سلام دوستان..این ماجرای بنده بر میگرده به یک سال پیش.حدود پارسال هارد سیستم بنده سوخت و تمامی اطلاعات بنده از بین رفت.اطلاعات پنل irnic هم از بین رفت.خوشبختانه رمز ایمیلم یادم بود و رفتم و بازیابی پسورد رو زدم.تا اینجا درست بود که دیدم جواب محرمانه رو میخواد.. متاسفانه یادم رفته بود و هر کاری کردم نتونستم یادم بیاد. تیکت زدم پشتیبانی ir nic و گفتند یک درخواست بده برای پسورد محرمانه. درخواست دادم.. گفتند باید کتبی باشه! کتبی فرستادم.. دوباره گفتند کارت ملیت کو؟!! دوباره یک درخواست کاملا رسمی نوشتم و با امضا و زیرش هم کپی کارت ملی.. براشون اسکن کردم و فرستادم. جوابیه امد با تشکر از شما بررسی میشه و به زودی جوابتون رو میدیم.. کلا یک هفته ای شد این ماجرا و بعد جواب آمد نام شما در پنل بدون پسوند فامیلیتون ذکر شده در صورتی که فامیلی شما پسوند داره!! یک نامه کتبی بفرستید برای ویرایش اطلاعاتتون.!! دیگه اسکن و ... قبول نیست.. باید بفرستید به آدرس شرکت.. ازا ین ماجرا چند ماه گذشت و من همچنان درگیر پس گرفتن یک جواب محرمانه..
تو این مدت چندین دامنه بنده منقضی شد و الان یک دامنه بیشتر رو پنل ندارم... بماند. دوباره اینبار براشون یک نامه رسمی دادم و همراه کپی کارت ملی با اثر انگشت!! و نام و نام خانوادگی و خلاصه کلا رسمی.. پیشتار فرستادم و کلی هزینه پستش شد.. بعد 2 هفته الان دوباره ایمیل آمده برام..
لطفا درخواستتون رو طی نامه کتبی همراه با امضا بفرستید!! و کارت ملی کپی برابر اصل!! واقعا نمیدونم چی بگم..چی اسمش روبزارم!! من زیر نامه اثر انگشت زدم اینا امضا میخوان ازم؟!!! کارت ملی کپی برابر اصل یعنی چی؟ خوب از دو طرفش کپی گرفتم همراه نامه دادم دیگه چی میگن اینا؟ تلفنمون رو که دارند..ایمیلمو که دارند..آدرس رو دارند. کل اصلاعات اجدادم رو ارند.. واقعا گیرم آوردند اینا؟؟ چی بگم به اینا؟ الان کسی بخواد شکایت کنه از اینا به کجا باید بگه؟ گرچه من دیگه سراغ دامین .ir نمیرم.. خیلی تحویلمون میگیرند با این تحریما.. خدایی اگر پنلم رو ندند قید دامنه .ir رو چه برای مشتری چه برای خودم میزنم.. دامین .in شرف داره به ir اینا... کسی میدونه از کجا میشه شکایت کرد؟