دو تا هاست میخواستم ... یکی 1گیگ و دیگری 5گیگ ... هر دو هم برای سایت دانلود میخوام
قیمت لطفا + محل سرورها
یه جا هاست های چینی میداد با قیمت های پایین ... کسی می دونه اونها چطورند ؟
دو تا هاست میخواستم ... یکی 1گیگ و دیگری 5گیگ ... هر دو هم برای سایت دانلود میخوام
قیمت لطفا + محل سرورها
یه جا هاست های چینی میداد با قیمت های پایین ... کسی می دونه اونها چطورند ؟
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
سلام .
فضای یک گیگ با پهنای باند 10 گیگ ماهانه قیمت سالانه 10 هزار تومان
فضای 5 گیگ با پهنای باند 50 گیگ ماهانه قیمت سالانه 33 هزار تومان
سرور در آمریکا - تگزاس
تست هم میدم کیفیت رو ببینید و سرعت رو. با آپتایم 99 درصد و پشتیبانی 24 ساعته
سلام عزیز
من شرکت هاست ندارم اما تجربیاتمو در زمینه سایت دانلود بهت میگم
اگر میخوای سایت موفقی داشته باشی این به این حرفا توجه کن
اولا سایت و فایل ها روی یک سرور نباشن
برای سایتت از یکی از همین شرکت ها هاست بگیر فقط قبلش طی کن که مقدار مجاز استفاده از سی پو چقده یعنی یجوری نشه که بازدیدت که یک مقدار بالا رفت ، شرکت هاست بگه سایتت داره به سرور فشار میاره و سایتت رو ببنده
در مورد فایل ها هم بهترین گزینه اینه که یک سرور ویندوز بگیری (لینوکیس برای دانلود فایل خوب جواب نمیده) و حداقل یک شبکه 100mbps unmetred داشته باشه سی پیو خیلی مهم نیست چون دانلود خیلی به سی پیو کار نداره
موفق باشی
یا علی
با سلام خدمت شما دوست عزیز.
پیشنهاد دوستمان خیلی خوب بود. سعی کن که سایت و محل فایل هات یکی نباشند.
من میتونم دو نوع زیر را به شما معرفی کنم.
۱. نوع اول که برای سایت مصرف کنی که قیمت ها رو از اینجا ببینید http://hugeserver.com/linux-share-hosting.html
۲. نوع دوم هم که برای سرور دانلودت باشه . که از اینجا قیمت هارو ببینید http://hugeserver.com/file-hosting.html
قابل ذکر هست که دیتا سنتر گیگا اینترنشنال هست. و دو سرور معرفی شده کاملا مجزا از هم هستند.
با ورود به سایت میتوانید در هر زمان که می خواهید با اپراتور های می به صورت زنده صحبت کنید. ( در زیر سایت میتوانید آن را ببینید )
قیمت موارد اضافی هم در سایت درج شده است.
* در صورت درخواست میتوانیم از سرور آمریکا هم ای پکیج ها را ارایه بدیم ولی قیما ها بیشتر هست.
در خدمت شما هستیم.
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)