الان رو سایت شما seo رعایت نشده اگر مواردی رعایت نشه رنک شما و بازدیدهای شما کاهش پیدا می کنند
الان رو سایت شما seo رعایت نشده اگر مواردی رعایت نشه رنک شما و بازدیدهای شما کاهش پیدا می کنند
میتونید از خودشون دلیل بخواید که چرا اینجوری شده من زیاد سایت شما را چک نکردم
حدس بنده این است !
دلیل صفر شدن رنک ایشون این باشه که ایشون قبلا لینک هاشون یک طور دیگه ایندکس می شده و کسی که سئو می کرده پیوند یکتای این دوستمون رو عوض می کرده و شاید در گوگل سایت مپ خوبی نمی داده که آدرس ها بروز بشن و سایتشون تو گوگل 404 گرفته ...
اقا دمت گرم من 4 ساله این سایت رو دارم امارش رو نیوک خیلی خوب بود ولی چون گفتن نیوک امارش تقلبی کردمش وردپرس ولی الان جنازه من رو وردپرس افتاده یو روز نیست که سایت مشکل نداشته باشه خدایش دمت گرم خیلی اقایی
ظاهرا سرورتون کند شده و من الان با لود سایت و سی پنلش مشکل دارم
می خوای رو یکی از سرویس هام بطور رایگان انتقال بدم تا فرصت داشته باشی خوب انتخاب کنی ؟
چقدر فضا استفاده کردی؟
راستی چقدر هزینه کردید برای رسلر شاید سرویس بهتری براتون بتونم ایجاد کنم
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
اولین بار هست که شنیدم ورد پرس در امنیت اولین هست.
الان اون آرتیکل که سایت در حال انتقال هست رو شا زدید و تم رو عوض کردید ؟
هاست رسلر گرفتم که به خود شرکتی که گرفتم بخشیدم گفتم مال خودش با این سرویس به درد نخورش نه هنوز سایت رو انتقال ندادم
به نظر بنده در امنیت حرف اول رو دروپال می زنه
ولی خب وردپرس هم در حد پایینی نیست و بروز رسانی خوبی داره...
ولی از نظر سئو یا امنیت هیچی دروپال نمی شه ....
دروپال در امنیت بالاتر است
وردپرس اون پایین هاست
جوملا هم از نظر امنیت و محبوبیت و میزان استفاده و آپگرید رتبه خوبی داره
دوست عزیز این قالب رو اگر خواستی ببریم روی جوملا.
جوملا امکانات زیبایی جهت تم های حرفه ای داره و در مورد سئو وامنیت حرف های زیادی داره
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
دوست عزیز فعلا نمی تونم تغییرات بیشتری بدم احتمالا سرورتون مشغوله و هنگ کرده و اگر مطمئنی بقیه سایت رو می بینند احتمالا فقط من نمی تونم سایت رو ببینم و شاید سی پنل از فایروال یا افزونه csf آی پی من رو مسدود کرده
آیپی سیستم من این هست : 31.57.228.11 اگر تونستی چک کن ببین *****م نرکده باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)