-
April 24th, 2012, 06:43
عضو جدید
پاسخ : ** امنیت سرور **
l3lack_lord ؛ به عبارتی مهدی جان
از سال 83 که در کروز و شبگرد بودیم . گویا امیر (dj7xpl ) اون روز ها رو به یاد داشته باشه همین بحث ها با مدیران سرور بود . که به نتیجه مطلوبی هم دست پیدا نکردیم . بنابر این خیلی ها برای کسب درآمد از علمی که یاد گرفتند و به عنوان ***ی بین مدیران سرور جا افتاده مجبور شدن که به ارگان های دولتی برن و برخی دیگر هم باج گیری کنن ( موضوع سایتهای رپ و ddos شدن ها ) ؛ بعضی ها هم مثل من هم با شرکت های خصوصی کار کردن و برای درآمد بیشتر رو به فروش سرور ؛ سرور مجازی و گاهی هم Exchange بردن .
اگر یادت باشه حدود 3 سال پیش در پارکی نشسته بودیم و بنده گفتم که از امنیت سرور افراد مستقل پولی در نمیاد و کلاً باید گروه رو به سمت دیگری هدایت کرد .
پاسخ های دوستان رو دیدم حرف حق هم می زنند و شما هم حرف نا حق نمیزنید اما کلاً همیشه این بحث به همین جا ختم میشه . سالهاست که این cycle ادامه داره و خواهد داشت .
دوستان server manager بنده از طرف دوست خوبم l3lack_lord2003 و خودم معذرت خواهی می کنم ، شما ببخشید که پیشنهادی داده شد , یا به اشتباه دانستهایتان زیر سوال رفت . واقعاً شرمنده .
آدرس سایتت رو بزن و به من و به بقیه افراد این انجمن بگو این سایت منه و ایمن شده توسط من، فرداش ببین دونه دونه افراد این انجمن اون سایتت رو منفجر میکنن یا نه
حاجی شما ببخش ما رو ؛ خواهش می کنم 
مهدی جا تقاضا دارم هر جوابی هم شنیدی جوابی نده الکی بحث میشه انرژی وقت همه به هدر میره
good luck
Netw0rm
-
تعداد تشکر ها از paypal به دلیل پست مفید
-
April 24th, 2012 06:43
# ADS