سلام
میکروتیک ها به نسخه 5.11 ارتقاء داده شد
موفق باشید
سلام
میکروتیک ها به نسخه 5.11 ارتقاء داده شد
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام من VDS3 رو میخواستم سفارش بدم برای راه اندازی s-o-c-k-s ولی خوب کانفیگ رو بلد نیستم .
کانفیگ رو انجام میدید ؟
سلامسلام من VDS3 رو میخواستم سفارش بدم برای راه اندازی s-o-c-k-s ولی خوب کانفیگ رو بلد نیستم .
کانفیگ رو انجام میدید ؟
یک پیشنهاد دوستان برای شما
بهتر است از سرورهای میکروتیک برای این موارد استفاده کنید
هیچ زمان بنده سرورهای ویندوز را برای اکانتینگ توصیه نکردم و توصیه نخواهم کرد
اما حال جهت سرویس شما
اگر منظور شما همراه سرویس وبندوز 2003 است سرویس به همراه برنامه nttac به صورت پیش فرض تقدیم خواهد شد
راه اندازی این مورد توسط شما خواهد بود
بر روی سرورهای میکروتیک این درخواست رایگان کانفیگ خواهد شد (( جهت استفاده شخصی شما یا همکاران شما , نحوه فعال سازی به این صورت است که ای پی و پورت را روی مرورگر خود تنظیم میکنیم و از این پروتکل استفاده می کنید ))
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
فکر کنم منظورشان جهت فروش اکانت هست که باید همان ویندوز را تهیه کنند
سلامفکر کنم منظورشان جهت فروش اکانت هست که باید همان ویندوز را تهیه کنند
بله به صورت مستقیم راهنمایی شد
به دلیل اینکه این موضوعات در انجمن جایی ندارد
موفق باشید
سلام قربان هلند موجود دارید؟؟
رم 1-512
ویندوز
اگر امکان هم داره یه ایپی واسه پینگ بهم بدید
سلام
نمونه ای پی :
Ip = 46.21.145.106
در مورد ارائه سرویس بر روی هلند نیز خیر تا شنبه از این دیتاسنتر سرویس ارائه نمی کنیم
سرورهای تهیه شده کامل شده است و تعدادی سرور جدید سفارش داده شده که هنوز به ما تحویل داده نشده
تا روز شنبه بر روی آمریکا و سوئیس امکان ارائه سرویس است
انشالله شنبه یا نهایت یکشنبه که سرورهای جدید هلند به ما تحویل داده شود مجدد اقدام به ارائه می کنیم
سوالی بود در خدمت هستم
موفق باشید
ممنون من نیاز به هلند دارم و واسه مشتری هام میخوام 4-5 تا نیاز دارم رم 1 -512
فقط یه سوالی در صورت خرید کلی تخفیف هم شامل میشه؟؟
قیمت ها همینی هستن که زدید یا نه زیاد شده با توجه به نرخ ارز؟
سلامممنون من نیاز به هلند دارم و واسه مشتری هام میخوام 4-5 تا نیاز دارم رم 1 -512
فقط یه سوالی در صورت خرید کلی تخفیف هم شامل میشه؟؟
قیمت ها همینی هستن که زدید یا نه زیاد شده با توجه به نرخ ارز؟
1 - خیر ما تا امروز قیمت ها را حتی یک تومان نیز افزایش نداده ایم شاید چند درصد از تاریخ 9 بهمن به بعد در هر سرویس 1500 تا 2000 تومان افزایش قیمت داشته باشیم که هنوز قطعی نشده است
2 - در مورد تخفیف نیز مانند خیلی از کاربران که به صورت درصدی و نمایندگی با ما فعال می کنند به این شکل تخفیف ارائه خواهد شد :
3 - همچنین به درخواست نمایندگان محترم که امکان معرفی آنها مقدور نیست از تاریخ 9 بهمن به بعد احتمالاً درصد تعلق گرفته شده به آنها را مقداری افزایش دهیم7 - کاربرانی که به صورت نمایندگی با وارهاست در خرید و فروش سرورهای مجازی فعالیت کنند در صورت داشتن سرویس های فعال به شرح ذیل از تخفیف برخوردار خواهند شد :
تا سه سرویس فعال اول با قیمت اصلی ارائه می شود
از سرویس چهارم تا سرویس ششم با 13% تخفیف تقدیم خواهد شد
از سرویس هفتم تا سرویس نهم با 17% تخفیف تقدیم می شود
از سرویس دهم به بعد با 22% تخفیف تقدیم می شود
این شرایط شامل آفر ویژه نمی شود
همچنین برای نمایندگان و کسانی که به این صورت با ما کار می کنند تخفیف ها و خدمات ویژه ای داریم که شامل کاربران عادی نخواهد شد
4 - بله در حال حاضر این تاپیک آخرین تاپیک فروش ایجاد شده است و قیمت ها و ... بر اساس همین تاپیک است :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/37401/
ما تنها زمانی اقدام به ایجاد تاپیک جدید میکنیم که یا لوکیشن جدید اضافه کرده باشیم یا تغییراتی در پلن ها و سرورها ایجاد کنیم
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
بسیار عالی از این گزینه 7 که زدید واقعا خوشم اومد و اگر چیزی باشه که اینجا گفتید در مورد سرور های هلند با شما کار میکنیم
چون من از یکی هلند میگیرم ولی مثل اینکه میخواد ماه دیگه هلند رو جمع کنه .....
اگر جمع کرد که تمامی سرویس هارو میارم رو سرور شما و بصورت نمایندگی با شما کار میکنم
با تشکر فراووان اقا رحمان عزیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)