برای اطمینان :
رزومه کاری اون شرکت + بستن قرار داد + شفاف سازی
در مورد اختلاف قیمت ها هم همونطور که دوستا نگفتن :
به علت اینکه از منابع مختلفی تامین میشه ( یکی سرورش کاناداست یکی هلند یکی چین ) و اینکه مبالغ مختلفی
به سرور ها پرداخت میشه
+
یه حالتی هم هست که طرف داره قرار دادش با سرور تموم میشه و کلی هم هاست مونده رو دستش !
پس میاد قیمت خیلی پایین میده ! و خیلی چیزهای دیگه !
بهسازان هاست ارائه دهنده خدمات هاست وردپرس سریع، هاست لینوکس، ثبت دامنه، طراحی سایت و تلفن بین الملل
متاسفانه اقدام بعضی ها باعث چنین بی اعتمادی شده است .
ابتدا پیش از خرید شما یک بررسی کامل انجام میدید .
این بررسی شامل مدت زمان فعال بودن سرور ( uptime ) ، درخواست لیست مشتریان آن شرکت ، مدت زمان تاسیس آن شرکت میشود ( اینکه آن شرکت هم واقعا شرکت باشه رو هم اگه خواستی میتونی مطمئن بشی ) . گفتگو با چند نفر از مشتریان آنها خواهد بود .
عدم درخواست سرویس از هاستینگ های تازه به دوران رسیده و آماتور .
میتونید از هاستینگ های شهر خودتون هم استفاده کنید .
مواردی که باعث امنیت خاطر شما از لحاظ پیگیری قانونی در صورت عدم پایبندی به تعهدات خواهد شد :
1- درخواست فاکتور . با این کار شما سند دریافت سرویس و پرداخت وجه را بدست میاورید .
2- درخواست رونوشتی از قرارداد . با این کار هردو طرف متعهد به انجام مسئولیتی خواهند شد .
سلام
من فقط عنوانو خودنم اينو نوشتم
(به هيچ كس نميشه اعتماد كرد دلو بزن دريا و خريد كن بزرگ بزرگ هاي هاستينگ ايرانم گير دار تو كارشون)
توكل=يك خريد موفقت
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
يك راه ديگه هم هست
شركت هايي رو دست چين كن توي انجمن از مشتريانشون سوال كن
++++ شايد جواب داد ---------- شايدم نداد ===== بهترين را پست قبلي
شما می توانید از میان هزاران شرکت معروفترین ها را انتخاب کنید .
من خودم اینجوریم .
اول چند تا رو گلچین می کنم و بعد به سایتشون دقت می کنم و به شرکتی که برای محتوای سایتش وقت نذاشته باشه توجه نمی کنم .
بعد از اینکار سعی می کنم ببینم چه قدر در اینترنت در مورد سرویس هایشان بحث شده و آیا اصلا کسی میشناسدشون درست و حسابی یا نه .
اگر تونستم با پشتیبانیش هم کمی صحبت می کنم . از لحن صحبت و اطلاعات فنی خیلی میشه به هدف نزدیک شد .
بعد انتخاب رو انجام می دم .
اکیدا توصیه می کنم که حتما از یک شرکت به جای فرد سرویس بگیرید . البته افراد بد و خوب دارند و نمی توان همه را به یک حکم فرستاد ته جهنم . من همین الان برای پی پل با یک شخص کار می کنم که فوق العاده قابل اطمینان هست و آشنایی ما هم کاملا از طریق نت بوده ولی خب باید ببینید خودتون چه قدر جرات ریسک کردن دارید .
هرچه قدرت ریسک شما بالاتر باشد پیشرفت شما نیز سریع تر خواهد بود
با تشکر
تو رتبه بندی جهانی شرکت های هاست ملاحظه کنید ، چند مورد هستند که سایتشون اصلا زیبایی نداره. اما مشتریان خیلی بزرگی دارند. و اعتبارشون هم بالاست.
مشکل خیلی از افراد اینه که گول ظاهر رو می خورند برای همین هم توی ایران شرکت ها به جای سبک خدمات رو ببرند بالا ، فقط ظاهر سازی می کنند. این اصل از پارس دیتا صدق می که الی اخر
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)