-
March 29th, 2012, 17:13
عضو جدید
پاسخ : در مورد سرور xl host
تو سایت xlhost.com یک پیج با چند خط اطلاعات برای توضیح دیتاسنتر وجود داره که فکر می کنم واقعاً در سطح یک دیتاسنتر نباشه .
فکر می کنم xlhost.com خودش از یکی از دیتاسنترها سرویس میگیره و دیتاسنتر نیست خودش .
هر دیتاسنتری که تا بحال دیدیم هم سایت بسیار تکمیلی داشته و هم اینکه خدماتی نظیر کالوکیشن و ... داشته که این سایت گویا نداره .
بنده شک دارم به اینکه دیتاسنتر بشاه مگر اینکه کسی اطلاعاتی ارائه کنه که ثابت کنه دیتاسنتر هست .
آنلاین هاست (OnlineHost) مرکز تخصصی میزبانی وب در ایران با 8 سال سابقه فعالیت
میزبانی وب ایران ، سرور مجازی/سرور اختصاصی ایران ، ثبت انواع دامنه به همراه کنترل پنل اختصاصی
-
-
March 29th, 2012 17:13
# ADS
-
March 29th, 2012, 17:27
عضو دائم
سرویس های ما هم روی این دیتاسنتر هست و مشکلی نداشتیم و از همه نظر عملکرد قابل قبولی داشته اند.
-
-
March 29th, 2012, 17:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
onlinehost
تو سایت xlhost.com یک پیج با چند خط اطلاعات برای توضیح دیتاسنتر وجود داره که فکر می کنم واقعاً در سطح یک دیتاسنتر نباشه .
فکر می کنم xlhost.com خودش از یکی از دیتاسنترها سرویس میگیره و دیتاسنتر نیست خودش .
هر دیتاسنتری که تا بحال دیدیم هم سایت بسیار تکمیلی داشته و هم اینکه خدماتی نظیر کالوکیشن و ... داشته که این سایت گویا نداره .
بنده شک دارم به اینکه دیتاسنتر بشاه مگر اینکه کسی اطلاعاتی ارائه کنه که ثابت کنه دیتاسنتر هست .
سلام
دیتاسنتر معتلق به شرکت eNet ) ee.net ) هست که آقای سعید خرازی موسس و مدیر این شرکت هستند . در Ohio فعالیت داره این شرکت و تصاویری از دیتاسنتر و ساختمون جدید دیتاسنتر و ساختمون لابی و اداری جدید رو میتونید از پیج فیس بوک مشاهده کنید . بله سایت ها بسیار قدیمی هستند و چند سالی هست که آپدیت نشده ! در پی صحبت هایی که با ایشون داشتیم به زودی تغییراتی زیادی خواهد کرد . باید منتظر موند و ببینیم چه میخوان بکنن . خدمات Co-location نیز دارند که بهتره براشون ایمیل بزنید و شرایط رو بپرسید .
-
تعداد تشکر ها از amirlord به دلیل پست مفید
-
March 29th, 2012, 18:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
دیتاسنتر معتلق به شرکت eNet ) ee.net ) هست که آقای سعید خرازی موسس و مدیر این شرکت هستند . در Ohio فعالیت داره این شرکت و تصاویری از دیتاسنتر و ساختمون جدید دیتاسنتر و ساختمون لابی و اداری جدید رو میتونید از پیج فیس بوک مشاهده کنید . بله سایت ها بسیار قدیمی هستند و چند سالی هست که آپدیت نشده ! در پی صحبت هایی که با ایشون داشتیم به زودی تغییراتی زیادی خواهد کرد . باید منتظر موند و ببینیم چه میخوان بکنن . خدمات Co-location نیز دارند که بهتره براشون ایمیل بزنید و شرایط رو بپرسید .
ممنون از توضیحات
آنلاین هاست (OnlineHost) مرکز تخصصی میزبانی وب در ایران با 8 سال سابقه فعالیت
میزبانی وب ایران ، سرور مجازی/سرور اختصاصی ایران ، ثبت انواع دامنه به همراه کنترل پنل اختصاصی
-
-
March 30th, 2012, 04:30
عضو انجمن
اگر کسی سرور از این دیتاسنتر خرید کرده با دلار بانکی مشخصات سرور را لطف کنه و چطور میشه سفارش داد .
همچنین چیزی که میگن به نظر من نیست .
-
-
March 30th, 2012, 09:10
عضو دائم
یه میل به
بزنید
ایمیل خودشونه و راهنمایی تون میکنن
-
-
March 30th, 2012, 12:20
عضو انجمن
من شنیدم که میگن این سرورهاش: Cheap Dedicated Servers - Bargain Bin که به دلار بانکی میدند، کیفیتشون خوب نیست، یعنی سخت افزارشون قدیمی و خیلی کهنه است، لطفا کسانی که از این نوع سرورهای xlhost استفاده زیادی کرده اند راهنمایی کنند. ممنون.
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
-
March 30th, 2012, 12:49
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از DeltaGostar به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2012, 16:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Kian
من شنیدم که میگن این سرورهاش: Cheap Dedicated Servers - Bargain Bin که به دلار بانکی میدند، کیفیتشون خوب نیست، یعنی سخت افزارشون قدیمی و خیلی کهنه است، لطفا کسانی که از این نوع سرورهای xlhost استفاده زیادی کرده اند راهنمایی کنند. ممنون.
درست هست سخت افزار دست دوم هست
ولی قطعا از کیس های خیلی از دیتاسنترها بهتر هست.
و اینکه اگر تا الان تجربه داشته باشید با سرورهای نظیر برند دل کار کرده باشید
متوجه میشید که قدرت و کیفیت سرور رو در مقایسه با سایر دیتاسنترها که سرورهاشون یه کیس هست
و کلا xlhost دیتاسنر با ثباتی هست و سرویس قابل اطمینان و بسیار عالی ارائه میده
چه سرورهای برند دل - چه بقیه سرور های چه سرورهای BB
-
تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید