بنده هم از طرف خودم و دیگر همکارانم در مدیریت سایت از شرکت مهرگان پارس (STC Host) تشکر می کنم چه با طراحی های زیباشون و چه در این مدت یک سال و نیم که کار می کنیم با پشتیبانی خوبشون ما را تا اینجا رساندند.
بنده هم از طرف خودم و دیگر همکارانم در مدیریت سایت از شرکت مهرگان پارس (STC Host) تشکر می کنم چه با طراحی های زیباشون و چه در این مدت یک سال و نیم که کار می کنیم با پشتیبانی خوبشون ما را تا اینجا رساندند.
من هم زياد وي پي اس و هاست خريدم . تو يك سال حداقل 20-30 تا يادم مياد عوض كردم.
و از جناب رحمان هوشيار (وارز هاست)
از آقاي مجيك وي پي اس.
و آقاي محسن باستاني عزيز(ورنا هاست) كه خيلي زحمتشون ميدم تشكر مي كنم.
تشكر مي كنم كه اين تاپيك رو باز كردين حداقل باعث ميشه زحمت يه عده هدر نره و كساني كه بار اولشون هست دچار مشكل نشن.
بنده هم جا داره کلا از همه افرادی که در کروکی هاستینگ و دهکده وب فعالیت دارند تشکر کنم تو این چند ماه که ازشون هاست دارم واقعا از همه لحاظ عالی بودند.
همچنین ار وارز هاست البته متاسفانه مدت زیادی نیست که افتخار آشنایی با این شرکت رو دارم و ازشون vps دارم ولی این شرکت هم واقعا از همه لحاظ عالی بوده مخصوصاً تو پشتیبانی که باید یه تشکر ویژه یکنم که تا حالا همه سوالاتم رو با حوصله و حداکثر تو 15 دقیقه جواب دادن.![]()
جناب هوشیار رو هم تایید میکنم پشتیبانی و کلا کارش رو قبول دارم امیدوارم تو همه مراحل زندگیشون موفق شوند .
شرکتهای
Dataargham.com
Warez-host.ir
و گروه :
TehranWeb.net
فراموش شد.
تغییر نام گروه طراح و توسعه ...
بنظر من هم کار بسیار خوب و پسندیده ای انجام دادید !!! به امید روزی که بازار هاستینگ ایران هم سروشکل بگیره !!! و دیگه همش خوبی بشنویم !!
من هم از پشتیبانی بسیار عالی persianvps و مخصوصا رضا فدای حسینی بابت کانفیگ های کاملا مجانی و جواب دادن به همه ی سوالات مبتدیانه تشکر کنم.
امیدوارم همه ی متخصص های انجمن کارشون رو با همه ی سختی خوب پیش ببرند تا تجربه آی تی در کشور بالا بره و با پیشرفت این صنعت، شاهد خروج سرمایه کمتری در این حوزه باشیم.
سلام
من هم قصد تقدیر و تشکر از شرکت های زیر رو دارم :
لاهیج سافت(LahijSoft)
وانیز وب
وب پویان
3 شرکت بالا
مخصوصا جناب مهندس اعظمی (مدیریت وانیز وب ) و جناب مهندس روحی پور (کارمند ارشد لاهیج سافت)
که حتی در پروژه های برنامه نویسی کمک شایانی کردند
از همه ی این عزیزان تشکر میکنم
درپناه حق
خدانگهدار
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
منم دیر رسیدم
منم از خدمات و پشتیبانی خیلی خوب آقایان مسعودی ( جوان سرور ) ، محبعلی ( هایپرسرور ) ، اسکندری ( امگاهاست ) ، زرگران و همارانشون ( دهکده وب ) تشکر ویژه میکنم !
همچنین آقای رحمان هوشیار عزیز که ازشون سرویس ندارم ولی خیلی مزاحمشون میشم و ایشون هم بدون هیچ منتی ، خیلی خوب راهنمایی میکنن !
سلام
سپاس از همه دوستان
ToooPDL , عزیز من اگر وقت آزاد داشته باشم , همیشه سعی میکنم به کاربران خوبی همچون شما در رفع و راه اندازی سرویس ها کمک کنم
فقط گاهاً با کمبور زمان مواجه میشم که مجبور هستم به بعضی از دوستان نه بگم , که متاسفانه از دست ما دلگیر میشن
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)