دوست عزیز من گفتم نطر شخصیمه و دوست ندارم جسارتی به شما کرده باشم
انلاین لحظه ای ملاک برای تبلیغ نیست
الان 3 مورد برای تبلیغ مهمه
یکی رنک الکسا
تعداد بازدید
محتوای خود سایت
متاسفانه سایت شما یه سایت تازه تاسیسه با رنک حدودا یک میلیون الکسا و بازدید هم از الکسا راحت میشه فهمید.
همین انجن رو در نظر بگیرید
بالاترین قیمتش 150 هزار تومنه در حالی که دست که هر موقع بیاین 250 نفر انلاینی داره و رنک الکسای جهان هم رو 19 هزاره
اگر سایتتون رو برای سروسامون دادن به بازار هاستینگ و شناختوندن بهتر هاستینگ ها به مشتری ها راه انداختید که دستتون درد نکنه و کار خوبی کردید
اما اگه هدفتون از این کار فقز درامدزایی هست باید بگم فعلا زوده
برای اینکه چهره سایتتون جذاب تر بشه و همچنین مدیران سایت ها رغبت بیشتری برای قبت سایتون داشته باشند این تبلیغات برداشته بشه خیلی بهتره
خود شخص بنده وقتی داخل سایتتون اومدم دیدم4 تا بنر تبلیغات بدهید تو سمت راستش بود
یکی پایین بود
دو بنر یه سروی دهنده دیگه بود
حدود 3 تبلیغ متنی در سمت راست بود
هیچ تمایلی پیدا نکردم توی سایت ثبت نام کنم
خوب اینجا بیشتر شبیه یه سایت آگهی نیست تا یه سایت مرجع هاستینگ
در هر صورت انشاالله موفق باشید
دوست عزیز به نظر من چیزی که فقط برای درآمد باشه هیچ وقت موفق نمیشه! هدف من هم فقط درآمد نیست فقط در حدی که هزینه سرور تامین شود همین! من خودم در گذشته هاست لازم داشتم چون سایت مرجعی نبود مجبور بودم ساعت ها در گوگل جستجو کنم و از همه بدتر این که اینترنتم dial up بود! الان خداروشکر adsl هست این سایت هم راه اندازی کردم تا دیگه کسی مثل گذشته های من زجر نکشه!
اما در مورد تبلیغات هم خدمتتان عرض کنم که تبلیغات سمت راست رو نمیشه حذف کرد چون اگر دقت کنید آنجا خالی می شود و ظاهر سایت بسیار بد می شود.
حال نظر دیگه ای هم دارید؟ ما صمیمانه آماده شنیدن هستیم و از این که انتقاد کردید متشکرم. انتقاد باعث پیشرفت می شود.
ویرایش توسط ehsanfotoo : February 27th, 2012 در ساعت 17:17
Host Ratings - صفحه نخست
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
جالبه که ما همچین سایتی را معرفی کردیم در این پست: http://www.webhostingtalk.ir/f41/363...tml#post335958
و بعد تاپیک مربوط به آن http://www.webhostingtalk.ir/f41/36396/ توسط مدیران حذف شد!
الان نزدیک انتخابات مجلس است! نه انتخابت مدیران wht ! پس چرا تاپیک من قبلا پاک شد!!!
ممنون از اینکه انتقاد پذیر هستید![]()
از شما هم سپاس گذاریم که انتقاد کردید. اگر شما هم به جمع کاربران ما بپیوندید خوشحال خواهیم شد.
با تشکر
مرجع سایت های هاستینگ ایران
کاربران محترم آیا هنوز با کندی سرعت مواجه هستید؟
همچنان سرعت پایین
بد ترم شد
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)