1000 دلار هست بصورت اسکناس
اگر خواستید به من پ.خ بدین
1000 دلار هست بصورت اسکناس
اگر خواستید به من پ.خ بدین
یک راه شما میتوانید تا 10.000 دلار را اوکی کنید .
اون هم کارت بازرگانی داشته باشید . و هر چیزی که خرید کردید در گمرک ایران ورود پیدا کند .
ارز بازرگانی به مقدار 10.000 دلار در سال میباشد .
هم سقف خرید دلار داره هم اینکه 50 تومن یکجا ندارم ...تنها راه گرفتن دلار ، نزدیک به قیمت دولنی اینه که مبلغ 50 میلیون حساب داخل بانک داشته باشید و 1 سال هم دست بهش نزنید
حالا اگر گفته بودند 50 تومن تراکنش و یا اینکه کارت رو بگیریم ، دلار رو بگیریم ، کارت رو پس بدیم پولو ازاد کنند یه چیزی ... 50 بخوابونم توی حساب .. اصلاً به صرفه نیست ... :|
والله من این پولو ماکسیمم 5-7 روزه میخوام .یک راه شما میتوانید تا 10.000 دلار را اوکی کنید .
اون هم کارت بازرگانی داشته باشید . و هر چیزی که خرید کردید در گمرک ایران ورود پیدا کند .
ارز بازرگانی به مقدار 10.000 دلار در سال میباشد .
نمیتونم بدوم دنبال اداره بازرگانی .
در ثانی سرور اونجا میمونه ، من چی به اینها نشون بدم ؟!!
اگر اشنایی دارید ارائه کنید :دی ، شیرینی هم محفوظ !
دوست عزیز اگر به این راحتی که شما فکر میکنید . و بدون سرمایه و بدون زمان به کسی دلار می دادن ببخشید کسی بیکار نبود در نت کار کند . به قول شما با یک شیرینی دادن و پول نقدی ارز میگیرفتن و در همان در بانک با اختلاف هر دلار 600 تومن به ارز تبدیل میکردن . پول کمی نیست دوست عزیز 1000 دلار 600 تا 650 تومان پول میباشد .
به نظر من اگر 6.7 روز زمان دارید دنبال کسی باشید که این ارز را به شما کمتر بفروشد و در روزی که قیمت ارز در بازار ایران کاهش دارد ارز خود را خرید کنید . به هر صورت شما برای خرید سرور به حواله هر نیاز دارید نا اسکناس هیچ صرافی نیست که اسکناس حواله کند
دلار 1200 تومنی منقرض شد !
اره . باید همین کارش کنم ...دوست عزیز اگر به این راحتی که شما فکر میکنید . و بدون سرمایه و بدون زمان به کسی دلار می دادن ببخشید کسی بیکار نبود در نت کار کند . به قول شما با یک شیرینی دادن و پول نقدی ارز میگیرفتن و در همان در بانک با اختلاف هر دلار 600 تومن به ارز تبدیل میکردن . پول کمی نیست دوست عزیز 1000 دلار 600 تا 650 تومان پول میباشد .
به نظر من اگر 6.7 روز زمان دارید دنبال کسی باشید که این ارز را به شما کمتر بفروشد و در روزی که قیمت ارز در بازار ایران کاهش دارد ارز خود را خرید کنید . به هر صورت شما برای خرید سرور به حواله هر نیاز دارید نا اسکناس هیچ صرافی نیست که اسکناس حواله کند
مشکلی با اسکناس ندارم . میتونم همین جا تحویل بدم .
اگر 50 تومن رو یکسال بزارید توی بانک بهتون سالیانه 5000 دلار نزدیک به نرخ دولتی میدهند ( نرخ دولتی میدهند اما اون قدر هزینه های جانبی میخوره که بالاتر میشه )عزیز 50 تومن برای یک صراف مبلغی نیست ! روزانه بالای 300 میلیون تومان حواله می زنن فقط .اگر میشد که نمیومدن دلار با نرخ بالای 1800 بخرن
این چیزی که شما میگید کذب هست ، 100 میلیون هم بزارید بهتون دلار با نرخ دولتی (حتی نزدیک به نرخ دولتی ) نمیدن
اصلا" بانک دلارش کجا بود
بچه ها حالا اینو بیخیال ...
دلار رو خودم افتادم دنبالش انشالله هم گیرم میاد .
اما میخوام ببینم من اومدم 12000 دلارذ سرمایه گزاری کردم واسه کولو ؛ این جریان اینترانت ملی چی میشه ؟
بازار هاستینگ چه بلایی سرش میاد ؟
ممنون میشم بحث کنید .
هيچ راهي وجود نداره كه دلار رو از كشورهايي كه با ارران مشكل ندارند بگيريم؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)