بيخيال IIS شويد و اگر فقط نياز به دانلود داريد و حرفه اي نيستيد يك nginx.org نصب كنيد و خلاص
يا يك wampserver نصب كنيد و خودتون و اين دوستمونا اذيت نكنيد و حرس امنيت هم نخوريد
بيخيال IIS شويد و اگر فقط نياز به دانلود داريد و حرفه اي نيستيد يك nginx.org نصب كنيد و خلاص
يا يك wampserver نصب كنيد و خودتون و اين دوستمونا اذيت نكنيد و حرس امنيت هم نخوريد
روی دایرکتوری IIS راست کلیک کنید بعد Properties بعدش باید یوزرتو ادد کنی و دسترسی اونو به فایل ها بیشتر کنی
منم یک مشکلی دارم اینه که مثلا فرمت msi رو از روت دانلود میکنه، اما فرمت های png ، apk و فایل های داخل پوشه ها رو دانلود نمیکنه.
ویندوز سرور 2003 هست و Extension رو برابر * و Type/sub-type رو هم application/octet-stream قرار دادم (برای دانلود انواع فرمت ها) اما مشکل حل نشد. لطفا راهنمایی کنید.
ویرایش توسط ReziOnline : August 24th, 2013 در ساعت 02:50
دوستان منم مشکل دارم باiis.مشکلم اینه که فایلام از سرور دانلود نمیشه.فایلام را درون wwwrootریختم ولی دانلود نمیشه.
سلام من همه چیه iis رو تنظیم کردم ولی وقتی میزنم فایل رو دانلود کنه دانلود نمیشه و گیر میکنه با اینتر دانلود منیجرم میزنم با دوتا کانکشن دانلود میکنه ودوتاشم گیر میکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)