-
پاسخ : پرداخت $ پی پال به دیتا سنترها....و خرید های اینترنتی....و ارسال حواله به حساب شرکت
ایشون 80 دلار رو با کمال احترام پرداخت کردند..
-
تعداد تشکر ها از shshhskh به دلیل پست مفید
-
May 3rd, 2012 20:48
# ADS
-
پاسخ : پرداخت $ پی پال به دیتا سنترها....و خرید های اینترنتی....و ارسال حواله به حساب شرکت
پرداخت های سریع وظیفه ی ماست.....
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
دلار 1800....یورو 1445
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
wmz_LR_cashu
پرداخت های سریع وظیفه ی ماست.....
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
دلار 1800....یورو 1445
من 20000 یورو میخوام. لطفا مشخصات و یک محل برای قرار حضوری رو لطف بفرمایید.
-
-
با سلام این مقدار الان در حساب موجود ندارم...
ویرایش توسط wmz_LR_cashu : May 3rd, 2012 در ساعت 22:36
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
wmz_LR_cashu
با سلام این مقدار الان در حساب موجود ندارم...
با قیمتی که فرمودید، هر مقداری که باشه خریداریم.
-
-

نوشته اصلی توسط
nasa_de
با قیمتی که فرمودید، هر مقداری که باشه خریداریم.
جناب من 2445 منظورم بوده از شما بعیده:s
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
wmz_LR_cashu
جناب من 2445 منظورم بوده از شما بعیده:s
از بنده بعید نیست، برای ما هم بعضا با نرخ پایین حواله گیر میاد که ما اگر نتونیم بگیریم به دوستان دیگه ارجاع میدیم، گفتم شاید اینطوری هست. به هر حال ممنونم. موفق باشید.
-
-
ممنون ببخشید اگه اشتباه شد...
-
تعداد تشکر ها از wmz_LR_cashu به دلیل پست مفید
-
هر دلار امریکا 1799....پرداخت های زیر 50 دلار شامل 1500تومان کارمزد می باشد.
-
-
مقداری دلار mass pay به دستم رسیده جهت اطلاع با ای دی من در تماس باشید...
-