خب شما یک یوزر جدید بسازید
تو قسمت پسورد تیک Encrypt رو بردار ( تو خود nttac ) بعد اون یوزر رو تست کن ببین لاگین میکنه !
یا بیا یاهو
خب شما یک یوزر جدید بسازید
تو قسمت پسورد تیک Encrypt رو بردار ( تو خود nttac ) بعد اون یوزر رو تست کن ببین لاگین میکنه !
یا بیا یاهو
دقیقاً زدی وسط خال، مشکل از همین تیک انکریپشن بود، من فکر کردم منظور توی خود سیستم هست، آقا دستت درد نکنه.
التماس دعا
خدا نگهدار
---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:13 AM ----------
یک مشکل دیگه، چرا هیچ ریپورتی از میزان حجم مصرفی نمیده، چه توی صفحه اول چه اون صفحه ای که تاریخ از فلان تا فلان بهش میدی هیچ ریپورتی بر نمیگردونه!!!!
---------- Post added at 09:28 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
یک مشکل دیگه، چرا هیچ reporty از میزان حجم مصرفی نمیده، چه توی صفحه اول چه اون صفحه view logs هیچ reporty بر نمیگردونه!!!!
من هم خیلی مشکل داشتم با این ریپورتر امیدوارم صاحبش بیاد این مشکلات رو هم حل کنه هر چه زودتر
موفق شذیم و اوک کردیم
اما کاش میشد تحت وب یوزر ساخت و..............
لایسنس این هست ولی خوب ارزش خریدن نداره ذیگه
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
دوستان من این اسکریپت رو کاملا فارسی و بهینه کردم هرکی می خواد پیغام خصوصی بده
دوست من اگه این فروشی نیست بزار توی انجمن تا همه استفاده کنند پیغام بدین بعنی چی !!!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
اینم بگم من منظورم فروش نیست
با جناب caspiannets هستم دوست عزیز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)