.....
.....
ویرایش توسط pc30 : December 24th, 2011 در ساعت 13:08
پیشنهاد بنده:
یک فروشگاه اینترنتی بزن.بهت پنل میدم جدیدترین بازیه ها و نرم افزارها رو بزار برای فروش 25 درصد از هر محصول بهت میرسه. غیر این میتونی تو سایتت بنرهای تبلیغاتی کلیکی بزاری و از آن راه هم بفروشی..
غیر این میتونی ویزیتور ما تو شهرتون بشی و محصولات ما رو عمده به مغازه دارها و فروشگا ه ها بفروشی.ما عرضه کننده جدیدترین بازی ها و نرم افزارها به صورت ارجینال هستیم. هر مغازه بخواد خرید کنه حداقل کم کمش هفته ای 50 تا 100 تومان میخره ازت. که ازا ین 100 تومان 25 تومانش مال شماست.. حالا شما فکر کن فقط 20 تا مغازه رو ساپورت کنی! هفته ای 500 گیرت میاد.. اینم بگم این فقط مربوط به فروش عمده شماست.. تو اینترنت میتونی مشتری و مغازه از شهرستانها هم گیر بیاری..
درودپیشنهاد بنده:
یک فروشگاه اینترنتی بزن.بهت پنل میدم جدیدترین بازیه ها و نرم افزارها رو بزار برای فروش 25 درصد از هر محصول بهت میرسه. غیر این میتونی تو سایتت بنرهای تبلیغاتی کلیکی بزاری و از آن راه هم بفروشی..
غیر این میتونی ویزیتور ما تو شهرتون بشی و محصولات ما رو عمده به مغازه دارها و فروشگا ه ها بفروشی.ما عرضه کننده جدیدترین بازی ها و نرم افزارها به صورت ارجینال هستیم. هر مغازه بخواد خرید کنه حداقل کم کمش هفته ای 50 تا 100 تومان میخره ازت. که ازا ین 100 تومان 25 تومانش مال شماست.. حالا شما فکر کن فقط 20 تا مغازه رو ساپورت کنی! هفته ای 500 گیرت میاد.. اینم بگم این فقط مربوط به فروش عمده شماست.. تو اینترنت میتونی مشتری و مغازه از شهرستانها هم گیر بیاری..
خیلی جالب هست چون خودم هم شهر سی دی دارم . ای دی یاهو بفرست
اشکالی نداره.نیاز داریم
فقط یک تماس با ایمیل و اس ام اس و تیکت و ... داشته باشید با من.
فقط فوری
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
صفحه 3 رو ندیدم
اما کسی هم دنبال کم باشه نیاز داریم
استارتر هم اگر دنبال کار هست باز در خدمت هستیم
ایمیل برای ارتباط بدهید![]()
دوستان همچنان دنبال یه کار خوب میگردم. وقت آزاد هم از سایت 3 - تا 11 شب میتونم کمکتون کنم .
لطفا اونایی که نیاز دارند فق تماس بگیرید. نه اونایی که پیشنهاد میدن و دیگه ازشون خبری نمیشه !
دوست عزیز -- شما دنبال کاری هستید مثل پشتیبانی و برای اون هم باید وارد سیستم پشتیبانی اون شرکت یا سایت بشید که !
شما محترم هستید برای ما - اما قطعا یک آدم عاقل بدون شناخت دقیق و نداشتن تضمین در برابر کار قطعا اجازه همچین کاری رو نمیده !
نمی گم شما رو بعنوان بازایاب استخدام کنند که اون کار فوق العاده ای است !
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
دلتا فوکس عزیز هم درست میگه !
این کار خیلی پر سوده !
دوست عزیز، اگه اشتباه نکنم در مورد همکاری در فروش پنل اس ام اس قبلا با هم صحبت کردیم.
اگه مایل هستید نمایندگی بگیرید پ.خ دهید تا بهترین راه رو پیشنهاد کنم.
موفق باشید
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
نه حرف نزدیم. بیشتر توضحی بدهیددوست عزیز، اگه اشتباه نکنم در مورد همکاری در فروش پنل اس ام اس قبلا با هم صحبت کردیم.
اگه مایل هستید نمایندگی بگیرید پ.خ دهید تا بهترین راه رو پیشنهاد کنم.
موفق باشید
بله موافقم . اما تو نت باید اعتماد کنی اگه نخوای اتماد کنی که باید کلا نت رو بزاری کنار ! درست نمیگم ؟دوست عزیز -- شما دنبال کاری هستید مثل پشتیبانی و برای اون هم باید وارد سیستم پشتیبانی اون شرکت یا سایت بشید که !
شما محترم هستید برای ما - اما قطعا یک آدم عاقل بدون شناخت دقیق و نداشتن تضمین در برابر کار قطعا اجازه همچین کاری رو نمیده !
نمی گم شما رو بعنوان بازایاب استخدام کنند که اون کار فوق العاده ای است !
منم استقبال کردم . اما دیگه خبری ازش نشده .! فقط ژیش داده و رفتهدلتا فوکس عزیز هم درست میگه !
این کار خیلی پر سوده !
موفق باشید
اگه بخوای بعنوان بازاریاب فعالیت کنید به ازای فروش هر پنل 25-50 درصد به شما تعلق میگیره.
اما اگه بخوای بعنوان نماینده فعالیت کنی باید ابتدا مبلغ 50 هزار تومان پرداخت نمایید تا پنل نمایندگی در اختیار شما قرار بگیره و خودتون دیگه کاربران رو مدیریت میکنید در این صورت 75 درصد هر پنل به شما تعلق میگیره.
موفق باشید![]()
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)