چقدر خوبه که همه کاربران و سرویس دهنده ها همچین رفتار هایی رو داشته باشند .
البته من واقعا به سرویس دهی به ایرانیان مخالفم . نه اینکه بگم ایرانی ها فلانن و بهمانن ، نه ، اصلا در این مقام نیستم که نظری بدم . منظورم این هست که ایرانی ها خیلی چیزا براشون جا نیفتاده که باعث دردسر هم برای خودشون و هم برای سرویس دهنده میشه

یعنی همین که سرویس مدیریت نشده روشن بود هیچ مشکلی را قبول نداشتند و میگفتند خام هستش .نمیدورام واضح باشه
راجب آقای هوشیار منم اشتباه بهروز رو کردم و بعد خرید دیدم شرکتشون برای نصب موارد اضافی هزینه میخوان.. اولش ناراحت شدم.گفتم همه جا سرویس میدند و همه چیز رو مجانی نصب میکنند اینا واسه کارهای جزئی پول میگیرند. حتی یک سرور دیگه گرفتم ازشون برای هاست دانلود که چون بهم پینگ نمیداد کنسلش کردم.. گفتم اینا که برای یک کانفیگ 5 تومان میگیرند دیگه هیچی پول منم پرید..اما بعدش دیدم کل پول رو با کسر مبلغ ناچیزی سریع پس دادند!! تازه فهمیدم اینا مشکلی ندارند ما هستیم که به راحتی عادت کردیم و اینا فقط بر اساس قانون پیش میرند. خوب هر کسی یک جوری هست.. یکی مثل رضاجان فدای حسینی که واقعا بهش ارادت دارم و کلی هم هنوز بهش بدهکارم رایگان میاد و همه کاری برای آدم انجام میده.. یکی هم کاملا قانونی هست. در کل هر دو یک جور کار میکنند و بر اساس قوانین خودشون که امیدوارم هر دوشون تو کارشون موفق باشند..