با سلام
--------------
والا تا نبینم نمیتونم کمکتون کنم ! خیلی گنگ صحبت میکنید چون مباحث شبکه چیزی نیست که شما خیلی ساده چند تنظیم میگید و میگذرید ! باید ببینم و پشت سیستم ها باشم ! بهتر بدید یکی که وارد انجام بده و یا از سوییچ استفاده کنید ! کار خیلی ساده هست !
ما الان توی فقط خونه رو بگم یک مودم و سوییچ و AccessPoint هست که مودم به سوییچ وصله و کامپیوتر من هم به سوییچ و Accesspoint نیز به سوییچ و NoteBook نیز از طریق Wireless از AccessPoint اینترنت میگیره و لازم نیست کامپیوتر من روشن باشه تا بقیه کار کند ! هر چند تا Notebook به Accesspoint و هر چند تا PC به سوییچ !
این فقط خونه بود شرکت که بحثس خیلی گسترده میشه چون به غیر از نت NCompunet وصل شده به چندین سیستم و الان سیستم ها رو NComputing کار میکنند و وایرلس هم اونجا هست و طبقه پایین تر انبار نیز ما از شرکت اصلی شبکه کردم یکم گسترده شده !
یکی از کار های شرکت پروژه های شبکه هست که پروژه هایی گه چند میلیون نزدیک به میلیاد خرج شده که از اون طرف کشور شبکه وصل کنند به این ور که بد بحث امنیت میاد وسط و ...
موفق باشید![]()
خداحافظ !
والا کلا این دوست ما (1Mizban) مشکلاش عجیب غریبه
در مورد اکسس پوینت و سوییچ اینا هم کار کردم. به ایشون هم گفتم بخوای فلان کنی باید اینا رو بخری. اما ایشون گفتن مشکلی نداره که کامپیوتر اصلیم روشن باشه اون یکی از این بگیره...
ظاهرا تنظیمات درست انجام شده بوده و مشکل از کابل بوده!
1Mizban جان همه چی روبراه شده الان ؟
سلام
آره ممنون
کابل رو دادم دستی برام درست کرد، کانکشن هم شاره کردم درست شد .
ممنون
بابا یه accesso point بگیر تمومش کن برو
هم با وایرلس کار کن هم با لن هم شبکه کردی :D
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
با عرض سلام و خسته نباشيد
من adsl +2 دارم و مي خوام براي 2 كامپيوتر شير كنم. كامپيوترها رو با كابل كراس بهم وصل كردم و كار مي كند ولي چون adsl آپي نداره و مودم tplike و كانكشن ندارم نمي دونم بايد چطوري شير بشه!!!! خيلي ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرماييد.
با تشكر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)