-
November 22nd, 2011, 02:30
پاسخ : سوال در مورد انتخاب هاستینگ مناسب
من دوسال با این شرکت بودم سال اول که واقعاً عالی بودند سال دوم هم خوب بودند ولی تقریباً از 6 ماه پیش خیلی خیلی افتضاح شدند هم پشتیبانی هم کیفیت سرورهاشون قطعی تا دلتون بخواد اونم به مدتهای طولانی که بعضاً تا 24 ساعت هم طول میکشه .
حتی حاضر به عذر خواهی هم نیستند .
حال هرکی دوست داره بره از این خراب شده ParsDev.Ir - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس | ثبت دامنه | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | میزبانی در ایران | طراحی وب | سرور مجازی | سرور اختصاصی سرویس بگیره
ازما گفتن بود
دوستان در مورد این سایت کسی اطلاعاتی داره
http://www.netafraz.com
-
-
November 22nd, 2011 02:30
# ADS
-
November 22nd, 2011, 09:34
عضو جدید
دوست عزیز با شرکت های زیر تماس بگیر. حداقل تا جایی که من میدونم تو ایران امتحان خودشون رو پس دادن
هاست دی ال
هاست ایران
نت افراز
آریانیک
سرورپارس
و حتی شرکت هایی مثه جوان سرور ( که خودم مشتریشونم و راضیم )
ی ضرب المثل معروفی هست میگه هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری. شاید تو بازار هاستینگ ایران این ضرب المثل مصداق خیلی خوبی نباشه اما همچین بی ربط هم نیست.
سعی کن از جایی هاست بگیری ک قرار نباشه ماهی یکبار انتقال بدی.
موفق باشی
-
-
January 1st, 2012, 02:46
سلام
عملا چیزی در سرورهای اشتراکی به نام پهنای باند نامحدود وجود نداره، چون در سرورهای اشتراکی شما حق استفاده از میزان مشخصی از منابع سیستم را دارید مثلا در 60-90 ثانیه بیش از 15% منابع را نمیتوانید استفاده کنید، با این تفاسیر وقتی میزان مصرف پهنای باند شما بالا میره یعنی شما بازدید بیشتری دارید و این یعنی مصرف منابع بیشتر از سیستم که اگر این استفاده از مقدار تعیین شده توسط خدمات دهنده بیشتر باشه شما suspended میشوید. (یه جورایی میشه گفت روشی برای تبلیغات هستش)
پس هرچی سرور اشتراکی شما قویتر باشه یعنی بیشتر از منابع میتوانید استفاده کنید.
مثلا شرکت هایی که سرورهای اشتراکی با 4 هسته یا پایینتر با 2-4 گیگابایت رم دارند و پهنای باند نامحدود میدهند بدترین نوع خدمات دهنده ها هستند. (این یک نظر تجربیه (بستگی به میزان کاربرها هم داره))
به نظر من اگر قصد دارید از خدمات هاستینگ ارزان در سرورهای اشتراکی استفاده کنید، روی سرورهایی متمرکز بشوید که تنظیمات سخت افزاری بالایی داشته باشند.
من خودم با هاستینگهای زیادی کارکردم (مایا، ******، پارس دیتا، فراهاست، ....) که از بیشترشون راضی نبودم.
جدیدا داریم با یه هاستینگ جدید به نام سیسپاد هاست (syspodhost.com) کار میکنیم که وضعیت سرورهاش خیلی خوبه سرور اشتراکی با 16 هسته و 12GB رم توصیه میکنم ویژگی سرورهاشونو ببینید.
ویرایش توسط arash_shakiba : January 1st, 2012 در ساعت 22:38
-
-
January 1st, 2012, 09:33
در صورتی که موضوع سایتتون مغایر با قوانین جمهوری اسلامی نباشه شرکت ما می تونه هاست رو با پهنای باند نامحدود و مقدار فضای مورد نیازتون که از امنیت و کیفیت بالایی برخوردار است در اختیار بگذارد.
برای اطلاع از وضعیت قیمت ها اینجا کلیک کنید .
-
-
January 1st, 2012, 12:55
عضو انجمن
ببخشید ها شما می فرمایید تازه کارا نباشن خوب این تازه کارا از کجا باید شروع کنن تا بشن یه شخص یا شرکت معتبر در تصمیم خودتون تجدید نظر بفرمایید.
پانوشت:بنده نه هاست می فروشم نه بازاریابی می کنم فقط قصدم توصیه بود
-
-
January 1st, 2012, 13:48
پارس وب سرور
ParsWebServer.com
پشتیبانی قوی و سرور های قدرتمند رم 16 گیگابایت 8 هسته سی پیو در آمریکا
آپتایم بسیار بالا
-
-
January 4th, 2012, 08:52
هامنظور شما از پهنای باند چیه. ایا منظور شما همان که درباره اندازه پشتیبانی که توسط سایتهای ارائه دهنده هاست و دا مین به کاربران
-
-
January 4th, 2012, 12:05
هاستینگ مناسب ازنظر نوع کیفیت وعرضه شرکت سازنده مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وبا توجه به نوع و نحوه ارایه خدمات ارزیابی رایانه ای مورد ارزیابی قرار می گردد.
-