دوستان کسی راه حلی به نظرش نمی رسه ؟
الان چیکار باید بکنه که نمیکنه ؟
اهطار مالی اصلا به مشتری نمی دهد ، به من هم اخطار نمی ده حتی 2 هفته هم گذشته ، و حتی وقتی می گذره فاکتوز جدید برای ماه بعد هم گاهی اوقات ساخته نمی شود .
نسخه نال شده هست ؟
بله نسخه 5 هست . نال شده دوستان استفاده کرده بودند و این مشکل هم نداشتن .
بجا اینکه خودت اینقدر عذاب بدی برو یه لایسنس دار بخر ماهی 17 تومن
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
درسته بحث پولش نیست ، انتقال این مشتری ها بود به نسخه جدید که اطلاعاتی از بین نره ، ولی مثل اینکه باید همین کار رو انجام بدم .
روی نسخه های نال حساب کتابی نیست عزیز. عیب یابیش مشکله
درود
امروز پس از اندی سال از این Cron Job برای ما یک ایمیل آمده با متن زیر من که چیزی متوجه نشدم ، بنده لایسنس را نیز نصب کردم از اون هم هیچ ایمیلی خداروشکر برای اتمام مهلت ارسال نمی کنه .
<p dir="rtl"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">آقای/خانم </span><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">javad baghi<span lang="fa">،</span></span></p>
<p dir="rtl"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"> </span></p>
<p dir="rtl"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"><span lang="fa">صورتحساب شما در تاریخ </span>03/10/2011<span lang="fa"> ایجاد شده است</span>. </span></p>
<p dir="rtl"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"><span lang="fa">درگاه پرداختی شما</span>: پرداخت آنلاین کارتهای شتاب توسط زرین پال </span></p>
<p dir="rtl"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;"><span lang="fa">شماره صورتحساب :</span> 59<br /><span lang="fa">مبلغ</span>: 27,000تومان<br /><span lang="fa">تاریخ پایان</span>:
این ایمیل چه چزی است ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)