-
February 7th, 2012, 22:16
عضو انجمن
پاسخ : ایا Hetzner ایران رو تحریم کرده ؟

نوشته اصلی توسط
Neo2
این مطلب درسته ؟ خبر جدیدی منتشر شده ؟
فکر میکنم مشکل از جایی هست که سرور ازش گرفتیم ، یعنی سایت
http://irserver.com
هزینه سرورهاشون رو پرداخت نکردن، کل سایت ها رو بستن. IP ها هم پینگ نمیشه !
بعیده از همچین شرکتی به به خاطر بدهی مالی، این اتفاق براشون بیفته. ضربه بزرگی به اعتبارشون هست
ما هم لنگ موندیم
سلام به همگی
من اصلا نگفتم مشکل تحریم هستش !!!! خیلی از همکار هم میدونن که به خاطر تحریمات اخیر امکان ارسال حواله ارزی سخت شده و به سختی میشه پول رو به هتزنر رسوند.
الان صرافی های ازاد رو بستن و صرافی ها، مخصوصا تو مرز های کشور الکی نوشتن : سکه فروشی. طی این 2 هفته که زمان پرداخت فاکتور های سرور ها بود. ما به سختی و با قیمت بالای تونستیم حواله روز 5 شنبه انجام بدیم. از هتزنر 2 هفته برای پرداخت فرصت گرفته بودیم که امروز باید پرداخت میشدند. از شانس بد ما هم سیستم پرداخت در اذزربایجان که حساب ما این حا قرار داره از روز 4 شنبه با مشکل مواجه بوده. و بانک اذزبایجان هم چیز درست حسابی نمیکفتن. فقط امروز گفتن که به احتمال زیاد فردا حل میشه.با این شرایط ما نتونستیم پول رو به بدست هتزنر برسونیم.و سرور ها رو تا پرداخت شدن بستند. انشا الله تا 99% فردا برطرف میشه. من جواب همه مشتری ها رو دادم و دیگه مغزم داره صوت میکشه که با صداقت همه چی رو به مشتری ها توضیح دادم. ممنون میشم که یا صبورهای خود ما را همراهی کنید.
موفق و پیروز باشید.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
تعداد تشکر ها ازiNicz.Com به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2012 22:16
# ADS
-
February 7th, 2012, 22:24
به دلیل عدم توانایی و کفایت irserver
سرورهای ما بسته شده
چجوری هست این همه مشکل ندارند فقط ایشان مشکل پیدا کردند؟؟؟؟؟
خسارت سایتهای مارو کی باید بده؟
-
-
February 7th, 2012, 22:31

نوشته اصلی توسط
abc
سرورهای ما بسته شده
افراد زیادی به این مشکلات ارزی خوردند.
ویرایش توسط smartieuser : February 8th, 2012 در ساعت 14:09
-
تعداد تشکر ها ازsmartieuser به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2012, 22:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
abc
سرورهای ما بسته شده
این حرف رو نزنید 
جناب اقای قنبری فکر میکنم یکی از افرادی باشن که تا همین الان کسی ازش شاکی نبوده
و از این اتفاقات همیشه بوده و خواهد بود
شاید برای خود شما هم بارها پیش اومده که یه اتفاقی افتاده باشه و به مشتریانتون دلیلش رو بگید
پس باید مشتریانتون هم شاکی بشن و بگن فلانی بی کفایت بوده
اصلا نباید این حرف رو بزنید چون بعضی وقت ها پیش میاد که برای خود شخص هم از این نوع اتفاقات می افته
ویرایش توسط vps-baran.ir : February 7th, 2012 در ساعت 22:46
-
تعداد تشکر ها ازvps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2012, 22:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
abc
سرورهای ما بسته شده
ایشون نمیخوان حرف ما رو قبول کنند و فقط حرف خودشون رو میگن.شما اگه توانا هستی برو ببین چرا وضع دلار اینجوری هستش که شما الان برای تمدید سرور باید 2 برابر پول بدی ؟!! خوبه جواب تلفن ها رو دادیم و مثله بعضی ها پول ها رو بر نداشتیم جمع کنیم بریم.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
تعداد تشکر ها ازiNicz.Com به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2012, 22:55

نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
ایشون نمیخوان حرف ما رو قبول کنند و فقط حرف خودشون رو میگن.شما اگه توانا هستی برو ببین چرا وضع دلار اینجوری هستش که شما الان برای تمدید سرور باید 2 برابر پول بدی ؟!! خوبه جواب تلفن ها رو دادیم و مثله بعضی ها پول ها رو بر نداشتیم جمع کنیم بریم.
الان مشکلمون سر این موضوع نیست مشکلمون بالا اومدن سرورها هست
کی مشکل مرتفع میشه؟
تا چه ساعتی؟
-
-
February 7th, 2012, 23:13
عضو انجمن
شما اگر میتونید خودتون حواله کنید این کار رو انجام بدید و الکی هم نگید بی کفایتی و...!
این بنده خدا از خداشه زودتر حواله بشه و مشتری ها راضی باشند!
-
تعداد تشکر ها از farzadho به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2012, 23:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
سلام به همگی
من اصلا نگفتم مشکل تحریم هستش !!!! خیلی از همکار هم میدونن که به خاطر تحریمات اخیر امکان ارسال حواله ارزی سخت شده و به سختی میشه پول رو به هتزنر رسوند.
الان صرافی های ازاد رو بستن و صرافی ها، مخصوصا تو مرز های کشور الکی نوشتن : سکه فروشی. طی این 2 هفته که زمان پرداخت فاکتور های سرور ها بود. ما به سختی و با قیمت بالای تونستیم حواله روز 5 شنبه انجام بدیم. از هتزنر 2 هفته برای پرداخت فرصت گرفته بودیم که امروز باید پرداخت میشدند. از شانس بد ما هم سیستم پرداخت در اذزربایجان که حساب ما این حا قرار داره از روز 4 شنبه با مشکل مواجه بوده. و بانک اذزبایجان هم چیز درست حسابی نمیکفتن. فقط امروز گفتن که به احتمال زیاد فردا حل میشه.با این شرایط ما نتونستیم پول رو به بدست هتزنر برسونیم.و سرور ها رو تا پرداخت شدن بستند. انشا الله تا 99% فردا برطرف میشه. من جواب همه مشتری ها رو دادم و دیگه مغزم داره صوت میکشه که با صداقت همه چی رو به مشتری ها توضیح دادم. ممنون میشم که یا صبورهای خود ما را همراهی کنید.
موفق و پیروز باشید.
بهتون حق میدم. بالاخره این اتفاقات پیش میاد و الان هم میدونم حداقل 100 نفر یه ریز باهاتون تماس میگیرن و زودتر میخوان که مشکل برطرف شه. تو این شرایط اصلا درست نیست کسی بر ضد شما جو سازی کنه و یا حرفی در بیاره. بنده هم فقط تعجب کردم که چرا با این همه اعتبار که شما دارید، این مشکل واستون پیش اومده.
سرورهاتون هم دیر یا زود ایشالا درست میشن. ولی قبول کنید که اینجور مسائل بعضا از یاد خیلی ها نمیره و واسه خیلی از سایت ها من جمله سایت ما که یه سیستم تجاری آنلاین هست و با پول سروکار داره گرون تموم میشه. تو این شرایط اگر من یه سایت تفریحی داشتم شاید واسم مهم نبود، ولی رو پروژه های رسمی تر و بزرگ تر اصلا نمی تونم ریسک کنم دیگه. تضمینی نیست که دوباره این مشکل پیش نیاد.
تازه شانس آوردیم جمعه این مشکل پیش نیومد وگرنه به تعطیلی های شنبه یکشنبه بر میخورد و چند روز وقفه می افتاد
-
تعداد تشکر ها از Neo2 به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2012, 23:17
نقل قول نوشته اصلی توسط iNicz.Com نمایش پست ها
کی مشکل مرتفع میشه؟
تا چه ساعتی؟
-
-
February 7th, 2012, 23:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
abc
کی مشکل مرتفع میشه؟
تا چه ساعتی؟

نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
فقط امروز گفتن که به احتمال زیاد فردا حل میشه. انشا الله تا 99% فردا برطرف میشه
موفق و پیروز باشید.
امیدواریم
-