● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
از leaseweb , serverius خواستید در خدمت هستیم
یک مشکلی که OVH داره اینه که 90% شرکت های بزرگی که کارشون Manage کردن سرور هست سرور های این دیتاسنتر رو قبول نمی کنن (حدود دو سال پیش که تازه شروع کرده بودم این کار رو از OVH یک سرور گرفتم و بعد دنبال کسی می گشتم که کمک کنه در Manage کردن سرور بکنه)
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
تجربه ای که من دارم ثابت کرده هیچ دیتاسنتری بد نیست مخصوصا دیتاسنترهایی که تبدیل به برند معتبر شدند. اما مشکلی که برای ما وجود داره عدم شناخت از نوع معماری شبکه دیتاسنتر است.
بیشتر دیتاسنترها از یک معماری استاندارد و مانند به هم استفاده میکنند ولی خوب سیاست هر دیتاسنتر متفاوت است.
روی دیتاسنترهای امریکایی و کانادایی هیچ وقت کسی از لحاظ کانفیگ دچار مشکل نشده ولی معمولا من مشکلات را در OVH,Hetzner و NetDirekt دیدم.
البته نمیشه گفت مشکل! نوع معماری شبکه های این دیتاسنترها متفاوت است و عدم آشنایی ما ، ایجاد مشکل میکند.
موفق باشید
چرا فحش میدی به ovh? سعی کنید فحش ندید - در واقع چیزی که شما گفتید از فحش هم بدتره . یعنی زیر تر از زیر سوال بردن یه جسم بی جان است
این شرکت فقط dc نیست - که سرور میفروشه - هر چیز سخت افزاری که شما فکرشو بکنید در قاره اروپا تولید میکنه درجه 1 - مشکل شبکه و کانفیگشو هم این ساختارش است که واقعا روی مخت راه میره - ولی وقتی صحیح انجام بدید - مشکلی نداره - فروش سرور های ovh اولین چیزی که میخواهد صبرایوب - و مصرف قرص آرامش بخش است
چون ابیوز میاد بسیار حساس هستن که اونم راه کار داره -
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)