فعلا که داره میاد پایین دلار
منم که پریروز کلی ضرر کردم
فعلا که داره میاد پایین دلار
منم که پریروز کلی ضرر کردم
سلام.. دوستان من تازه از خواب پا شدم.. چه خبر دلار بالا نرفته ؟ پايين نيومده ؟ گوگل في ل تر نشده ؟ همه خوبين ؟ همه سر جاتون هستين ؟ !!!
نرخ دلار در این لحظه : 1690 تومان
سایت فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای این زده
ای بابا من همین پریروز 99 دلارو با دلاری 1800 گرفتم
![]()
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
بله درسته بنده هیچ جنسی را در ایران ندیدم که روند نزولی دشته باشد!البته مباحث هاستینگ را پرانتز بگیریم!
ویرایش توسط taghi.karimi : January 4th, 2012 در ساعت 10:21
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
بله گفتم میره بالا
یعنی این پایین اومدن همیشگیه؟
دیگه بالا نمیره؟
کار خوبی کردن . طرف از بازدید سایت داشت سوء استفاده میکرد . خودش شده بود بانک مرکزی به نوعی بازار را ملتهب کرده بود . قیمت های مخصوصا چند روز اخیرش اغراق زیاد دیده می شد که البته با هدف خاص و برنامه ریزی شده بود. جالب هست بدونید این سایت با شکایت صنف فکر میکنم هیت شد![]()
دوست عزیز منظور شما رو متوجه نشدم. اما حرف بنده واقعیت بود کار بنده به نوعی با خرید و فروش ارز و قیمت در بازار مرتبط هست . این سایت در چند روز گذشته در برهی ساعات به دروغ و دور از واقعیت نرخ ها را بالا و پایین کرد و التهاب زیادی برای برخی دلالان ایجاد می کرد .دلیل مسدود شدن هم شکایت هایی است که به کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه ارسال شد. قبل از این گونه اظهار نظر ها بهتر هست به صورت کامل اطلاعات کسب کنیم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)