پروفشینال وب
دامنش هم دارم
ProfessionalWeb.ir
پروفشینال وب
دامنش هم دارم
ProfessionalWeb.ir
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
professionalweb از نظر منم خیلی خوبه .
دنبال دامین آزاد هستی؟ یا پریمیوم
ببینید - برای بنده زیاد اسم دامنه مهم نیست !
این مهمه که چطور بتونی اون دامنه رو تو ایران و اینترنت سر زبون ها بندازی !
به عنوان مثال میهن دانلود و یا دانلود ها و .... شاید از لحاظ معنی و مفهوم بی اساس باشند و در حال حاظر بازدید کننده بسیاری دارند !
---------------------------------------------------
ضمن تشکر از همه ی شما دوستان و کسانی که در این تاپیک شرکت کردید !
همانطور که می دانید ایجاد چنین سایتی بدون بررسی از قبل قطعا موفقیت خوبی در پی نخواهد داشت !
لذا تا 1 ماه آینده نسبت به جمع آوری اطلاعات در مورد نیازهای کاربران در چنین انجمن هایی خواهیم پرداخت که با لطف الهی بتوانیم یک سایت ایده آل و خوبی برای شما ایرانیان عزیز ایجاد کنیم .
بدیهی است که از نظرات شما بزرگوارن در مورد انتخاب دامین برای چنین انجمن نهایت استفاده را خواهیم برد .
به زودی ...
این مورد رو زیاد شنیدم افراد میگن، ولی پیش نیومده تا به حال جایی در موردش نوشته باشه، شما منبع خاصی دارید ؟؟
بنظر من سن رو به 16 کاهش دهید، چون توی خیلی از کشور ها بعد از 16 سال افراد ممکنه وارد بازار کار شوند.
این کاملا بی معناست، یعنی چی مثلا خوانم ها با حجاب وارد سایت بشن !
پ ن . منظوری ندارم ولی ایشون فکر می کنم دومین باری هست که همچین پستی میدن که قبلی هم توسط Aria پیگیری شد ولی ایشون انگار متوجه نیست کلا
Mr_Parham
Email: Parham [at] 4upld.com
سلام
دوست عزیز h.g.n باشه دامنه رو خواستید منتقل میکنم به شما
درمورد آقای پرهام بگم که من دیگه در این مورد حرفی نمیزنم
دوست عزیز h.g.n موفق و موید باشید در پناه حق
درمورد مدیریت بخش ها هم به احتمال میتونم کمک کنم
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
با عرض سلام و احترام
ضمن تشکر از همه عزیزانی که در این تاپیک شرکت کردند و اعلام آمادگی کردند و همچنین پوزش میخوام بخاطر تاخیر در راه اندازی انجمن !
دوستان کارهای اولیه راه اندازی انجمن تا حدودی انجمن شده و بطور مجدد افرادی که در دسته بندی میتونند یار و یاور ما باشند لطفا برای بنده پیام ارسال نمایند .
---------------
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط H.G.N : April 17th, 2012 در ساعت 18:43
به زودی ...
با سلام نیاز به هزینه تبلیغات نداریم ولی در زمینه سخت افزار و شبکه و اموزش ها و.... در خدمتیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)