سلام دوستا قبل از خرید بنا به درخواست دوستان لطف کنید قوانین سرویس دهی را بخوانید تا دچار مشکل نگردید
با تشکر
لینک ورد به مرکز قوانین
سلام دوستا قبل از خرید بنا به درخواست دوستان لطف کنید قوانین سرویس دهی را بخوانید تا دچار مشکل نگردید
با تشکر
لینک ورد به مرکز قوانین
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
تحویل فوری و عالی بود
دوست عزیز کار انتقال رو هم خودتون انجام میدید؟
ما از یک بنده خدایی سرویس داریم یا رمشون سرور سوخته یا پول سرور به دست طرف نرسیده خلاصه قطعی داره ما هم فروشگاه داریم و همه این قطعی ها باعث از بین رفتن اعتبارمون.
دز ضمن شرایط Add domain رو هم بفرمایید
ویرایش توسط p30speed : March 27th, 2012 در ساعت 00:38
سلام دوست عزیز شما میتوانید ثبت سفارش کنید و بعد از ان درخواست انتقال بدهید تا ما انجام دهیم
الطف کنید با ای دی بنده تماس بگیرید تا کلیه امکانات و هر موضوع و مبحث بود در اختیار شما قرار دهم
id : r.koohi
add domain فعال نیست و شما باید درخواست اد دامین بدهید تا برای شما انجام دهیم
با تشکر
ویرایش توسط rezahd : March 27th, 2012 در ساعت 00:49
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
با سلام بنده هم از ایشون سرویس گرفتم پشتیبانی بسیار عالی دارند و نقریبا تمام ساعات در دسترس هستند تایید میشه.![]()
سلام مدت این افر تا دو روز دیگر بیشتر نیست هر کسی نیاز داره زود تر اقدام کنه
دامنه com رو هم میتونید به هاست خریداری شده انتقال بدین؟ هزینه انتقالش چقدره؟
از طریق سایت با ما در تماس باشید
Offers تمدید شد اطلاع بعدی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)