ایشون از همه لحاظ تایید میشوند
ایشون از همه لحاظ تایید میشوند
خدمات ایشون تایید میشه
شاید یه مقدار از نرخ بازار بالاتر باشه اونم به 1000 دلیل که ما اعتراضی نداریم به این امر اما مطمن هست. گزینه اطمینان فاکتور حیاتی در کسب و کار در فضای مجازی هست.
قیمتشون که عالیه
ولی نمیدونم چرا نمیگیرم با اینکه نیاز هم دارم![]()
سلام
میدونم تاپیک زیرخاکی هست ولی میبایست این پست رو میدادم
با اینکه دلار همین امروز یعنی 26 اسفند 1391 الان توی بازار به قیمت
خرید :3300
فروش: 3350
ایشون قیمتش خیلی جالبه
خودتون برید و قیمت رو ببینید
payment24.us
قیمتشون در تاریخ 26 اسفند 1391
اینم برای کسایی که از ایشون طرفداری میکردنپرداخت و انجام کلیه خرید های اینترنتی شمابا استفاده از Visa Card
موجودی : 4600 دلار موجودی : 6300 دلار
نرخ دلار پی پال در این لحظه : 3750 تومان
نرخ دلار ویزا در این لحظه : 4050 تومان
البته میدونم الان میاد و کلی دلیل و برهان میاره ولی گفتم شاید براتون جالب باشه
ویرایش توسط m.Amin : March 17th, 2013 در ساعت 12:26
ویرایش توسط m.Amin : March 16th, 2013 در ساعت 22:53
کاربرای عزیز ایشون قیمتاشون رو تغییر دادن ولی من صفحه آرشیوی دارم اگه خواستین صفحه آرشیوی رو براتون میگذارم که بازم اگه خواستین بیشتر ازش طرفداری کنید!!!!
احتمالا خودشم الآن میاد میگه من 20 ساله تو این کارم و چون 20 ساله تو این کارم تا میتونم باید بندازم به مردم خودم!!!!
پست های قبلیشو بخونید میفهمید
عزیز شما چی کار به کاره ایشون داری آخه . شما مطمئن باش مشتری که میره از این سایت خرید میکنه قبلش چند تا صرافی دیگه رو دیده بعدش هم میبینه و همه چیز دستشه ولی خب لابد یه چیزی تو این payment24 دیده که مشتریش شده .
همچین برخورد میکنید انگار داره کلا ه ب ر داری میکنه ! قیمت ها شفاف تو سایت هست و مشتری با چشم باز و آگاهانه داره خرید میکنه . دیگه این چه ربطی به منو شما داره.
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
بابا این تاپیک که خاک خورده آخه چرا بالا آوردیش !!!!!!!!!!!
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Website:http://www.Loginvps.com
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
آقایون دلار اینترنتی با اسکناس فرق می کنه. هنوز اینو متوجه نشدین؟
کارمزد داره، تامین امنیت داره، تحریم دور زدن داره.
من از پیمنت 24 بسیار راضیم. از هر جایی تا حالا گرفتم بهتر بوده. درست نیست این طور در موردش قضاوت کنین.
هزینه های میلیون تومانی سرور هم با ایشون پرداخت می کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)