ببخشید دوست عزیز دیر جواب دادم آخه نبودم ...
من لیست شارژ رو به صورت تک تک وارد میکنم مثلا کد 16 رقمی و یا اینکه یک فایل text که هر خطش میشه یک کد رو فراخونی میکنم توی برنامه و خودش اتومات هر خط از فایل text رو یک کد فرض میگیره ..
نه مستقیم از ایرانسل و همراه اول نمیگیره باید خودمون شارژ رو بخیرم و وارد کنیم .. اگه بخوای مستقیم کار کنی باید با ایرانسل و همراه اول قرارداد ببندید که مکافات زیاد داره و به این راحتیا نیست اما مراکزی هستند که عمده با قیمت نسبتا خوب ارائه میدن و من چندتاشون رو میشناسم اگه خواستین معرفی میکنم ..
دوست عزیز لطفا معرفی کنید این مراکز رو. ممنون می شم. چون می خوام شروع به کار کنم.
برای محاسباتم ازشون قیمت بگیرم و بعد از شروع کار خریداری کنم.
ممنون
دوست عزیز لطفا معرفی کنید این مراکز رو. ممنون می شم. چون می خوام شروع به کار کنم.
برای محاسباتم ازشون قیمت بگیرم و بعد از شروع کار خریداری کنم.
ممنون
این فایلی که پیوست کردم لیست نمایندگی های پخش عمده محصولات ایرانسله دانلود کن با برنامه اکسل باز کن ..
لینکش هم توی اینجا هست : نقاط عرضه محصولات ایرانسل با بهای توزیع عمده
من خودم از نمایندگی توی جمهوری - بعد از شیخ هادی تهیه میکردم ... باز اگه تهرانی توی جمهوری بین نمایندهای ایرانسل چون تعدادشون بیشتره یکم رقابت روی قیمت بیشتره ...
مورد بعدی هم اینکه روی نام دامنه ایی که اگه تهیه نکردی میخوای تهیه کنی دقت کن که مشتری رو جذب کنی.
با چه بانکی قرارداد درگاه داری؟