وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
دوست و کاربر گرامی
بانکها ، معمولا" مشکلاتی دارند و مدارکی نیاز دارند که بر ای یک کاربر عادی مشکل است
از طرفی ، درسته برای شما کاغذ بازی نداره ، ولی دلیلی نمیشه که ما پول شما رو بخوریم!
از طرفی هم فعلا" ما 10 کاربر فعال داریم که در حال استفاده از سرویس هستند ، نیازی نیست ما پول شما رو بخوریم ،
چون بابت هر روز ، هزینه ای از شما دریافت میکنیم
من نمیدونم شما کاربران باید چی رو ببینین تا اعتماد کنید ؟
اگر موضوع ثبت شرکت براتون مهم است ، ثبت شرکت تا پایان فروردین سال 91 تکمیل شده و به دستمون میرسه (چون به عید برخوردیم)
در کل شما بفرمایید ، بنده به همون صورت رضایتتون رو جلب میکنم
سلام بنده حدود 3 ماه هست كه دارم از اين سيستم استفاده ميكنم تراكنش ماليم هم زياد بوده كه كل مبلغ رو در حدود 24 ساعت بعد از درخواست بنده به حساب ايشان واريز شده و از اين سيستم كاملا راضي هستم
با تشكر وحيد خدادادي
من همین روز واسه یکی از دوستان سفارش دادم و اوکی شد و من به شما این اعتماد رو میدم چون از نزدیک ایشون رو میشناسم
یکم طول کشید ولی بالاخره امشب کاراش تموم شد و ما تست کردیم
انشالله تا چند روز آینده قالب سایت منم آماده بشه میخوام واسه خودم درخواست بدم
سلام
سایت رو بروز رسانی کردید ولی فایده ای نداره ، نمیشه عضو شد و وارد صفحات دیگر شد !
بهتر بود یه ماه دیگه صبر میکردید همه چیز آماده میشد و بعد اقدام به تبلیغ میکردید نه الان هیچ چیز آماده نیست ، اونجوری شکیل تر هم بود
باسلام
من از ایشون سرویس رو دو-سه روزه گرفتم .
و واقعا چیز عالیی هست و خیلی جالبه حتی در نوع اول که واسطه هست وقتی کد رو ویرایش میکنی میتونی دیگه واسطه رو هم برداشت و مستقیم بره به درگاه و واقعا عالیه .
مسئله الان بحث اعتماد هست .
که اگه درست باشه و شرکتشون ثبت بشه واقعا بازدهی خوبی داره .
ممنون
چطور می تونم درگاه بگیرم هر چی بر رو ی دکمه درخواست درگاه پرداخت اینترنتی می زنم چیزی نمی اد
کاربر عزیز ،
شما و سایر کاربران محترم ، میتوانید برای سفارش و درخواست درگاه پرداخت خود ، با ما مکاتبه کنید :
ایمیل :
547.mcts@gmail.com
آی.دی یاهو :
sepadl71
تلفن تماس :
09197840979
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)