همونطور که میدونید وارز به چندین بخش تعریف میشهنمیدونم چرا این قدر ایرانیان عزیز دوست دارن خلاف مقررات حرکت کنند
تو ایران بیشترین استفاده وارز استفاده از اسکریپت های نال هستش و این هم دلیل بر ضعف اقتصادی ما ایرانیا هست
یا حق
آیا اسم این رو د ز د ی نمیشه گذاشت ؟همونطور که میدونید وارز به چندین بخش تعریف میشه
تو ایران بیشترین استفاده وارز استفاده از اسکریپت های نال هستش و این هم دلیل بر ضعف اقتصادی ما ایرانیا هست
یا حق
سلام
حرف شما کاملاً درسته. ***ی هست.
اما شما چی پیشنهاد میدید؟ با اوضاع اقتصادی و تحریم ها اکثراً مجبور هستیم. ویندوز و نرم افزارهای ***ی. اگر همین ها هم نباشه همین پیشرفت هایی هم که داریم رو نداریم...
ویندوز و نرم افزارهای من قفل شکسته اند. ویبولتین رو نال شده نصب کردم. اسکریپت ها رو هم همینطور. فقط پول هاست میدم.( جا داشته باشه همین رو هم نمیدم ).
کوچک و بزرگ هم نداره. فقط هم مختص ایران نیست. چین روسیه هند مالزی هلند آلمان ...
متاسفانه شرایط باعث ایجاد فرهنگ غلط میشه و شده.
شما شخصاً این کار رو نمیکنید؟ اگر پاسختان منفی است تبریک میگویم.
ویرایش توسط salman : December 19th, 2011 در ساعت 15:50 دلیل: غلط املایی
هروقت سرمایه گذاری هایی که رئیس حکومت قبلی ما برای مردم ایران در کشورهای اروپایی و امریکایی کرده بود رو از بلوکه در آوردن وبه خود مردم پس دادن آره ولی با این اوصاف نه به نظر من دز دی حساب نمیشه
اگر زیاد فکرتون به دز دی یا غیر دز دی مشغوله آیا ویندوزی که رو سیستمت نصبه یا نرم افزارهای دیگر آیا اونهارو همه لایسنسشون رو پرداخت کردی؟
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
اون دوتا دیتاسنتر کدوما هستند؟
ویرایش توسط abc : December 23rd, 2011 در ساعت 17:55
چرا دقیقا همینه اما برای بعضی ها واقعا همون ماهی 10-15 تومن برای لایسنس خیلیه داداشمآیا اسم این رو د ز د ی نمیشه گذاشت ؟
درد نکشیدی که بدونی مردم چی میکشن . امیدوارم هرگز هم چنین اتفاقی برات نیافته اما واقعا برای بعضی ها 10-15 تومن خیلیه داداشم
نه برادر . حلال و حرام ندارهد ز دی حلال:دی
وقتی مراجع حلال کردن شما چه اصراری داری که حرام باشه
دیگه کاریش نمی شه کرد واقعا به این کار مجبوریم! به دلایلی که دوستان گفتن و دلایل دیگه ، ( شرط اول! : پول!)
د ز د ی گناهه
اما گاهی واقعا چاره ای نمیمونه
لطفا تاپیک رو از بحث خارج نکنیم
دوستان این بحث رو ادامه ندید و به بحث اصلی بپردازید
یا حق
خیر ! مجبور نیستین ! میتونین از برنامه های لینوکسی استفاده کنین ! میتونین از انجمن سازهای دیگه استفاده کنین ! و ....***ی حلال:دی
وقتی مراجع حلال کردن شما چه اصراری داری که حرام باشه
دیگه کاریش نمی شه کرد واقعا به این کار مجبوریم! به دلایلی که دوستان گفتن و دلایل دیگه ، ( شرط اول! : پول!)
من شخصا حرف مراجع رو در این زمینه قبول نمیکنم. خودتون رو بگذارید جای اون شرکت یا فرد برنامه نویس بعد نگاه کنید ببینید حرف اون مرجع تقلید چه قدر دل شما رو به درد میاره.
به جز 2 دیتاسنتر هیچ جا اعلام نکرده وارز هستند. دیتاسنترها به دو صورت معمولا دراینباره عکس العمل انجام میدهند:
الف)-تا شکایت رسمی نشه و یا به اصلاح ریپورت نشه کاری ندارند.
ب)-خودشون روی اطلاعات نظارت میکنند.
اکثر دیتاسنترهای دنیا مانند گزینه ب هستند. اروپا معمولا اینگونه است.
دیتاسنترهای امریکایی در دسته الف قرار میگیرند البته نه همشون.
باز هم تکرار میکنم اکثر دیتاسنترهایی که مشتریان زیاد دارند و خیلی اسم و رسم دارند، تا شکایت رسمی و ریپورتی نباشه ، عکس العملی هم نسبت به وارز ندارند. اما بر روی مواردی که ip را وارد لیست سیاه میکند بسیار سختگیر هستند. چون شامل جریمه میشه و آزاد کردن آن هم جریمه دارد. مانند: اسکن پورت-اسپم-تورنت،فیشینگ و کلا مواردی از این قبیل.
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
درجواب دیگر دوستان:
اگر مشکلی وجود داره از کشور خودمان است. لطفا بحث را 30 یا c نکنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)