با سلام . میتوانید خودتان برایمان تبلیغ گوگل بخرید و فعال کنید ؟ در صورتی که توانایی انجام دارید اطلاعات را پ. خ کنید . تشکر
با سلام . میتوانید خودتان برایمان تبلیغ گوگل بخرید و فعال کنید ؟ در صورتی که توانایی انجام دارید اطلاعات را پ. خ کنید . تشکر
سلام من اكانت اپل دارم و ميخواهم از مستركارت مجازي براي خريد در اپل استور استفاده كنم چون مقرون به صرفه تر است آيا شدني است؟
اگر همانطور كه فرموده بوديد درصورت نشدن پس گرفته شود من خواهان خريد آن هستم، قيمت و روشهاي پرداخت را ارسال فرماييد لطفا.
آيا براي شارژ اكانت گوگل هم ميتوان از اين. كارت استفاده كرد؟ ( براي خريد از سيديا)
كلا" اين كارتها چند سال اعتبار دارند؟
سلام
من یک ویزا کارت 35 $ دارم. اما نیاز به یک مستر کارت 32$ دارم. کسی هست که مستر کارت داشته باشه با کارت من تعویض کنه؟
اگه پول توی کارتشم زیاد مسئله ای نیست. من ادرس سایت دانشگاه برای پذیرش می دم 30$ واریز کنه کارت منو بگیره؟
دو تا کارت دیگه دارم که هر کدوم 5$ که میشه 10$ توش هست ان ها رو هم می دم. فقط این کار من راه بیافته
شماره تماس من 09111944027
ممنون
مستر كارت مجازي غيرقابل شارژ در مقادير بين 10 تا 500 دلار به فروش مي رسد.
* اين كارتها مناسب براي خريدهاي اينترنتي مي باشد.
* امكان استفاده با هر نام و بيلينگ آدرس دلخواهي در اكثر سايتها از جمله پيپال ، آمازون و اپل استور و ..... وجود دارد . كارتها بي نام و آدرس صادر مي شوند.
* تاريخ انقضاء بين 1 تا 2 ماه است كه بستگي به تاريخ سفارش كارت دارد.
كارت 10 دلاري = 32000 تومان
كارت 20 دلاري = 56000 تومان
كارت 25 دلاري = 68000 تومان
كارت 30 دلاري = 79000 تومان
كارت 50 دلاري = 129000 تومان
كارت 100 دلاري = 249000 تومان
كارت 200 دلاري = 497000 تومان
براي اطلاع از قيمت ساير كارتها پيغام بگذاريد.
ياهو : Iranvisacart
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)