بالا رفتن نرخ دلار به چندین عامل بستگی داره که از اون موارد میشه تحریم، نزدیکی به سال نو میلادی، سیاست دولت در رفع کسری بودجه، شرایط نه چندان مناسب داخلی و ... نام برد.
بالا رفتن نرخ دلار به چندین عامل بستگی داره که از اون موارد میشه تحریم، نزدیکی به سال نو میلادی، سیاست دولت در رفع کسری بودجه، شرایط نه چندان مناسب داخلی و ... نام برد.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
من هم با آقای پارسیان کاملا موافقم چون بعضی ها میان سیستم کار رو بهم میریزن و قیمت پایین میدن . مثلا دیروز من یه تاپیک دیدم 256 مگ رو زده بود 6900 تومان از همه جالب تر امروز و دیروز ، تو یاهو پی ام دریافت کردم که زده بود رم 1 گیگ 3000 تومان شاخ در آوردم اخه 2000 تومان فقط پول آی پی هست ، خوب خودتون تصمیم بگیرید . وقتی ما یک صدا نیستیم ، قیمت هامون یکی نیست دیگه باید چه کار کنیم . من ماه پیش سرورم رو هر دلار 1380 تومان گرفتم . قیمت هامو بیشتر کردم مثلا رم 1 گیگ 35000 تومان شد
امروز هم سرورم رو شارژ کردم پول بیشتری دادم و رم 1 گیگ رو 40000 تومان کردم
هر کی دوست داشت که می خره . هر کی هم نخواست، که هیچی
ولی من زمانی که واسه مشتری احترام قائل میشم و سرور خوب می گیرم ، مشتری هم باید در برابر اون سرور و پشتیبانی پول خوب بده .
ولی متاسفانه بعضی از مردم کمیت رو به کیفیت ترجیع میدن که میشه عین بعضی از دوستان (بلانسبت) که ورشکست میشن
ویرایش توسط vps-baran.ir : December 21st, 2011 در ساعت 00:17
دلار شد 1500 !!!
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی : saraco@att.net
افزایش قیمت ارز = پایین آمدن قیمت سرویس دهنده
این است ریاضی محض بازار ایران
البته کی جرات داره قیمت ها رو دست بزنه ، وقتی هر روز وی پی اس 4900 تومنی ارائه میشه![]()
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
در مورد vps ها یک مشکلی هست، خیلی از مشتری های شما برای مدت کمی به آن نیاز دارند شاید کمتر از یک ما و براشون مهم نیست طرف فروشنده در حال ورشکست شدن باشه و یک ماه دیگه جمع کنه بره. برای همین سرویس ارزان را با کمال میل می خرند. فروشنده ها هم که یک سرور اختصاصی گرفته اند و باید پولش را در بیارن پس میان شونصد تا vps روش میدن با قیمت مفت با امید مشتری بیشتر، قیمت پایین تر....
---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
با این بازار خراب کن های موجود حتی نمیشه قیمت دامین را بالا برد!
کسانی که دارن بازار رو خراب میکنن شرط می بندم بیشتر از 1 ما نمی توانند دوام بیارن
البرز وی پی اس با بیش از 250 یوزر فعال !!! بیش از 10 سال سابقه
برای خرید و مشاوره در یاهو پی ام بدید .
یاهو ای دی : saraco@att.net
خوب این اشتباهه وقتی یه بابایی می یاد یه سرور 16 گیگ رم رو روش 60 تا وی پی اس نصب می کنه انتظار از این اقا چی میره . پشیبانی خوب ولی کیفیت بد
من همیشه سعی می کنم سرور که میگیرم . مثلا 16 گیگ ، اینو به 16 نفر یا فوقش 20 نفر میدم البته تمام سرور های بنده پورت 1 گیگ هست و من هیچ وقت دنبال پول حرام هم نیستم . سرور رو overcell کنم که بخوام سر مشتری رو کلاه بزارم نه این اشتباه محضه . سره خودمو دارم شیره میمالم . اگه بخوام این کارو بکنم . این طوری سرور که پر میشه میرم سرور دیگه میگیرم . که سودم کم میشه . ولی سرویس دهی بهتری میدم
الان رم 24 گیگ دارم و 16 تا سرور نصب کردم و 12 گیگم پر شده و به هیچ کی هم نمی فروشم . چون اشتباهی که کردم رم بالا گرفتم .
اخرین قیمتی که از صرافی فامیلمون دارم اینهاست
قیمت ها قیمت ساعت 12:10 دقیقه بازار هست
دلار: 1485 تومان
یورو: 1908 تومان
پوند انگلیس: 2240 تومان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)