صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 41

موضوع: خرید سرور اختصاصی ex4s و سوال !

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

پیش فرض پاسخ : خرید سرور اختصاصی ex4s و سوال !

نقل قول نوشته اصلی توسط razavihost نمایش پست ها
    دوست عزیز تکرار میکنم.مشکلات شخصی خود رو به بحث این دوست نکشید.و الکی بی مسعولیتی دیگرانو به دیتاسنتر ربط ندین.چرا این مشکلاتو من و دیگران نداریم؟
    شما جدیدا مدیر انجمن شدید؟

2. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    636
    تشکر تشکر شده 
    2,318
    تشکر شده در
    1,830 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط PENOIL نمایش پست ها
    شما جدیدا مدیر انجمن شدید؟
    ادامه نمیدم بحث رو.اما تاکید میکنم مشکل شما به بد یا خوب بودن دیتا سنتر ربطی نداره بهتره مشکل واسه فروش بقیه ایجاد نکنید.چون مشکل شما واسه همه مثل روز روشن هست.(عدم توجه و پرداخت )
    ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
    IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
    www.ParaServer.Net

5. تعداد تشکر ها از razavihost به دلیل پست مفید

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkankamangar.ir نمایش پست ها
    اگر ex6 خواستید با هزینه ستاپ ماهیانه 198 تومان
    و بدون ستاپ ماهیانه 250 تومن در خدمتم
    پنل هم میدیم خدمتتون
    باقی مدلهارم خواستید بگید قیمت بدم بهتون
    برام پیام خصوصی کنید، متشکر
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

7. تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

به هرحال پیشنهادمیکنم به هیچ عنوان سمت این دیتاسنتر نرید که پشیمون میشید !

با سپاس

9. تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

PENOIL : شما شایان اصغر پور (VPSFARS) نیستی ؟

[راستی ، ممنون از اینکه توصیه کردید .]

-----------------

آقای رضوی هاست : راستش من قیمت بهتری دارم، بعد چون از شما تعریف زیاد شنیدم مشتاق بودم قیمت بهتری از شما بگیرم .

در هر حال من باید هتز رو تجربه کنم، حالا چه توسط آقای رضوی چه دیگر دوستان ...

البته پیشنهاداتی هم برای MYLOC یا OVH هم دوستان کردند ولی علاقه دارم هتز رو تجربه کنم .

-----------------

من فقط میخوام 12 گیگ رم با ساخت VPS برای هاستینگ بذارم و بقیه رم رو VPS بدم ، کیفیت هم خیلی برام مهمه، مشتری باید لذت ببره از هزینه ای که میکنه .

----------------

منم شخصا هزینه این سرور رو خودم نمیدم، شریکم متقبل میشه ولی هزینه شریکم، مثل برای خودمه ، و چون از صفر داریم شروع میکنیم باید با احتیاط بیام جلو و قطعا اگر با یکی کار کنم که راضی باشم ازش ، به چندین سرور هم خواهد رسید .

از این رو تقاضا میکنم واقعا راهنمایی کنید .

اینطور نباشد که کسی دنبال سود بیشتری باشه، چون اگر اینطور باشه به خود من بگه، من حتما از روی وظیفه انسان دوستی بهش کمک مالی خواهم کرد، ولی اینکه زیر و رو بکشه روی سرور واقعا متاثر کنندست .

البته این حرفم مخاطب خاصی نداره، صرفا جهت اطلاع برای افرادی که این چنین تفکراتی دارند گفتم .

آقای رضوی منتظر قیمت مناسب تری ازت هستم، لطفا در پیام خصوصی پیشنهاد بهتری ارسال کنید . سپاسگذارم.
    ویرایش توسط aligoli : April 17th, 2012 در ساعت 00:25
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

11. تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید

عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

هتزنر میشه گفت جزء بهترین دیتاسنترهایی هستند که نسبت به قیمتشون . کیفیت خوبی دارن و تا الان که این مشتریانی ایرانی ما رو که هر کاری که دلتون بخواد سرور سرور ها میارن رو تونستند ، تحمل کنند . جای خوشحالیه. در ابتدا باید بگمم که اقا شایان ، زیاد جالب سرور های مجازی رو از لحاظ abuse ها کانفیگ نکردند که همچین مشکلاتی دارند. مالکیت سرور های اقای خسروی هم کمتر از 4-5 روز میشه که به ما منتقل شده و ما دارین یکسره کار میکنیم تا مشکلات مالی - ایمیل ها مشخصات مشتریان و abuse ها رو مرتب کنیم که به روال معمول با مشتریان کار کنیم. ولی باید عرض کنم. مسلما وقت میخواد. انشا االله تا 2 روز دیگه این مشکل abuse هم داره برطرف میشه که به موقع به دست مشتران برسونیم اقای خسروی برسونیم.
    فقط متاسفم برای کسانی که از چند گلایه یک کاربر ،مسولیت پذیری همکارشون رو برای منافع خود زیر سوال میبرند و بی حرمتی میکنند. با اینکه خودشون غیر مستقیم از دیتاسنتر خرید میکنند. و از سایتی که بدون هزینه ستاپ به مشتریان سرویس میدند. یادتون باشه بدون ستاپ یا با مقداری از هزینه ستاپ مالکیت سرور از مشتری صلب میشه و هنگام کنسلی مالکیت به خرید دار داده میشه و نصف پول ستاپی که دادین به هوا میره.

در مورد قیمت میتونید تو سایت ما سروری که میخواهین رو تیکت کنید و اونجا پیگیر باشید ، تا بیخودی بعضی ها پست های نا مربوط ارسال نکنند.

شب خوش و موفق و پیروز باشید
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

13. تعداد تشکر ها ازiNicz.Com به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

ممنون ، ولی یه توصیه برای کار آقای شایان، لطفا سرور آقای عسگر پور و هر چه سریع تر ، نه دو روز ... بررسی کنید، آخه من یه vps اونجا دارم، از ساعت 6 : 47 دقیقه قطع شده ، ... سپاسگذارم .

تعرفه های

15. تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید

عضو انجمن taghi.karimi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    237
    تشکر تشکر شده 
    1,618
    تشکر شده در
    1,255 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 3245 نمایش پست ها
    دوست محترم، لازم نیست تو هر مبحث پست بدید، بخدا لازم نیست، همینجوری هم میشه پست هارو زیادکرد،

جدیدا در بخش فروش پست اضافه میشود

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها

-----------------

آقای رضوی هاست : راستش من قیمت بهتری دارم، بعد چون از شما تعریف زیاد شنیدم مشتاق بودم قیمت بهتری از شما بگیرم .

البته پیشنهاداتی هم برای MYLOC یا OVH هم دوستان کردند ولی علاقه دارم هتز رو تجربه کنم .

-----------------

من فقط میخوام 12 گیگ رم با ساخت VPS برای هاستینگ بذارم و بقیه رم رو VPS بدم ، کیفیت هم خیلی برام مهمه، مشتری باید لذت ببره از هزینه ای که میکنه .

----------------

منم شخصا هزینه این سرور رو خودم نمیدم، شریکم متقبل میشه ولی هزینه شریکم، مثل برای خودمه ، و چون از صفر داریم شروع میکنیم باید با احتیاط بیام جلو و قطعا اگر با یکی کار کنم که راضی باشم ازش ، به چندین سرور هم خواهد رسید .

اینطور نباشد که کسی دنبال سود بیشتری باشه، چون اگر اینطور باشه به خود من بگه، من حتما از روی وظیفه انسان دوستی بهش کمک مالی خواهم کرد، ولی اینکه زیر و رو بکشه روی سرور واقعا متاثر کنندست .

البته این حرفم مخاطب خاصی نداره، صرفا جهت اطلاع برای افرادی که این چنین تفکراتی دارند گفتم .

آقای رضوی منتظر قیمت مناسب تری ازت هستم، لطفا در پیام خصوصی پیشنهاد بهتری ارسال کنید . سپاسگذارم.
    درود
    سرور بدون ستاپ خواستید هر مدلی که نیاز بود پ.خ بدید قیمت بدم !البته کمتر از همکاران در انجمن!

Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596
    Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
    ...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA

17. تعداد تشکر ها ازtaghi.karimi به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    636
    تشکر تشکر شده 
    2,318
    تشکر شده در
    1,830 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها

-----------------

-----------------

----------------

سلام من این ex4s رو نهایت با ستاپ 195 میتونم ماهانه 195 به شما تقدیم کنم.اضافات هم جدا محاسبه میشه.
    اگه قیمت بالاست به خاطر خدمات و پشتیبانی مناسب هست
    ویرایش توسط razavihost : April 17th, 2012 در ساعت 09:16
    ارائه سرورهای اختصاصی دیتاسنتر هتزنر (Hetzner) بدون هزینه Setup در ایران
    IR Telegram : @Sina_moosavi_a Mobile IR : +989307154848
    www.ParaServer.Net

19. تعداد تشکر ها ازrazavihost به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

Hetzner مگه دیتاسنتره؟

انگلیسی ها یه ضرب المثل دارن که باید با طلا نوشت "هنوز اونقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم"

تا وقتی این همه دیتاسنتر با کیفیت هست، چرا باید به خاطر هزینه کمتر، اعتبار و اطلاعات و زحمت خودتون رو به باد بدید؟

- پول به سادگی قابل برگشته، ولی بقیه ی موارد خیر
    تو انتخاب هاتون دقت کنید که پشیمونی آینده رو براتون نداشته باشه.

21. تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)