من شنیدم می خوان با 1400 تومن تک نرخیش کنن ؟ درسته ؟
من شنیدم می خوان با 1400 تومن تک نرخیش کنن ؟ درسته ؟
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
با دروود
من نه دانش اقتصاد دارم و نه س ی ا س ی!
اما چند نکته را دارای اهمیت می دانم :
1: نرخ ارز به سبب تحریم ها بسیار بالا ررفته که روشن است تا اندازه ای گرانی به همین سبب داشته باشیم.
2: این هفته می توان گفت همه هفته را در تعطیلی به سر می بردیم و نه از مجلس و ارگان های س ی ا س ی کاری ساخته بود و نه از دولت و همچنین تولید داخل نیز پایین تر از هر روز دیگری بود که این خود می تواند در این زمینه موثر بوده باشد.
3: امروز با تایید دولت برای افزایش نرخ سود بانکی تا میزانی از این گرانی کاسته شده و روشن است که این نیز می تواند نوید بخش کاهش نرخ ها باشد.
امید که سیر کاهشی آغاز شود.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
الان که میگن دیگه خرید 1700 هم ندارن و زیر این حرفاست.خدا کنه برسه به همون 1400 دیگه راضی هستیم.1 ماه خریدها را عقب انداختم
علت صبر دولت ، فکر کنم این بود که خواستن ببینن اتحادیه اروپا راجع به تحریم نفتی ایران چه موضعی میگیره تا اینا بتونن با توجه به اون نرخ دلار رو هم برا سل بعد و هم برای بازار اعلام کنن.
احتمالا اگه تک نرخی بشه قیمتش 1400 تا 1500 باشه.
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
امیدواریم قیمت ها به روال عادی برگرده
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
باید تا شنبه صبر کنیم ، ببینیم چی میشه !
من در تعجبم که این خبر رو از کجا آوردین !!!تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۶
در صفحه اصلی و شاخه اقتصادی عنوان خبر اصلا وجود نداره !! یعنی پاک کردن ؟
ویرایش توسط X2Maxer : January 25th, 2012 در ساعت 17:40
....
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
به 1500 هم راضی هستیم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)