من از vmware server 2 استفاده میکنم
ایا این فایل در او هم قابل اجرا هست؟
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
اگه یکی از دوستان کانفیگ کنه خیلی خوب میشه واسه اسپم من خیلی بهم ابیوز اسپم می خوره یا حداقل بگید کجاها و چی ها را باید ببندیم مرسی
تورنت را که آقا رحمان تو یه تاپیک توضیح دادن.تو انجمن هست! یه آموزش دیگه هم بود که یه فایل آماده هست از خود میکروتیک میگیری و میریزی رو سرورخودش پورتهای خطرساز و پورت هایی که ویروسها خودشونو انتقال میدن رو بسته!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
نیازی به رفتن به setup و .. نیست.
پس از اینکه یوزر پس رو دادید و وارد شدید این دستور رو وارد کنید :
ip address add
your ip address/24
ether1
ip route add gateway=your gateway ip
توی این نسخه ether1 و ether2 موجود نیست فقط باید ether3 رو اضافه کرد
چرا من ether1 تعریف کردم و مشکلی نداشت. فقط اگه واسه اینترنت ماهواره ای استفاده می کنید بهتره دو تا کارت شبکه تعریف کنید.
برای کارت شبکه دوم باید آی پی جدا تعرف کرد؟
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
baraye config ssl rooye mikrotik ba ibsng rooye serveram ke citrx hast ehtyaj be tmplets ya fil iso daram kodoom yek az doostan filro dare va mitoone dar ekhtyare man bezare agar kasy mayel bood plz pm bede :
id: persianded@att.net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)