سلام
اون konsole در واقع پنل وبی شماست هست و چیزی که شما مد نظرتونه نیست.
ـــ
سرویس مورد نظرتون (40 گیگ هارد +1 گیگ رم) به استثنای مورد دو، و به همراه vnc (بدون نیاز به نصب x در vds) رو میتونم روب هتزنر بهتون بدم ماهی ۲۴ تومن.
اگر هم بخواهید میتونم براتون مستقیم خود وی پی اس هتزنر رو خریداری کنم که در اینصورت هزینه اش میشه قیمت سرویستون به یورو ضربدر قیمت بازار آزاد یورو (در mesghal.com)
در صورت نیاز پی ام بدین تا اطلاعات تماس رو خدمتتون بدم.
کمترین قیمت ثبت دامنه (slab آخر DirectI)
کام نت ارگ فقط 8.89$
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی
دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
دوستان عزیز خیلی ممنون از آفر هایی که میدید ولی من مشکل خرید از هتزنر رو ندارم! خودم میتونم برام یک سری ابهاماتی وجود داشت که بعد از ایجاد تاپیک معلوم شد و رفع شد. از همگی متشکرم
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
خیلی ممنون لطف دارید. اما اون کنسول خوده هتزنر همونی هست که من میگفتم اما خیلی وقت تیکت ارسال کرده بودم در مورد این موضوع که امروز توسط آقای سپاستین نیکل پاسخ داده شد.
گفته بود که قابلیت ری بوت- استارت - خاموش کردن سرور وجود داره و اصلا با اسکریپت های نل شده مشکلی ندارن (همچنین رپیدلیج) فقط گفته بودن اگر گزارشی دریافت کنیم آنرا برای شما ارسال می کنیم و 24 ساعت مهلت دارید که مشکل فایل گزارش شده رو بر طرف کنید
در غیر این صورت مجبور هستیم سرور شما رو بلاک کنیم. ( قابل توجه دوستانی که هنوز در مورد هتزنر اطلاعاتی ناقص و شاید کاملا غلط دارن)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)