صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 65

موضوع: آیا فضاها ورشکست شد؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    100
    تشکر شده در
    79 پست

پیش فرض پاسخ : آیا فضاها ورشکست شد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrvarzan نمایش پست ها
    دوستان چی شد که این موضوع برای من جالب شد و اینجا تاپیک زدم..آشنایی من با این شرکت و آقای شکوهی از ۴ سال پیش شروع میشه.برای شروع من از ایشون یه ریسلر گرفتم. یادم میاد اون زمان هم توی همین تالار از ایشون بابت سرویس و کلاه برداری شکایت شده بود. ولی خوب من به بخاطر مبلغ پایین مجبور بودم از ایشون بگیرم.تا چند ماه مشکلی نبود ولی به رور مشکلات شروع شد. دو سه ماه یه بار منتقل میکردند از اینجا به اونجا.ازشون بعد از مدتی ازشون سرور مجازی هم گرفتم. بعد یکی دو سال که قصد خرید سرور اختصاصی داشتیم گفت بیا بهت سرور اختصاصی بدم که از محمد فخرایی مشورت خواستم و گفت اینا کلاه بردارن و نگیر که نگرفتم. و بعد از مدتی کاملا سرویس هامو منتقل کردم و از این شرکت کاملا جدا شدم.توی این بین چه اتفاقاتی افتاد.۱) چند بار قصد جدا شدن داشتم که ایشون به هر بهانه ای ما رو برمیگردونند (ارتقا سرویس. هزینه پایین تر و ...)۲) چند بار حتی به مدت دو سه هفته و شاید بیشتر سرویس ما قطع بود که وقتی به مستر شکوهی میگفتیم میگفت یکی از سایت های ما(itba.ir) دیداس میشه و سرور میخوابه و هر ماه ما رو از اینجا به اونجا میکشوند.۳) وقتی زنگ میزدیم که یا جواب نمیداد و یا جالبه وقتی جواب میداد میگفتم آقای شکوهی؟ میگفت اشتباه گرفتید.(تلفنش دست یکی دیگه میداد)وقتی زنگ میزدم شرکت دایورت میکرد یه آهنگ میزاشت جواب نمیداد۴) یکی دو بار هم میداد یه خانمی جواب بده که یه جوری مارو دک میکرد مثلا میگفت نیستش.جالبه وقتی که میخواستیم سایت ها رو منتقل کنیم به سرور خودمون... گفت باید بابت بک آپ پول بدی.(بک آپ سرور رو بسته بود تا کسی نتونه بک بگیره و منتقل کنه.(بهانه: به سرور فشار میاد)). که من بهش گفتم من پول زور نمیدم و سایت ها مو منتقل میکنم.تازه منت هم سرم میزاشت من هر جور فکر میکنم که چطور اینا به این راحتی پول مردم رو میخورن متوجه نمیشم... اینا خدا و آخرت رو قبول ندارن؟ و امثالشون... بعضی از تاکسی های درون شهری وقتی نرخ تاکسی ۷۵ تومن باشه و ۱۰۰ تومن بهشون بدی ۲۵ تومن رو بهت میدن که تو گردنشون نباشه ولی اینا ...
    اقای شکوهی با ehost.ir هم دوست هستند ! ehost.ir هم به همین بهانه یه بار سر ما کلاه گذاشت و نزاشت بک آپ بگیریم و همونم طلب پول میکرد !سیاست این دوتا یکی هست ! بعد رفتیم از شکوهی سرویس گرفتیم چه بده بسونی بیان شکوهی و ehost بود نمیدونم ! بعد شکوهی باهاشون صحبت کردن کل بک آپ ما رو دادن و بعد شکوهی انتقال داد رو سرور خودش که رسما به چیز خوردن افتادیم با این سرویس دهیش منم بک آپ گرفتم و قرار کردم )

2. تعداد تشکر ها از ArtexGroup به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

شرکت ثبت شده -نیست- و شرکت درواقع محل کار برادرشون هست که ایشون رفتن یه خط تلفن گزاشتن و اسمش رو گزاشتن شرکت!

بحث خدا و پیغمبر نیست، افرادی هستند که به این چیزا اعتقاد ندارند ولی از نظر من اگر افرادی همچون این آقایان بیشتر فکر کنند، می فهمند که حتی اگر 100 میلیون هم کلاه برداری کنند، در نهایت این پول تموم میشه و از اونجایی که دیگه اعتباری هم ندارند، نمی تونند پولی در بیارند و در نتیجه از بین میرن!

بعضی ها فکر می کنند باید هر جور که شده پولدار شد، بقیش مهم نیست ...

با تشکر.

5. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

عضو انجمن okey آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    174
    تشکر تشکر شده 
    530
    تشکر شده در
    403 پست

هر جا سخن از اختلاص است نام بانک ملی و سایت فضاها می درخشد :دی

7. تعداد تشکر ها ازokey به دلیل پست مفید

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

پیشنهادی دارم بهتر نیست این تاپیک به بخش شکایت و انتقاد منتقل بشه ؟ چون من هم در این تاپیک مطلب انتقادی نوشتم البته مدرک هم دارم بر اثبات .

9. تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید

عضو انجمن Mehrvarzan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    293 پست

اینجا بحث انتقاد نیست.
    این چنین تاپیک ها برای افراد تازه کار هست که فریب نخورن و تجربه بشه.. .

اینجا انگار هر کسی از این آقا زهرچشمی دیده.. خیلی دوست دارم خودش پیدا بشه و یه چیزی حداقل بگه که حداقل بدونیم این تاپیک رو میخونه

در مملکت بوووووووووووووووووووووق که شرکت ها مثل بوووووووووووق ثبت میشن باید انتظار افراد بوووووق هم بود
    آدرس تلگرام: https://t.me/Ferdy110
    خرید و فروش بیت کوین با قیمت مناسب: کلیک کنید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

همیشه آخر قصه مشخص هست، کسی که از ریشه مشکل داره، هر کاری بکنه آخر مشکل خواهد داشت:

Google

جالبه ...

فعالاً از volumedrive ارزونتر پیدا کردن، مشخصاً لازم به تحقیق نیست که پول VD رو هم خوردن و حالا رفتن سراغ Hetzner ... ایرانی هایی که از Hetzner سرویس دارن مواظب باشن ... بلایی که سر ما سرویس دهنده های سرور اختصاصی اومد توسط این شخص، سر Hetzner هم خواهد اومد و نتیجه خوبی برای کاربران ایرانی این دیتاسنتر نخواهد داشت ... بی اعتمادی ....

فکر می کنم موقعش هست که افرادی که ایران هستند 1 کاری بکنند که این شخص زودتر به مراجع قانونی معرفی بشه تا آبروی همه سرویس دهندگان داخلی و خارجی و اسم ایرانی رو نبرده !

حیف که من ایران نیستم ....

با تشکر.

12. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

عضو انجمن Mehrvarzan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    293 پست

مگه هتزنر همینجوری به این آقا سرور هم میده؟

خوب باید اول پول بده یا نه؟ نه تنها هتزنر کلا هر دیتاسنتر که باشه :|.. تازه آلمانی ها خودشون بلدن چه بلایی سرش بیارن.. نفوضی توی ایران زیاد دارن از اون هیتلریاش
    آدرس تلگرام: https://t.me/Ferdy110
    خرید و فروش بیت کوین با قیمت مناسب: کلیک کنید

عضو انجمن nasa_de آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    987
    تشکر تشکر شده 
    872
    تشکر شده در
    632 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

همیشه آخر قصه مشخص هست، کسی که از ریشه مشکل داره، هر کاری بکنه آخر مشکل خواهد داشت:

Google

جالبه ...

فعالاً از volumedrive ارزونتر پیدا کردن، مشخصاً لازم به تحقیق نیست که پول VD رو هم خوردن و حالا رفتن سراغ Hetzner ... ایرانی هایی که از Hetzner سرویس دارن مواظب باشن ... بلایی که سر ما سرویس دهنده های سرور اختصاصی اومد توسط این شخص، سر Hetzner هم خواهد اومد و نتیجه خوبی برای کاربران ایرانی این دیتاسنتر نخواهد داشت ... بی اعتمادی ....

فکر می کنم موقعش هست که افرادی که ایران هستند 1 کاری بکنند که این شخص زودتر به مراجع قانونی معرفی بشه تا آبروی همه سرویس دهندگان داخلی و خارجی و اسم ایرانی رو نبرده !

حیف که من ایران نیستم ....

با تشکر.
    جناب آریا،
    با سلام،
    چطور میشه پیگیر شد؟
    آیا امکان داره به دیتا سنتر گزارش بشه این فرد؟
    چون اونطور که شما فرمودید ممکنه برای دوستان از جمله بنده مشکلاتی در دیتاسنتر ها پیش بیاد، درسته که در هتزنر کارت اطلاعاتش میمونه و دیتاسنتر شخصا کار برداشت را به موعد مقرر در فاکتور انجام میده اما خوب باز هم ممکنه با توجه به روش کاری ایشون مشکل آفرین بشه.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

کارت ؟ شما که کارتون پرداخت و موارد مالی هست، بهتر میدونید که میشه از gift card یا debit card هایی که خیلی ارزون هم هستند استفاده کرد و هر موقع که نخواید پول رو بدید هم کافی هست پول توی کارت شارج نشه!

این شخص رو بنده میشناسم، روش های مختلفی برای د ز د ی کردن دارند و کاملاً در این کار حرفه ای هستند، احساسی نیست اگر بگم شاید تخصص اصلیشون این کار باشه !

بنده به دوستان دیگر هم توضیح دادم، این شخص جوری عمل می کنه که آخر سر سرویس دهنده کلاه میره، تنها جایی که سرش کلاه نرفت altushost بود که اون هم بنده مدارک لازم از کلاه برداریشون از ما رو به مدیر دیتاسنتر به صورت تلفنی ارائه کردم و اینشان هم گفتند که به دقت این کاربر رو کنترل می کنند و اگر خاطر مشتریانشون باشه، موقعی که از هلند به دیتاسنتر VD منتقل شدند، خیلی از اطلاعات سرور های مجازی و هاست های اشتراکی کاربران از بین رفت و دلیلش دقیقاً این بود که می خواستند از روش مشابهی که سر بنده کلاه گزاشته بودند، برای altushost استفاده کنند که چون پیشتر با مدیر شرکت هماهنگ کرده بودیم، موفق نشدند و altushost سرور هاشون رو پس از آخرین اخطار به کلی terminate کرد و دیگه جواب این شخص رو نداد به کل که منجر به از دست رفتن اطلاعات کاربران شد

بعد هم که کارشون رو در سایت انگلیسی زبان ipap شروع کردند، به دلیل اینکه از مشخصات شخصی و شرکت ما به عنوان اسم و مشخصات و آدرس در کشور امارات استفاده کرده بودند، بنده مورد رو به پلیس اینترنت گزارش کردم و در کمتر یک هفته ایشان مجبور شدند که اطلاعات رو عوض کنند تا دامنه هاشون توسط حکم قانونی پلیس اینترنتی به عنوان fraud ازشون گرفته نشه.

سپس در WHT.com شروع به تلیغات با چند اسم مختلف کردند که باز هم این مورد مشاهده شد (چون مشخصات شرکت ما رو ذکر کردن بودند به عنوان مشخصات خودشون) و مورد به مدیران WHT به همراه مدارک لازم ارائه شد و در نتیجه تمام حساب های کاربری ایشان در WHT.com مسدود و تاپیک های فروششون حذف شد.

بنده اگر ایران بودم، تا به حال این شخص رو به پلیس و زندان کشیده بودم و مدارک کافی برای این کار داشتم، متاسفانه فعلاً ایران نیستم ولی به محض اومدن به ایران هر چقدر هزینش باشه پرداخت می کنم که این شخص یک مدت رو پیش همکارانش بخوابه

با تشکر.

16. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

یک نکته اینکه چطور دیتا سنترها را دور میزنه شما موقع خرید سرو که ابتدا پول میدن و سرو تحویل میگیریداز دیتا سنتر وقتی هم سررسید بشه حداکثر 2 یا 3 روز بعد دیتا سنتر چنانچه پول شارج دستش نرسه سررو خاموش میکنه نحایتا بتونه 3 یا 4 روز پول نده که این 3 یا 4 روزهم که اصلا فایده نداره و کاری از پیش نمیتونه ببره
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)