من صورتحسابم با پیپاله .. نمی شه با ویزا پرداخت کرد ؟؟ بعضی ها انجام می دند. چون خود پیپالم مجازه
من صورتحسابم با پیپاله .. نمی شه با ویزا پرداخت کرد ؟؟ بعضی ها انجام می دند. چون خود پیپالم مجازه
نه اینکه PayPal نداشته باشیم، داریم اما الان داریم تمام محدودیت ها رو میشکنیم، تا هر مشکلی به وجود اومد برا خودمون پیش بیاد، حتی یک پرداخت از ایران انجام شد و تراکنش ها رو داریم بالا میبریم تا بتونیم خدمات پی پال با تضمین ریفاند ارائه کنیم. برای اینکه راحت کار کنیم پرداخت ها از طریق ایران نخواهد بود و مستقیما از بلغارستان انجام میشه.
=====================================
معمولا هر جای معتبری ویزا و مستر هم قبول میکنه. اما اگر خودتون میتونید با PayPal پرداخت کنید میتونم گیفت کارت فیزیکی براتون با همین قیمت دلار اما با کارمزد تقدیم کنم. کارمز هم برای این هست که گیفت کارتی که بنده دارم عرض میکنم فیزیکی هست و لاشه رو هم میتونم براتون پست کنم به محلی که شما می فرمایید.
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
اون گیقت کارت رو می شه برای گوگل ادورز هم استفاده کرد ؟
قابل شارژه ؟
قیمتش چه طوریه ؟؟
ممنون
خیر قابل شارژ نیست، و فیزیکی هست. و به دلایل امنیتی برای فروش ما از خریدار کارت ملی میخواهیم + واریز از حسابی باید باشه که کارت ملی به متعلق به ایشون هست (کارت ملی هم حتما باید واترمارک بشه توسط خریدار).
اطلاع ندارم که میشه در گوگلادورز استفاده کرد یا خیر اما برای شارژ حساب و تبلیغ در گوگل قائدتا 99.9 درصد نباید مشکلی باشه.
مثلا قیمت 1000 دلاری 1050 دلار هست. هر دلار به قیمت روز بازار (همین دلاری که ما عرض میکنیم دلار روز بازار هست)
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
چقدر کارمزد برای گیفت کارت میگیرید؟
چند دلاری دارید ؟
برای افتتاح حساب در امارات یا آذربایجان چه مدارکی از سمت ما لازم هست؟
اگر پیپال راندوم چک انجام داد میتونید مدارک رو در بانک مربوطه به جای ما حاظر کنید؟
مدارک لازم اسکن پاسپورت هست.
در مورد پیپال هم هیچ قولی نمیدم، و احتمالش کم هست. فردا ساعت 17 به بعد تماس بگیرید.
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
دوستان اگر پرداختی دارید لطفا همینجا بفرمایید، اینکه بنده موجودی نداشته باشم عیب نیست. البته یکسری از مراحل هست که اونها رو بس از رد کردن همیشه موجودی خواهم داشت. این رو قول میدم خدمتتون.
پرداخت پي پل هم انجام ميدين ؟
اگه جواب مثبته ، نرخ دلار رو هم ميفرمائيد ؟
در ضمن پرداخت به صورت سند ماني به ديتاسنتر هستش .
با تشكر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)