ما از عامل های فروش سرور از هتزنر هستیم. هتزنر دیتانستر عالی هستش و کافیه پورت ها رو خوب ببندید . البته اینجا لیسانس ویندوز برای سرور اختصاصی گرونه و از اونجا که دوستان میگن نصب مجازی سازی اینجا گرونه . این صحیح نیست . شما که نمی خواهین بیشتر از 4 سرور مجازی بسازید ، در نتیجه virtual box رو براتون رایگان نصب میکنیم , و به راحتی هر سرور مجازی که خواستید رو میتونید بسازید. در مورد اینکه که میگید کم میارید ،تو سرور های مورد استفاده nttac که *vp راه اندازی میکنید . بیشتر پورت سرور و پهنای باند مورد استفاده قرار میگیره که اگه باز کم اورد میتونید پورت 1 گیگ بگیرید.
موفق باشید
ویرایش توسط iNicz.Com : August 26th, 2011 در ساعت 22:48
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
سلام
مجازی سازی برای سیستم عامل هایی که احتیاج به کارت شبکه دارند (مثل vmware esxi) گرونه و هزینه داره اما مجازی سازی های مثل proxmox و... رایگانه و می تونید راحت نصب کنید و حرف های اقا هادی کاملا درسته
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
سلام
باهاش صحبت کنید که ایران هستید از رنج 95.195.93..... بهتون میده (کامل در جریان مشکل هست)
ویرایش توسط the_coder : August 26th, 2011 در ساعت 23:34
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
میکروتیک به شما پیشنهاد نمیشه چون انتقال کاربرها کار بسیار دشواری هست ، مگر اینکه سرویس فعلی میکروتیک باشه!
خدا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!
آفاق دیتا شمال نماینده رسمی وایمکس مبین نت و شرکت فن آوا در استان مازندران
Velia عالیه اما یه سری Range داره که نمیشه بهشون ریموت زد.
85.195.85.aaa
امین جان کلا زیاد حرص نخور... تو فروم یه سرچی بکناصولا هرجا که این آقا حضور داشته باشه محاله که یه جنگ به پا نکرده باشه
شما خودتو درگیر چنین افرادی نکن!!
ببین من جبه گیری نمیکنم. ولی میخوام این رو یه من بگی که 90% دوستانی که نظر میدن همیشه خرید غیر مستقیم داشتند و یا فقط شنیدن ، ایا نظر این افراد در مورد دیتاسنتر کاملا درسته ؟
من تو این انجمن کاملا رو راست میگم با 3 نفر که یک گروه هستند و .. بحث میکنم. و خودشون هم خوب میدونند کی هستند. ولی m_dg_farari و چند نفری هستند که من اصلا نمیدونم کی هستند و که هر جا من نظر میدم دوست دارن حرف های بی ربط بزن و اختلاف ایجاد کنند.
m_dg_farari ، دخالت شما بین گفتکوی منو دوستمون یعنی چه ؟ داشتی تبادل نظر می کردی ؟ یا حرف های های شما مربوط به تاپیک بود ؟ برو خدا روزی تو بده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)