید دلیل و منطق پشت حرفاش بیاره.
    @ در دسترس نبودن سرور : فکر نکنم باعث خسارتی بشه با اینکه تغریبا میشه گفت امکان ناپذیز هست.
    شما فرض کن اصلا حمله بشه به یک سایت، بعد اینکه ساسپند کردید، دیگه فشاری نمیاره
    چرا؟! چون که حجم پیج ساسپند اونقدر پایین هست که با 2 میلیون کانکشن هم مشکلی پیش نیاد
    هسته در بیشترین حالت چیزی جز 1 جمله لاتین چاپ نمیکنه و از اون صفحه ساسپند شما هم سبکتره

عضو انجمن ilmavps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    74
    تشکر تشکر شده 
    413
    تشکر شده در
    329 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط php.source نمایش پست ها
    کدوم اتفاق؟
    @ هک اطلاعات : اگه واقعا از طرف ما باشه موردی نیست . اما اینکه هر اتفاقی بی افته سر ما بشکنه نه. باید دلیل و منطق پشت حرفاش بیاره.
    @ در دسترس نبودن سرور : فکر نکنم باعث خسارتی بشه با اینکه تغریبا میشه گفت امکان ناپذیز هست.
    شما فرض کن اصلا حمله بشه به یک سایت، بعد اینکه ساسپند کردید، دیگه فشاری نمیاره
    چرا؟! چون که حجم پیج ساسپند اونقدر پایین هست که با 2 میلیون کانکشن هم مشکلی پیش نیاد
    هسته در بیشترین حالت چیزی جز 1 جمله لاتین چاپ نمیکنه و از اون صفحه ساسپند شما هم سبکتره

با تشکر از پاسخ گویی شما
    سوال دیگه ای که داشتم در صورتی که version های جدید را تولید کردید و امکاناتی اضافه شد اپدیت را میدهید؟

یا باید هزینه ی جداگانه ای پرداخت شود؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    744 پست

درود بر شما

فعلا خیر
    تا مازوال کامل بشه همین قیمت خواهد بود و در ورژن جدید هم هیچ هزینه ای دریافت نمیشه(تا نسخه 3). اما در آینده که قراره یک سری خدمات بهش اضافه کنیم ، چند نسخه ای با قیمت های متفاوت خواهد شد. البته این خدمات که میگم یک سری خدمات خاص هستند که بدرد همه هم نمیخوره

عضو انجمن 3245 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    479
    تشکر تشکر شده 
    927
    تشکر شده در
    569 پست

سلام
    قیمت خوبی هست، من قصد خرید داشتم، اما اینکه اطلاعات در حال انتقال هست خیلی مشکل سازه، شما شرکت امنیتی هستید؟از نظر من هک میشید،دلیلم؟ آشیانه... (قطعا قضیه ترکی ها را در جریان هستید)
    امکانش هست اطلاعات رو کاری کنید که هرکس خواست سرور رو عوض کنه (سرور ssh شما را)؟؟ این خیلی مهمه (یعنی من یک سرور برای خودم بگیرم، برای خودم اختصاصی تنظیم کنم)
    اینکه شما فردخوبی هستید و معتمد هستید برای کسی پوشیده نیست، اما هر فردی در هر وضعیت و زمانی ممکن است در حالت های مختلف قرار بگیره(تاریخ را مطالعه کنید(قطعا شما از اون مردان برتر که نیستید)

در ورژن جدید قابلیت deploy تمپلیت خاص را هنگام سفارش کاربر خواهد داشت؟
    ارادت
    ویرایش توسط 3245 : April 24th, 2012 در ساعت 17:47

7. تعداد تشکر ها از 3245 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    744 پست

سلام
    قیمت خوبی هست، من قصد خرید داشتم، اما اینکه اطلاعات در حال انتقال هست خیلی مشکل سازه، شما شرکت امنیتی هستید؟از نظر من هک میشید،دلیلم؟ آشیانه... (قطعا قضیه ترکی ها را در جریان هستید)
    ما تابلو بازی در میاریم مگه؟ قضیه هک با امنیت جداست . اونا اسمشون رو گذاشتن هکر
    ما اسممنو رو گذاشتیم امنیت
    امکانش هست اطلاعات رو کاری کنید که هرکس خواست سرور رو عوض کنه (سرور ssh شما را)؟؟ این خیلی مهمه (یعنی من یک سرور برای خودم بگیرم، برای خودم اختصاصی تنظیم کنم)
    دقیقا متوجه نشدم اما امکان تغییر سرور نیست
    اینکه شما فردخوبی هستید و معتمد هستید برای کسی پوشیده نیست، اما هر فردی در هر وضعیت و زمانی ممکن است در حالت های مختلف قرار بگیره(تاریخ را مطالعه کنید(قطعا شما از اون مردان برتر که نیستید)
    :دی
    ما حتی اطلاعات رو لوگ نمیکنیم چه برسه به اطلاعات سرور.
    این ماژوال رو من شخصا دارم می نویسم(البته تا حدودی) اما به اسم شرکت نامگذاریش کردم که این اطمینان رو بهتون بدم
    شما چطور اعتماد میکنید به whmcs پسورد میدید؟ آیا میدونید این سیستم برا خودش یه حق دسترسی مخفی گذاشته یا نه؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

به نظرت شرکتی که کارای امنیتی انجام میده به همین راحتی هک میشه؟ نمیگم نمیشه اما به همین الکی ها نیست. در ضمن پسورد به هیچ وجه در سیستم ذخیره نمیشه و هر عمل جدید باید پسورد ارسال بشه .اطلاعات ارسالی هم کد میشن.
    دوست عزیز شما دیگه چرا!!! شما که خودت کارای امنیتی انجام میدی!!! امنیت هیچ وقت 100% نیست...به قول یکی از بچه های این انجمن اسمش یادم نیست میگفت امن ترین سرور یک سرور خاموش هست!!!!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    744 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط faranetwork نمایش پست ها
    دوست عزیز شما دیگه چرا!!! شما که خودت کارای امنیتی انجام میدی!!! امنیت هیچ وقت 100% نیست...به قول یکی از بچه های این انجمن اسمش یادم نیست میگفت امن ترین سرور یک سرور خاموش هست!!!!
    به نظرت شرکتی که کارای امنیتی انجام میده به همین راحتی هک میشه؟ نمیگم نمیشه اما به همین الکی ها نیست. در...

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

به نظرت شرکتی که کارای امنیتی انجام میده به همین راحتی هک میشه؟ نمیگم نمیشه اما به همین الکی ها نیست. در...

دوست عزیز من نه کارم امنیت هست !!! نه کارم هک هست!!!! دنبال این کار ها هم نیستم!!!! ولی چیزی رو که روزانه میبینم میگم!!! یعنی شما از سایت ناسا هم امن تر هستین!!! از قدیم گفتم پیشگیری بهتر از درمان هست

12. تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    744 پست

دوست عزیز من نه کارم امنیت هست !!! نه کارم هک هست!!!! دنبال این کار ها هم نیستم!!!! ولی چیزی رو که روزانه میبینم میگم!!! یعنی شما از سایت ناسا هم امن تر هستین!!! از قدیم گفتم پیشگیری بهتر از درمان هست
    عرض کردم امنیت رو تا جایی که میتونیم قوی میکنیم. اما خوب به قول دوستمون که بالا گفتن اگه مشکلی پیش اومد خسارت میدید، بله میدیم. با این دو مبحث فکر نکنم در مورد امنیت دیگه بحثی بمونه.
    آشیانه فروم بود با کلی ادعا
    ناسا که دیگه همه میدونن
    ما در قیاس هستیم با اینها که بخوان اینجوری بیوفتن بخاطر یک ماژوال به جونه سرورها؟ پسورد و آی پی هم در سیستم نه ذخیره نه لوگ میشه. بخوان باید سرور رو هک کنن (که اکسس نه از اسکریپتی میتونن بگیرن نه از چیزی) بعد بیان کد رو بردارن دی کد کنن بعد اونجا تغییرات رو بدن و دوباره جایگذین کنن . ما هم که همینجوری وایسادیم داریم نگاه میکنیم که بیاد و هر کاری خواستن بکنن. :دی

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)