-
November 12th, 2011, 12:53
پاسخ : آیا فضاها ورشکست شد؟

نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
دوستان چی شد که این موضوع برای من جالب شد و اینجا تاپیک زدم..آشنایی من با این شرکت و آقای شکوهی از ۴ سال پیش شروع میشه.برای شروع من از ایشون یه ریسلر گرفتم. یادم میاد اون زمان هم توی همین تالار از ایشون بابت سرویس و کلاه برداری شکایت شده بود. ولی خوب من به بخاطر مبلغ پایین مجبور بودم از ایشون بگیرم.تا چند ماه مشکلی نبود ولی به رور مشکلات شروع شد. دو سه ماه یه بار منتقل میکردند از اینجا به اونجا.ازشون بعد از مدتی ازشون سرور مجازی هم گرفتم. بعد یکی دو سال که قصد خرید سرور اختصاصی داشتیم گفت بیا بهت سرور اختصاصی بدم که از محمد فخرایی مشورت خواستم و گفت اینا کلاه بردارن و نگیر که نگرفتم. و بعد از مدتی کاملا سرویس هامو منتقل کردم و از این شرکت کاملا جدا شدم.توی این بین چه اتفاقاتی افتاد.۱) چند بار قصد جدا شدن داشتم که ایشون به هر بهانه ای ما رو برمیگردونند (ارتقا سرویس. هزینه پایین تر و ...)۲) چند بار حتی به مدت دو سه هفته و شاید بیشتر سرویس ما قطع بود که وقتی به مستر شکوهی میگفتیم میگفت یکی از سایت های ما(itba.ir) دیداس میشه و سرور میخوابه و هر ماه ما رو از اینجا به اونجا میکشوند.۳) وقتی زنگ میزدیم که یا جواب نمیداد و یا جالبه وقتی جواب میداد میگفتم آقای شکوهی؟ میگفت اشتباه گرفتید.(تلفنش دست یکی دیگه میداد)وقتی زنگ میزدم شرکت دایورت میکرد یه آهنگ میزاشت جواب نمیداد۴) یکی دو بار هم میداد یه خانمی جواب بده که یه جوری مارو دک میکرد مثلا میگفت نیستش.
جالبه وقتی که میخواستیم سایت ها رو منتقل کنیم به سرور خودمون... گفت باید بابت بک آپ پول بدی.(بک آپ سرور رو بسته بود تا کسی نتونه بک بگیره و منتقل کنه.(بهانه: به سرور فشار میاد)). که من بهش گفتم من پول زور نمیدم و سایت ها مو منتقل میکنم.تازه منت هم سرم میزاشت

من هر جور فکر میکنم که چطور اینا به این راحتی پول مردم رو میخورن متوجه نمیشم... اینا خدا و آخرت رو قبول ندارن؟ و امثالشون... بعضی از تاکسی های درون شهری وقتی نرخ تاکسی ۷۵ تومن باشه و ۱۰۰ تومن بهشون بدی ۲۵ تومن رو بهت میدن که تو گردنشون نباشه ولی اینا ...
اقای شکوهی با ehost.ir هم دوست هستند ! ehost.ir هم به همین بهانه یه بار سر ما کلاه گذاشت و نزاشت بک آپ بگیریم و همونم طلب پول میکرد !سیاست این دوتا یکی هست ! بعد رفتیم از شکوهی سرویس گرفتیم چه بده بسونی بیان شکوهی و ehost بود نمیدونم ! بعد شکوهی باهاشون صحبت کردن کل بک آپ ما رو دادن و بعد شکوهی انتقال داد رو سرور خودش
که رسما به چیز خوردن افتادیم با این سرویس دهیش منم بک آپ گرفتم و قرار کردم
)
-
تعداد تشکر ها از ArtexGroup به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2011 12:53
# ADS
-
November 12th, 2011, 12:57
سلام.
شرکت ثبت شده -نیست- و شرکت درواقع محل کار برادرشون هست که ایشون رفتن یه خط تلفن گزاشتن و اسمش رو گزاشتن شرکت!
بحث خدا و پیغمبر نیست، افرادی هستند که به این چیزا اعتقاد ندارند ولی از نظر من اگر افرادی همچون این آقایان بیشتر فکر کنند، می فهمند که حتی اگر 100 میلیون هم کلاه برداری کنند، در نهایت این پول تموم میشه و از اونجایی که دیگه اعتباری هم ندارند، نمی تونند پولی در بیارند و در نتیجه از بین میرن!
بعضی ها فکر می کنند باید هر جور که شده پولدار شد، بقیش مهم نیست ...
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2011, 13:07
عضو انجمن
هر جا سخن از اختلاص است نام بانک ملی و سایت فضاها می درخشد :دی
-
تعداد تشکر ها ازokey به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2011, 13:07
عضو انجمن
پیشنهادی دارم بهتر نیست این تاپیک به بخش شکایت و انتقاد منتقل بشه ؟ چون من هم در این تاپیک مطلب انتقادی نوشتم البته مدرک هم دارم بر اثبات .
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
November 16th, 2011, 02:07
عضو انجمن
-
-
November 16th, 2011, 02:28
سلام.
همیشه آخر قصه مشخص هست، کسی که از ریشه مشکل داره، هر کاری بکنه آخر مشکل خواهد داشت:
Google
جالبه ...
فعالاً از volumedrive ارزونتر پیدا کردن، مشخصاً لازم به تحقیق نیست که پول VD رو هم خوردن و حالا رفتن سراغ Hetzner ... ایرانی هایی که از Hetzner سرویس دارن مواظب باشن ... بلایی که سر ما سرویس دهنده های سرور اختصاصی اومد توسط این شخص، سر Hetzner هم خواهد اومد و نتیجه خوبی برای کاربران ایرانی این دیتاسنتر نخواهد داشت ... بی اعتمادی ....
فکر می کنم موقعش هست که افرادی که ایران هستند 1 کاری بکنند که این شخص زودتر به مراجع قانونی معرفی بشه تا آبروی همه سرویس دهندگان داخلی و خارجی و اسم ایرانی رو نبرده !
حیف که من ایران نیستم .... 
با تشکر.
-
-
November 16th, 2011, 02:32
عضو انجمن
مگه هتزنر همینجوری به این آقا سرور هم میده؟
خوب باید اول پول بده یا نه؟ نه تنها هتزنر کلا هر دیتاسنتر که باشه :|.. تازه آلمانی ها خودشون بلدن چه بلایی سرش بیارن.. نفوضی توی ایران زیاد دارن از اون هیتلریاش
-
-
November 16th, 2011, 04:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
همیشه آخر قصه مشخص هست، کسی که از ریشه مشکل داره، هر کاری بکنه آخر مشکل خواهد داشت:
Google
جالبه ...
فعالاً از volumedrive ارزونتر پیدا کردن، مشخصاً لازم به تحقیق نیست که پول VD رو هم خوردن و حالا رفتن سراغ Hetzner ... ایرانی هایی که از Hetzner سرویس دارن مواظب باشن ... بلایی که سر ما سرویس دهنده های سرور اختصاصی اومد توسط این شخص، سر Hetzner هم خواهد اومد و نتیجه خوبی برای کاربران ایرانی این دیتاسنتر نخواهد داشت ... بی اعتمادی ....
فکر می کنم موقعش هست که افرادی که ایران هستند 1 کاری بکنند که این شخص زودتر به مراجع قانونی معرفی بشه تا آبروی همه سرویس دهندگان داخلی و خارجی و اسم ایرانی رو نبرده !
حیف که من ایران نیستم ....
با تشکر.
جناب آریا،
با سلام،
چطور میشه پیگیر شد؟
آیا امکان داره به دیتا سنتر گزارش بشه این فرد؟
چون اونطور که شما فرمودید ممکنه برای دوستان از جمله بنده مشکلاتی در دیتاسنتر ها پیش بیاد، درسته که در هتزنر کارت اطلاعاتش میمونه و دیتاسنتر شخصا کار برداشت را به موعد مقرر در فاکتور انجام میده اما خوب باز هم ممکنه با توجه به روش کاری ایشون مشکل آفرین بشه.
-
-
November 16th, 2011, 04:20
-
-
November 16th, 2011, 05:21
عضو دائم
یک نکته اینکه چطور دیتا سنترها را دور میزنه شما موقع خرید سرو که ابتدا پول میدن و سرو تحویل میگیریداز دیتا سنتر وقتی هم سررسید بشه حداکثر 2 یا 3 روز بعد دیتا سنتر چنانچه پول شارج دستش نرسه سررو خاموش میکنه نحایتا بتونه 3 یا 4 روز پول نده که این 3 یا 4 روزهم که اصلا فایده نداره و کاری از پیش نمیتونه ببره
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-