دقیقا همینگونه هست سرور هاشون از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار هستند و ساپورت و فروش دیتا سنتر اعلام کردند که از فایل های وارز پشتیبانی میکنند و قانون سختگیرانه ای نسبت به این فایل ها ندارند .
Home
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
شاید سرور های اختصاصی خوبی داشته باشند اما پشتیبانی خوبی ندارند .دقیقا همینگونه هست سرور هاشون از کیفیت نسبتا خوبی برخوردار هستند و ساپورت و فروش دیتا سنتر اعلام کردند که از فایل های وارز پشتیبانی میکنند و قانون سختگیرانه ای نسبت به این فایل ها ندارند .
Home
اگر بخواهیم Altus را وارز حساب کنیم ؛ Leaseweb هم وارز به شما می آید و به نظر من Leaseweb از همه دیتاسنتر هایی که گفتند بهتر می باشد ؛ Worldstream که باید سرور را به امان خدا بسپاری چرا که پشتیبانی در حد صفر و کیفیت سخت افزاری هم صفر ... است .
موفق باشید .
وارز یعنی ایران!
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
بنده Altus را یکسال پیش تجربه کردم شاید حالا بهتر شده باشند اما آن زمان بار فنی زیادی نداشتند .پشتیبانی خوبی هم داند انصافاً حتی در مورد Manage سرور هم خیلی کنم می کنند به دوستانی که Manage بلد نیستند.
موفق باشید .
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
بنده هم برای کسی vps ازشون تهیه کرده بودم جالب نبود .ساپورتش درجه های مختلف داره shared hosting با اینکه فعال هستند ولی زیاد از نظر فنی جالب نیست ساپورت سرور ها خوب هست.
موفق باشید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)