:-؟ فکر نمیکنید العان دارید خلاف قوانین فروم میرید جلو؟؟؟
حتما باید بن بشند ؟؟؟
بعد هم بن میکنیم بدشون میاند
من نمیدونم چی کار کنم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
اصلا اسم تاپیک رو بخون؟؟؟؟
بخش انتقاد و پیشنهاد کاملا بسته شد !!
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
تا اون جایی که پارسال مجید ان لاین یادم می اد ... فکر کنم اساس شکل گیری وب هاستینگ تالک نظارت بر کار هاستینگ ها بود ... وحید خان چی شد ؟
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
بعد از چند تا جریان خطری و دعواهای فراوان و بی احترامی ها ی بسیار فراوان برادر وحـــید مجبور به حذف این بخش شد
منم با 60 درصد این کار موافقم
با کینه حرف میزنیدتا اون جایی که پارسال مجید ان لاین یادم می اد ... فکر کنم اساس شکل گیری وب هاستینگ تالک نظارت بر کار هاستینگ ها بود ... وحید خان چی شد ؟
وقتی تو فروم نبودی وقتی جو فروم رو ندیدی وقتی جنبه کار رو ندارید وقتی خودتون به خودتون احترام نمیزارید
وقتی ساعت 2 نصف شد زنگت میزنند فوش ناموست میدند پس لزومی نداره من فروم و خودم رو خراب کنم برا یکی که با رفیقش قهر میکنه بیاد بگه من با این قهرم !
اساس و شکل گیری فروم هم جنبه آموزشی اونه و افزایش سطح علمی هاستینگه نه چیز دیگه
اگه شما مشکلی دارید میتونید وارد فروم نشید هیچ درخواستی از شما به عمل نیومده
چون تا حالا هم از شما هیچ پست مفیدی ندیدم جز اسپم
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
وحید من فکر می کنم می تونستیم اون سیستم قبلی رو داشته باشیم اما با شیوه نوین
مثلا فرد خسارت دیده شواهد رو به شما ارایه بده بعد اگه قابل قبول بود یک تاپیک با دسترسی محدود ایجاد می کردین تا مشکل بررسی بشه
الان تنها بخش مفید انجمن قسمت آموزشی هستش قسمت های دیگه بازدهی مناسب ندارن
مثلا خودت اجازه می دی یه هاستیگه تازه کار بیاد اینجا آفر بده بعد 1 ماه بعد میبینیم کلاه بردار در میاد
از قضا چنتا از مشتری هاشم از وبهاستینگ تالک جذب کرده
خوب اینجا عدالت رعایت نشده
فروشنده بیاد اینجا محصول تبلیغ کنه بفروشه بعد تو زرد از آب در اومد دیگه اینجا نمیشه ازش شکایت کرد
در اون پیغام که بهم دادیجوابتو دادم همونجا برو بخون
![]()
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)