سلامتبریک می گم.
کار کاملی هست. فقط دو مورد هم اگه توش قرار بگیره بی نظیر میشه.
یکی کنسول تحت وب هست و یکی هم میزان پهنای باند مصرفی
واسه کنسول تحت وب فکر کنم بشه از addon فایرفاکس و آی ای که واسه پنل تحت وب ESX هست استفاده کرد
واسه پهنای باند هم یه پیام خصوصی داده بودم که جواب ندادید
کنسول را 90% در نسخه بعدی ارائه میکنیم ولی برای پهنای باند قول نمی دم
موفق باشی
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلام
دوستانی که سفارش دادند
خدمتشون عرض کردم که از شنبه سفارشات جدید را تقدیم خواهیم کرد
تنها زمان سفارش اسم دامنه سایت خود را نیز ارسال کنند تا لایسنس بر اساس دامنه تنظیم شود
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلامسلام
این االن ما مثلا چندین سرور را ادد کنیم
بعدش قبلا وی پی اس ساخته شده و در پنل یوزر ادد شده
مشکل ساز نشه؟یوزرهای قدیمی هم میتونن که ریستارت کنند و ...؟؟؟
با تشکر
یوزهای قبلی را باید به برنامه ادد کرد
داخل فایل PDF برنامه (( documentation )) کامل توضیح داده شده است و به خریداران تقدیم می شود
موفق باشید
سلام
عذرمیخوام اگه سوالم مبتدی هست ...
آیا این ماژول این امکان رو داره که ما تمپلیت های موجود در دیتا استور سرور رو در اختیارش قرار بدیم و بعد از پرداخت آنلاین کاربر ، به صورت اتوماتیک سرور مجازی رو بسازه و آی پی رو ادد کنه و برای کاربر ایمیل کنه؟
ممنون
سلام
کسی از این ماژول استفاده کرده ؟ رضایت داره ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)