-
April 7th, 2012, 11:05
پاسخ : هتزنر و او وی اچ

نوشته اصلی توسط
razavihost
نه چون هتزنر از این هارد ها به عنوان هارد پایه استفاده نمیکنه.پس دلیل نداره که اسمش اونجا باشه.
ختم کالام تز اونجایی که باز شما جواب این پست رو باز میدی من واسه بسته شدن دهن شما و دهن بقیه اینو میگم که در کل هتزنر سرور فروش نیست که اسمش تو اونا باشه به عنوان خریدار هارد سرور واسه پی سی ها هارد میخره و کلا پی سی فروشن
تا الان که با همه این وجود پی سی هاش خوب فروش میری و اطمینان میدم که نه به عنوان فرد ایرانی سرور های مارو میبندن نا به علت عدم پرداخت و مشکل مالی. کسانی هم که فکر میکنن که احتمال داره سرور هاشون به خاطر عدم پرداخت ساس بشه از من درخواست کد انتقال بگیرن به شرط پرداخت کل هزینه ستاپ.
فرا خان شما سرور فروشی تو بکن ما هم پی سی فروش.
سرور یا پی سی بودن مهم نیست مهم جواب دادن و پشتیبانی هست در سریعترین زمان ممکن!
مشخص شد که سواد انگلیسیت در حد -10000 هست..چون حتی نمیتونی متن رو بخونی..چه ربطی به هارد داشت؟؟؟
OVH: 100,000 dedicated servers (Source: Company forum)
Which companies are on the next tier? Many are in Europe, where Hetzner, PlusServer/Intergenia and LeaseWeb all appear to have between 30,000 and 40,000 servers, based on their most recent public statements
از translate گوگل استفاده کن که بفهمی چی نوشتیم!!!!
در ضمن در مورد پشتیبانی به oVH یک هزینه vip میدیم اون موقع خیلی اوضاع فرق داره 7 *24 زیر 1 ساعت جواب میدن
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------

نوشته اصلی توسط
mariean
فرا جان من فک نکنم ریطی به فروش داره ؟؟
شما جواب بده ؟؟
چون قیمت سرور رو مشخص میکنه که هرکی هرکی شما میفرماید بدونه وت میدی ؟/؟ یعنی حدود 90 یورو که زده با کسر وت ؟؟ شما میدی 255 تومن سرور 8 ترا و 8 گیگ رم ؟؟؟
هتزنر هم با ید کسر وت بشه؟؟ که هزینه ستاپ دارن 390 میگیرن ؟؟؟ اکثر دوستان ؟؟
چرا ؟؟
این مشکاه همه هست در قسمت سرور در بخش اموزش
شما میخای بگی من نمیدونم چی به کجا ربط داری ؟؟ هی میزنی تو سر سوال ؟؟ ب قول خیلی از پستاتوت آخرش میگید سوال جواب بده ؟؟
اینجا تاپیک فروش نیست که بخوام قیمت بدم!!!! کسانی که شرکت داشته باشن با ارائه مدرک شرکت VTA رو نمیدن...که ما برای مشتری VTA حساب نمیکنیم!!! ولی خوب خیلی ها هستن با اینکه VTA نمیدن ولی برای مشتری حساب میکنن..که این بر میگرده به سیاست های کاری هر کسی ...در مورد فروش سرور هم فکر میکنم واضح توضیج دادم!!!!
OVH: 100,000 dedicated servers (Source: Company forum)
Which companies are on the next tier? Many are in Europe, where Hetzner, PlusServer/Intergenia and LeaseWeb all appear to have between 30,000 and 40,000 servers, based on their most recent public statements
100.000 تا سرور کجا و 40.000 تا سرور کجا!!! اگه یک شرکت بد باشه هیچوقت این 100.000 تا سرور نمیفروشه!
-
-
April 7th, 2012 11:05
# ADS
-
April 7th, 2012, 11:41
پاسخ : هتزنر و او وی اچ
vta ????vta ???? نه ؟؟ VAT
من لینکتون نگاه کردم او وی اچ 80000 تا فروش داشته نه 100000
- Intel: 100,000 servers
- OVH: 80,000 servers
- SoftLayer: 76,000 serves