-
August 19th, 2011, 10:30
عضو انجمن
پاسخ : صاحب دامنه کیه
این آخرین جوابی است که بنده یک هفته پیش به ایشان دادم:
سلام دوست عزیز
...
وقتی شما دی ان اس اختصاصی دارید (مثل ns1.websaz.info) همونطوری که قبلا هم خدمتتون عرض کردم علاوه بر سمت دومین لازمه که در سمت هاست هم دی ان استون تعریف بشه. بنده روی هاست خودمون این کار رو براتون کردم. بدیهیه که وقتی که آی پی رو از سرور ما به سرور دیگه ای تغییر دادید، این تعریفها باید توی ان سرور هم انجام بشه. ناگفته پیداست که تا وقتی این کار رو نکنید، ۷۲ ساعت که سهله، ۷۲ سال هم بگذره، هیچ چیز درست نمیشه.
شما بایستی (اگر خودتان دسترسی ندارید) از کسی که به شما سرویس هاست میده بخواهید که تعریف دی ان اس اختصاصی رو براتون انجام بده. بنده به شما تضمین میدم که تعریف دی ان اسهای شما در سمت سرور به طور کاملا صحیح انجام شده و هر دو دی ان اس به آی پی 74.82.172.87 اشاره میکنند. بقیه کار به عهده کسی است که به 74.82.172.87 دسترسی داشته باشد.
اگر مساله ای بود، باز هم در خدمت هستم.
با آرزوی رفع مشکل شما
برای اینکه معلوم بشه حق با کیه، بنده خودم این تاپیک را ایجاد کردم، تا اساتید سایت در مورد علت مشکل نظر بدن:بدن:
مسابقه با جایزه - راهاندازی دی ان اس اختصاصی
و میبینید که مشکل از کجا بوده.
کسی که حتی یه دی ان اس ساده رو نمیتونه، ادعای مدیریتش میشه! اشکال نداره، تابستون هم تموم میشه و این بچهها برمیگردن سر درسشون!
در ضمن بنده ۳۱ سالم هست، اینکه به خاطر یه دامین، ۱۰ ساعت پشتیبانی به شما دادم، از بچگیم نبوده، از شعور و معرفتم بوده که ظاهرا ازش برعکس برداشت شده.
در پناه حق
ویرایش توسط ehsanx : August 19th, 2011 در ساعت 10:33
کمترین قیمت ثبت دامنه (slab آخر DirectI)
کام نت ارگ فقط 8.89$
پنل ریسلر با امکان تعریف مشتری و ریسلر با آدرس اختصاصی
دلار به قیمت بازار (صرافی کیش)
-
تعداد تشکر ها از ehsanx به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011 10:30
# ADS