پورت 1 هست فکر کنم اون 2*1tr ماله هارد باشه:دی..
پورت 1 هست فکر کنم اون 2*1tr ماله هارد باشه:دی..
دوستان عزیز به این میگن دنیای رقابت سوال شما غیر حرفه ای . اگر بنده خدا بخواد بگه از کجا میخره که بازارش باید تعطیل کنه.
این سوال شما مثل اینکه که شما یک شرکت تلفن همراه سازی دارید بعد به نوکیا یا اپل بگید گوشیت با چه نقشه و تکنولوژی درست میکنید قطعه از کجا میخرید ما هم بریم بخریم
به نظر شما بهتون میگن؟
شما با این سوالاتتون و مخصوصا حساب کتابی که میکنید(قیمت و سرورش غیر واقعی) این بنده خدا رو زیر سوال میبرید .
دوستان عزیز خیلی شرمنده بابت پرداخت آنلاین سایت ..
زرین پال حساب ما را نقره ای کرد و حالا هم باید منتظر ... تایید درگاه پرداخت که اقدام کردیم باشیم که الان جواب میدن
ولی کسانی که پرداخت هاشون مونده فعلا میتوانند از لینک زیر پرداخت کنند تا چند ساعت دیگر پرداخت سایت اوکی میشود
پرداخت سایت باران سرور
از لینک زیر خیلی راحت میتوانید پرداخت خود را انجام دهید
موفق باشید
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
بله اینجوری هست
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
سفارش دوستان ارسال شد ..
سفارش هر کسی مونده اعلام کنه ..
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
دوستان محترم مشکل پرداخت آنلاین سایت حل شد ...
دوستان میتوانند پرداخت خود را انجام دهند
موفق باشید
Telegram: mehdi_niromandan
دوستان عزیز ..
خواهش میکنم .. تایپک را شلوغ نکنید ..
پرداخت آنلاین سایت درست شد و درخواست دوستان ارسال شد
درخواست کسی مونده لطفا اعلام کنه
با تشکر.
Telegram: mehdi_niromandan
بنده پرداخت رو انجام دادم که متاسفانه داخل وبسایتتون ثبت نشد حالا نمیدونم مشکل از اینترنت بنده بوده یا هنوز سایت درست تنظیم نشده .
که البته فکر نمیکنم مشکلی باشه چون اطلاعات پرداخت در زرین پال ثبت شده .
که البته تیکت مربوطه رو توی وبسایتتون ارسال کردم و از اونجا پیگیر هستم .
ممنون .
مثل اینکه پرداخت ثبت شده با این حال پی ام براتون ارسال کردم .
( خیلی جالبه همون لحظه پیغام پرداخت نمایش داده نشد .)
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
بنده vps ام رو همین الان تحویل گرفتم با تشکر از ایشون برای عملکرد سریعشون و پشتیبانی خوبشون تا به اینجای کار
با سلامخسته نباشیدمیکروتیک هم ارایه می دید؟
طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
همه و همه در نگاره
سلام
وقت به خیر
سرور کارت صدا داره ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)