سلام، من $mysql_charset = 'utf8'; رو از configuration.php حذف کردم. اما واحد پولی ؟؟؟؟ هست و درست نشده!؟
سلام، من $mysql_charset = 'utf8'; رو از configuration.php حذف کردم. اما واحد پولی ؟؟؟؟ هست و درست نشده!؟
اول در مورد فارسی ساز : هک نشدید . باید فایل فارسی ساز رو ویرایش کنید . در اون بخش نام و شماره حساب خودتون رو جایگزین کنید . از طریق جست و جو مرورگر به دنبال کلمه های وب سود بگردید و به جای آن نام سایت خودتون رو بزنید تا فارسی ساز اختصاصی بشه .. اون فارسی سازی که شما گرفتید هیچ جایی نیست .. برای همین اختصاصی هست و باید ویرایش کنید ///
.
در مورد ؟؟؟؟ علامت سوال بودن واحد .. بعد از اینکه اون کد رو برداشتید باید دوباره واحد رو پاک کنید . و دوباره واحد رو بسازید ....
هیچ نیازی نبود شماره حسابتون رو اونجا مینوشتید!!!!
یا اگر نوشته بودید باید در تاپیکتون اون رو بیان میکردید
بر فرض کاملا شخصی هم برای خودتون باشه خودتون از من بهتر میدونید نیازی به نوشتن در فایل زبان نیست چون از خود ادمین میشه راحت ادیت کرد
پس لطفا در تاپیکتون این مورد رو بیان کنید!
سلام بله منم از این فارسی ساز استفاده کردم
یکی از مشتری های من مبلغ 21.500 تومان به این شماره حساب واریز کرده الان کی اینجا جوابگو هست ؟
به نام علی احمدی
شماره بازیابی: 012765180774
تاریخ 2/1/1391
ویرایش توسط eh3@n : March 25th, 2012 در ساعت 10:51
نیمیدونم این کارو از روی عمد کردن یا اشتباهی
ولی اگه از روی عمد بوده این پولا خوردن نداره خودتون رو حروم خور نکنید
شاید الان پولی جمع کنید و به جیب بزنید ولی در آینده برای شخصیت خودتون مشکل بوجود میاره
ویرایش توسط eh3@n : March 25th, 2012 در ساعت 15:38
دوست عزیز .. این از روی عمد نبوده .. شما باید اون بخش رو ویرایش میکردید .. در ضمن .. شما مشخصات پرداخت رو برای ما ارسال کنید .. در صورت صحت به شما برگشت داده میشه
سلام
جهت رفع این مشکل به تالار مراجعه کنید
http://www.webhostingtalk.ir/f176/53593/
و جهت فارسی ساری ادمبن به تالار
http://www.webhostingtalk.ir/f176/53241/
امیدوارم مفید باشه
سلام
دوستان من whmcs رو به ورژن 5 با قالب فارسی و تاریخ شمسی آپدیت کردم.
مشکل این هست که در قسمت سرویس های من برای تمامی اعضا تاریخ روز رو نشون می ده. (در پنل ادمین مشکلی وجود ندارد)
برای مثال امروز برای همه اعضا و همه سرویس ها تاریخ ثبت نام سرویس و تاریخ سررسید سرویس رو ۱۳۹۱/۰۴/۰۷ نشون می ده...
دوستان فایل تمپلیت مربوط به این قسمت رو کسی می دونه اسمش چی هست یا اینکه کس دیگه ای مشکل مشابه داشته و یا راه حلی دارید برای این مشکل ؟
اگر تاریخ همون میلادی هم باشه مشکلی نیست.... کسی اگه می دونه خیلی ممنون می شم یه راهنمایی کوچیک بکنه که من مشکل رو حل کنم.
متاسفانه الان نه راه پس دارم نه راه پیش و نمی شه از نسخه فارسی شده دیگری استفاده کرد.... چون آپدیت شده و یک سری فایل ها هم توسط ما ادیت شده...
مشکلی از اون لحاظ نداره ... تقریبا برای اکثر ا مینطوره ... مثا در فاکتور ها هم به همین صورته..چه میلادی باشه چ شمسی شده باشه...تاریخ سررسید بعدی رو با عضویت یکی درنظر میگیره...منتها در خود سرویس به درستی پرداخت بعدی رو تنظیم کرده....منتها مشکلی در روال کاری سیستم ایجاد نمیکنه...
اما اینکه ب چه صورت میشه این مشکل رو برطرف کرد منم دنبالشم
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)