-
April 6th, 2012, 16:04
عضو دائم
پاسخ : ایده برای ماژوال whmcs
سلام من یه چیزی به ذهنم رسیده نمیدونم این هست یا نه
شما یه ماژول بنویسید مثلا اگر کاربری شلوغی کرد بهش یه امتیاز منفی بدیم توسط خودمون مثلا تعریف کنیم اگه این امتیاز به -10 رسید جریمه شه یا مثلا یه چیزی فاکتور راش تولید کنه یا مثلا خیلی اذیت کرد مثلا تعریف بشه به -50 رسید اکالنتش براش به مدت مشخص بسته بشه و این
-
-
April 6th, 2012 16:04
# ADS
-
April 6th, 2012, 16:29
عضو انجمن
پیشنهاد دوم من:
باتوجه به اهمیت زیاد دیتابیس Whmcs ماژولی بنویسید که اتوماتیک بکاپ بگیره از دیتابیس و ارسال کنه به ایمیل حالا با تنظیمات دلخواه کاربر
جوملا همچین کامپوننتی را دارد
-
-
April 6th, 2012, 17:21
میشه بگی کجاش این امکان را داره ؟
تاپیک دیگری بزنید جواب میدم
یک سایت توی iis ساخته شده و تنظیمات جوری هست که از کاربران نام کاربری و رمز عبور می خواهد اگر ماژولی بود که خودش توی vps ویندوز یوزر ایجاد میکرد و به کاربر تحویل می داد خوب بود . ( فکر نکنم زیاد کاربردی باشه ، فقط نیاز خودم بود

)
این میشه ماژوال شخصی دیگه. فوقش 2 تا فروش بره اونم برای سایت های فیلم و موزیک
ماژولی بنویسید که حتی اکسپورت های vmware رو deploy کنه، یعنی مسثلا بنده یک تمپلیت تعریف میکنم، هرکی میکروتیک بخواد اونو deploy میکنم، وقتی مشتری خرید کرد و واریز کرد اتوماتیک اون تمپلیت رو deploy کنه، امیدوارم ساده بیان کرده باشم
لازم به ذکر است ماژول وارز هاست این قابلیت رو ندااره، بلکه میشه گفت هیچ ماژولی تاحالا این قابلیت رو نداشته
همچین ماژولی در بیاد خودم خریدار پایه اول هستم
ارادت
در این مورد قبلا فکر کرده بودم. امکان پذیر هست اما یک موردی داره و اونم اینه که بعد ساخت وی پی اس چطور آی پی بده. برای اون هم راه حلی هست اما یگ باگ امنیتی بزرگ داره که باید راه حل بهتری پیدا کنم
ممنون از پیشنهادتون در صورتی که تصمیم به نوشتن کردیم حق شما محفوظ خواهد بود
سلام من یه چیزی به ذهنم رسیده نمیدونم این هست یا نه
شما یه ماژول بنویسید مثلا اگر کاربری شلوغی کرد بهش یه امتیاز منفی بدیم توسط خودمون مثلا تعریف کنیم اگه این امتیاز به -10 رسید جریمه شه یا مثلا یه چیزی فاکتور راش تولید کنه یا مثلا خیلی اذیت کرد مثلا تعریف بشه به -50 رسید اکالنتش براش به مدت مشخص بسته بشه و این
ایشالا که شلوغ نکنه
چیز جالبی هست حتما در موردش فکر میکنم. ممنون
پیشنهاد دوم من:
باتوجه به اهمیت زیاد دیتابیس Whmcs ماژولی بنویسید که اتوماتیک بکاپ بگیره از دیتابیس و ارسال کنه به ایمیل حالا با تنظیمات دلخواه کاربر
جوملا همچین کامپوننتی را دارد
در داخل خود whmcs هست چنین گزینه ای
-
-
April 9th, 2012, 12:20
عضو انجمن
whmcs فاکتورهای سرویس های کنسلی را حذف نمیکند و برای همیشه در سیستم باقی میماند و جر بدهی مشتری نمایش داده میشود ماژولی برای کنسل کردن این فاکتور ها بصورت خودکار مفید است
-