-
April 22nd, 2012, 11:44
عضو دائم
پاسخ : Vds برای یک سایت آزمون گیری آنلاین
[QUOTE=rezahd;427074]

نوشته اصلی توسط
alireza.stack
خدمت شما عرض کردم که سابقه ی کاری شما برای شرکت ما از اهم واجبات است، لطفا سابقه ی کاری خود را اعلان نمائید، در سایتتان هم در بخش در مورد ما تنها چیزی که مشهود است کلمه ی زیر است:
در حال ساخت....[COLOR="Silver"]
سلام دوست عزیز این نکته رو باید عرض کنم که vds اصلاح جدید هست شما وقتی سرور مجازی سازی میکنید باید این در نظر گرفت که منابع که در اختیار شما قرار دادن واقعا منابع اختصاصی به شما باشه نه اینکه در نمایش به شما مقدار ram 1024 باشد ولی در مدیریت مجازی سازی شما را به طور کامل محدود کردن باشن
مثلا نمونه بارز وقتی به شما میگن یک هسته از cpu به شما اختصاص داده میشه داخل سرور نزنند 500mhzاین موارد من باید خدمت شما توضیح میدادم
شما مطمئن هستید در سایتتان vds ارائه می کنید
اگر بخوام توضیحاتتون رو کامل کنم یعنی مقدار reservation تنظیم بشه میشه اختصاصی هرچی اون باشه در اختیار مشتریه
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2012 11:44
# ADS
-
April 22nd, 2012, 11:47
100 الی 150 کاربر همه به صورت همزمان هر فرد 300 درج داده دارد (البته فعلا برای شروع کار):
150 ضربدر 300 = 45000 درج در 2 الی 3 ثانیه
آخر هر هفته این موضوع رخ می دهد.
ویرایش توسط alireza.stack : April 22nd, 2012 در ساعت 11:53
-
-
April 22nd, 2012, 11:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alireza.stack
100 الی 150 کاربر همه به صورت همزمان هر فرد 300 درج داده دارد (البته فعلا برای شروع کار):
150 ضربدر 300 = 45000 درج در 2 الی 3 ثانیه
خب اون سروری که خدمتتون معرفی کردم برای شروع خوبه
ولی اگر کم بیاره در آینده باید سرور ارتقا بدید دیگه
با 40 تومانی که گفتید نمیشه 150 کاربر با این فشار رو خوب کنترل کرد که
البته ما رو سرور 1500 سی پی یو قبلا مثلا 3 تا سایت که همزمان 600 آنلاین داشتن کاربر تو سایت رو کشیده ها باید ببینید دیگه اون 150 هر کدوم 300 درج داده چی کار میکنه
باید تو کار دید.
در حال حاظر چیزی که معرفی کردم براتون میشه گفت مناسبه
سرور رم بالاتر و سی پی یو پائینتر داریم حتی قیمت کمتر ولی شما نیازبه سی پی یو بیشتر دارید.
یا حق
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 22nd, 2012, 12:01

نوشته اصلی توسط
roobinaserver
خب اون سروری که خدمتتون معرفی کردم برای شروع خوبه
ولی اگر کم بیاره در آینده باید سرور ارتقا بدید دیگه
با 40 تومانی که گفتید نمیشه 150 کاربر با این فشار رو خوب کنترل کرد که
البته ما رو سرور 1500 سی پی یو قبلا مثلا 3 تا سایت که همزمان 600 آنلاین داشتن کاربر تو سایت رو کشیده ها باید ببینید دیگه اون 150 هر کدوم 300 درج داده چی کار میکنه
باید تو کار دید.
در حال حاظر چیزی که معرفی کردم براتون میشه گفت مناسبه
سرور رم بالاتر و سی پی یو پائینتر داریم حتی قیمت کمتر ولی شما نیازبه سی پی یو بیشتر دارید.
یا حق
اگر بتونید در ماه اول با ما راه بیاید مطمئن باشید از ماههای بعد، بیشتر از شما می خواهیم ولی کمتر نه. شرکت ما در حوزه های مختلف کار می کند و باید تمام سایتها را یکجا در یک سرور vds مدیریت کنیم (سه سایت در حال حاضر)
اگر هم سرور شما برای کارمان جواب دهد مطمئن باشید که سرمان درد نمی کند که بخواهیم سرور رو عوض کنیم و کلی تنظیمات دوباره انجام دهیم از سرویسهای شما برای همیشه استفاده می کنیم.
با تشکر
-
-
April 22nd, 2012, 12:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alireza.stack
اگر بتونید در ماه اول با ما راه بیاید مطمئن باشید از ماههای بعد، بیشتر از شما می خواهیم ولی کمتر نه. شرکت ما در حوزه های مختلف کار می کند و باید تمام سایتها را یکجا در یک سرور vds مدیریت کنیم (سه سایت در حال حاضر)
اگر هم سرور شما برای کارمان جواب دهد مطمئن باشید که سرمان درد نمی کند که بخواهیم سرور رو عوض کنیم و کلی تنظیمات دوباره انجام دهیم از سرویسهای شما برای همیشه استفاده می کنیم.
با تشکر
خب آخه ببینید ما هم دنبال این نیستیم مثلا از 50 تومن که از شما میگیریم جوری سرور بدیم که 10 تومن پول سرور باشه 40 سود ما
خیلی ها متاسفانه چنین فکری میکنن
ولی چیزی که شما میخواید خب هزینش میره بالا وقتی پول خوب بدید خب حتما سرور خوبی هم دارید دیگه فکر نکنم کسی این حرف من رو متوجه نشده باشه همه متوجه میشن و درک میکنن
مخصوصا که هزینه cpu بالاست ولی رم کمه هزینش و کار شما بسته به cpu و پردازش هست.
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
مطمئن باشدی سی پی یو ded کسی ارزون نمیده هرکی قیمتش بالا بود بدونید کیفیتش عالیه چون چیزی نیست که گرون فروشی یا ... باشه قیمت cpu خیلی بالاست و رو سرور اصلی محدوده مثل رم نیست هی اضافه بشه طرف میتونه همین سی پی یو رو بین چند نفر شیر کنه و پول همه رو بگیره و چون همه کارشون کمه هم از کیفیت راضی هستن و سود میکنه خب وقتی اختصاصی باشه برای یک نفر اون یک نفر باید هزینه همه رو بده دیگه.
اگر یه کم به این مسائل فکر کنید میبینید که حرفم چندان بی راه هم نیست.
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
راستی اضافه کنم که سایت هایی مثل سایت دانشگاه انقلاب اسلامی تهران فنی 1 پسرانه واقع در یافت آباد با 50 یوزر همزمان سرورش اکثرا قاطی میکنه و ارورهایی میده و کل اطلاعات کاربر که داشته پر میکرده همه میپره در مرحله اول برای شما باید قدرت سرور تا جایی مهم باشه که سرور قاطی نکنه و اطلاعات کاربر از بین نره مثلا همین سایت های قلم چی موقع فشار کاری سرعتش کم میشه ولی اطلاعات ندیدم قاطی کنه یا بپره
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 22nd, 2012, 13:24
[QUOTE=RoobinaServer;427078]

نوشته اصلی توسط
rezahd
اگر بخوام توضیحاتتون رو کامل کنم یعنی مقدار reservation تنظیم بشه میشه اختصاصی هرچی اون باشه در اختیار مشتریه
درسته کاملا همین دارم میگم
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
تعداد تشکر ها از rezahd به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2012, 13:30

نوشته اصلی توسط
alireza.stack
سایت ما در برخی از روزها شدیدا با بانک درگیر میشه (60 هزار درج داده در دو الی سه ثانیه) و کوئری های سنگین.
یک VDS می خوام با قابلیت خاموش کردن سرور، راه اندازی مجدد سرور.
یک سوال هم داشتم : PHP و Cent OS رو خودم باید نصب کنم یا شما نصب می کنید؟ هزینه ی پیکربندی میگیرید یا خیر؟
از آنجا که اعتبار شرکتی در میان است، سابقه ی کاری بالای شما برای ما از اهم واجبات است پس لطف کنید سابقه ی کاری خود را در این حوزه نیز ذکر بفرمائید.
با سلام چقدر رم؟؟؟ چقدر هارد نیاز دارید؟
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2012, 13:49

نوشته اصلی توسط
faranetwork
با سلام چقدر رم؟؟؟ چقدر هارد نیاز دارید؟
رم در محدوده ی 1 الی 2
هارد فعلا مهم نیست. (برای ماه اول یک گیگ کافی است هرچند هاردهای vdsها از این حرفها مسلما بالاتر است)
-
تعداد تشکر ها از alireza.stack به دلیل پست مفید
-
April 22nd, 2012, 14:02

نوشته اصلی توسط
alireza.stack
رم در محدوده ی 1 الی 2
هارد فعلا مهم نیست. (برای ماه اول یک گیگ کافی است هرچند هاردهای vdsها از این حرفها مسلما بالاتر است)
دوست عزیز در مورد VDS و VPS
VPS = vitual private server
VDS = virtual dedicated server
از فرانسه - سوئیس و آلمان با آفر زیر در خدمتیم
حافظه رم : 1 گیگابایت
فضای هارد : 100 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
یورت شبکه : 1 گیگابایت
آی پی : 1 عدد
سیستم عامل: ویندوز - لینوکس - میکروتیک (قابل انتخاب)
ماهانه : 35 هزار تومان
سالانه : 250 هزار تومان
حافظه رم : 2 گیگابایت
فضای هارد : 150 گیگابایت
ماهانه : 47 هزار تومان
سالانه : 310 هزار تومان
فرا نتورک | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای
یک سوال هم داشتم : PHP و Cent OS رو خودم باید نصب کنم یا شما نصب می کنید؟ هزینه ی پیکربندی میگیرید یا خیر؟
ما خودمون انجام میدیم...به صورت رایگان
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
April 23rd, 2012, 06:32

نوشته اصلی توسط
faranetwork
از فرانسه - سوئیس و آلمان با آفر زیر در خدمتیم
حافظه رم : 1 گیگابایت
فضای هارد : 100 گیگابایت
ماهانه : 35 هزار تومان
سالانه : 250 هزار تومان
آفر بالا را تو سایتتون 31 هزار تومان زدید!! چرا پس به ما 35 تومان می دهید؟
-