صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 60

موضوع: ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار همه شرکت کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط unkn0wn نمایش پست ها
    سلام به همگی. آقا بحث رو میخوام تموم کنم.قصد توهین ندارم ولی کاملا تابلو شد همه چی.
    Internet یه access خیلی کوچیک از هاست ایران بده به من تا بدم دوستام بیارنش پایین واست که جبران مافات شده باسه.ببین مثلا یه پنل بده ازش یا یه شل بریز بده بهم و دیگه کاریت نباشه.
    تکرار میکنم قصدم جبران مافات هستش .

هشدار به ایران هاست : با من کل کل نکنی الان ها.من حرفمو زدم چون که آدم باید خجالت بکشه با مشتری اینجوری رفتار کنه.
    والله خيلي ناراحتم از هاست ايران حقيقت اش رو بخواهيد چون از ديشب که با رمز ياب بدون معطلي پول رو واريز کردم و تا امروز ظهر ساعت سه بعداظهر که اونها هاست رو که به من ندادند در عرض يک دقيقه هم ازم گرفتند
    مثل اين مي مونه که شما يه چيزي به کسي بدي بعد ازش بگيري بعد ديگه اگه اون چيز رو طلا بکني و بهش بدي اون حال اوليه رو نخواهد داشت
    به هر حال شما محبت داريد

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    پاسخ شما توسط خود شما در پاسخ قبل داده شده:

در ضمن، برای بررسی کردن ایران بودن یا نبودن سرور ها، نیازی به هاست نبود و شما می توانستید ip سرور هایی رو که من در یاهو خدمت شما ارائه کردم، در انجمن بزارید و همکاران و دوستان در این انجمن به شما بگن که ایران هست یا نه.

با تشکر.
    در اين جا اي پي رو گذاشتم http://whois.domaintools.com
    ديدم کشور سوئد اومد و گفتم خوب سرعتش خوبه کافيه
    پيش خودم گفتم خويشتن داري بهتر از اين هست که الان يه تيکت بزنم و بگم اقا چرا اين کشور سوئد مي ياد
    يعني حتي مزاحم شما و هاست ايران هم نشدم و گفتم مردم هم کار و زندگي دارند مزاحمشون نشم و ديگه تيکت نزدم بعدش توي تيکت صفحه اولي هم مشخص هست ولي متاسفانه بعد از يک دقيقه ديدم هاست رو از من گرفتيد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 4dmin نمایش پست ها
    آی پی رو بزارید چک کنیم
    هاست رو در عرض يک دقيقه از بنده گرفتند و اصلا فرصت نشد که من هاست رو ببينم در همين حد که بنده وارد هاست شدم ديدم سرعتش خوبه بعد اي پي رو هم چک کردم ديگه گفتم خوبه و بعدش هم نمي خواستم اينجا پست بزنم و يا تست کنم
    فقط مي خواستم تشکر کنم از هاست ايران که ديدم هاست رو بستند

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

اين هم تصوير حذف کردن هاست تاريخ خريد و تاريخ حذف رو مشاهده کنيد:

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

آقای اسماعیلی رو از وقتی که دامین رو از پنل شرکت ... در اورود می شناسم ! یادمه رسللر شرکت ... بود !
    خیلی مغرور هستند

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranhyperhost نمایش پست ها
    یک سوال ؟ چرا رفتید سراغ هاست ایران که این همه مشکل باسه سایت بزرگ ایرانمون یعنی P30Download بوجود آورده ؟
    مگه شما جریانشو نشنیده بودید ؟

همینجا در خواست میداد دوستان هستند قیمت میدادند و خرید میکردید و خیالتون راحت میبود

چرا رفتید سراغ هاست ایران ؟
    همين جناب Aria که در اين جا هستند داشتم در قسمت هاست هاي خارجي نيگاه مي کردم بعد ديدم نظر دادند و ايران هم نيستند سايت اشون هم ديدم و بعد توي چت باهاشون تماس گرفتم و گفتم خودتون هاست نداريد گفتند نه
    گفتند از هاست ايران بگير گفتم سرور ايران مي خوام گفتند خوب اونها هم دارند و سي پنل هست
    و يه چند تا آي پي هم دادند من هم زياد البته سر در نمي يارم فقط پينک کردم ديدم سرعت خيلي خوب بود من هم همون ديشب خريداري کردم و پول رو واريز کردم با رمز ياب
    بعد ديدم يه نام کاربري پشتيبان هاست ايران مال ايشون هست البته مهم نبود اين قضيه و خوب هاست رو خواستم بگيرم ولي نمي دونم چرا يک دقيقه بيشتر نشد
    ویرایش توسط internet : October 26th, 2009 در ساعت 20:11

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
    جدا ؟
    جناب آریا نکنه شما اسماعی.. هستید
    مي خواستم هم تماس بگيرم مي گفتند نگيريد که نه تنها هاست بهتون نمي دهند بلکه پولتون هم ديگه ممکنه پس ندهند خودشون هم در پست هاي قبلي نوشتند اين موضوع رو
    من خودم هم تعجب کردم ديدم پول رو که واريز کردم بعد از يه چند دقيقه ديدم کاربري به نام Aria کارم رو اوکي کردند و تخفيف هم که برام گرفتند من هم تشکر کردم فقط چيز خاصي نگفتم
    اخه ايشون گفتند من دوبي هستم حالا خودتون توي تيکت هاي نام کاربريشون رو مشاهده مي کنيد
    با اين حال من کاري به اين قضايا نداشتم و فقط هدفم هاست بود يعني با اين که اين مسائل رو متوجه شدم ولي روي خودم نزاشتم و خوب هدفم فقط هاست خوب بود اين مسائل مهم نبود برام ولي نمي دونم چي شد که اينطوري با من برخورد کردند
    البته من تماس گرفتم با هاست ايران امروز عصر و هر چي مي گفتم مسئولش يه چيز ديگه مي گفت
    من هم گفتم دودش مستقيم توي چشم هاست ايران مي ره ولي ايشون با خنده مي گفتند اصلا مهم نيست شما بيا تهران شکايت کن آدرس بهت مي دهيم نمي دونم خيابان کجا يعني اصلا مهم نبود که حالا يه نفر ازش هاست خريده و وقت من يک روز تلف شده
    ویرایش توسط internet : October 26th, 2009 در ساعت 20:21

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
    وقت خوندنش نیست
    یکی بیاد تو 3-4 خط توضیح بده بینم داستان چیه ...
    حتما
    ديشب داشتم در اين جا جستجو مي کردم در بخش سرويس دهندگان خارجي :
    http://webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=36
    بعد به آقاي Aria برخورد کردم بعد توي چت روم باهاشون چت کردم
    ايشون گفتند دوبي هستند و هاستينگ داشتند ولي براي ايراني ها نيست
    گفتند هاست ايران بگير و من هم گفتم سرور ايراني مي خواهم حتما باشه
    گفتند باشه هاست ايران سرور سي پنل هم داره که سرور هم داخل ايران هست
    من هم تيکت زدم و درخواست دادم به هاست ايران بعد ديدم يه کاربري با همين نام کاربري Aria که توي تيکت ها هم هست اومده کارم رو راه بندازه و اوکي کنه من هم روي خودم نزاشتم و خوب من هدفم هاست بود
    بعد همون ديشب مبلغ هاست رو واريز کردم براي هاست 50 مگابايت سرور ايران و سه گيگ پهناي باند ولي شرط کردم حتما ايران باشه
    امروز صبح يه نفر که اينجا هم فعال هستند گفتم مي خواهم از هاست ايران بگيرم ايشون گفتند که هاست ايران سرور داخل ايران نداره و خلاصه يه لينک هم پيدا کردم توي اين فروم و براي هاست ايران فرستادم که هاست شما در ايران هست اش اونها هم گفتند بله و به دلايل ...
    بعد هم تا امروز ساعت سه بعداظهر من منتظر هاست بودم که ساعت سه آماده بشه
    قبلش توي چت آنلاين هاست ايران و تيکت همونطور که در تصوير مشخص هست گفتم اقا من هاست رو که گرفتم مي دهم دوستان اينجا چک کنند و حرف شما سند هست براي بنده
    بعد از چند دقيقه هاست رو به بنده دادند و بعد از يک دقيقه هاست رو از من گرفتند و تيکت زدند که شما به علت اين که توهين کرديد و ... ديگه که خودشون مي گن و هاست ايران ديگه قادر به ارائه هاست به شما نيست و شماره حساب بدهيد
    يعني هاست رو به من نداده بودند که خودشون گرفتند و من هم توي اون يک دقيقه اي پي رو چک کردم که سوئد بود ولي خودم چون هدفم هاست پر سرعت بود بي خيال بودم فقط خواستم تشکر کنم ازشون که سرعت خوبه و سايت ام رو راه اندازي کنم که ديدم هاست رو ازم گرفتند
    شرمنده دوستان و اساتيد هم شدم خيلي وقتشون رو گرفتم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranhyperhost نمایش پست ها
    همونطور که بنده عرض کردم و جناب lovelife گفتند . سرعت زیاد چشمگیر نیست . حالا شما به خاطر این یکم سرعت خودتون رو درگیر این مسائل و بد بختی ها میکنید .

موفق باشید
    به خدا تيکت ابتدايي بنده رو بخونيد اين هاست ايران هاست رو به بنده دادند يک دقيقه بعد گرفتند
    خوب بايد هاست به من بدهند که من هاست داشته باشم بعد بگن اقا شما کار خلافي انجام دادي
    وقتي من چيزي به دستم نرسيده چطور مي تونند بيان و از من بگيرند
    حرف سر اين هست که چرا وقت مردم رو تلف مي کنند و بعد مهم نيست براشون و مسئولش مي گه ادرس مي دهيم شما بيا شکايت کن اينجا و از اينکه مي گم من اين جا در اين فروم موضوع رو مطرح مي کنم همين کاري که الان کردم بهم مي خندند و مي گن مهم نيست مي خواي تا بياي فلان جا و شکايت هم بکن يعني کاربري که بنده باشم اصلا براشون سر سوزني ارزش ندارم مسئله سر اين موضوع هست

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

متاسفانه بیشتر کاربران سخن از حرفه ای بودن یا نبودن می گویند.

یک سری در مورد P30Download نظر میدهند و دسته ای دیگر ....

بعضی وقت ها تاسف می خورم که ایرانی هستم و از بیانش خجالت می کشم.

در هر حال صحبت آخر از طرف خودم و مدیریت شرکت میزبانی هاست ایران:

شرکت هاست ایران سالهاست که در حال فعالیت است و یکی از معدود شرکت هایی هست که به شهرت و قدرت این چنینی رسیده است و در هر حال، معمولاً شرکت های بزرگ، مخالفانی هم دارند که این مساله کاملاً طبیعی هست و برمیگرده به انسان بودن همه ما که برخی موافق و برخی مخالف موضوع یا شخص یا شرکت یا ... هستیم.

درواقع شرکت میزبانی هاست ایران اهداف بزرگ و دور اندیشانه ای دارد که بهترین راه عملکرد را اهمیت ندادن به هواشی های پیرامون و موضوعات متفرقه قلمداد می کند و گروه خود را در جهت رسیدن به اهداف خود آموزش می دهد.

مشتریان ما معمولاً متخصصان بوده و از همکاری با ما بسیار خوشحال و راضی هستند زیرا تنها ایشان از معنی فعالیت حرفه ای سر در آورده و آن را می ستایند و به دنبال رسیدن به این سطح از کیفیت هزینه می کنند.

در هر حال، کاربرانی هم هستند که شانس استفاده از امکانات حاظر را از دست می دهند و این بسیار طبیعی بوده و جای سوال و شک ندارد.

نظرات اشخاص به نوع خود محترم بوده و در صورت سازنده بودن آنها، به گرمی از ایشان استقبال خواهد شد.

کاربر گرامی، Internet امیدوارم شما هم هاستینگ مورد نظر خود را بیابید و بعد ها متوجه عرض های بنده بشوید.

من با توجه به کمبود وقت و نداشتن موضوعیت و منتق این تاپیک و گرایش این تاپیک به مسائل جانبی و بی ارزش، از ادامه پاسخگویی در این تاپیک خودداری خواهم کرد.

با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان و همکاران عزیز.

با تشکر.
    ویرایش توسط Aria : October 26th, 2009 در ساعت 21:10

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)