طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
همه و همه در نگاره
طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
همه و همه در نگاره
آقای milade مشکل شما چیه؟ این آقا یه کاری رو آغاز کرده بد خوب و آپدیت دستی و غیر دستیش هم به خودش ربط داره شما که خدای اینترنت هستید و رهبر فلان جا بودید پاشو یه حرکتی بزن. پس مک هم باید می گفت ویندوز خداست ولش کن باش رقابت نکنم؟ موزیلا می گفت آی ای هست ولش کن رقابت نکنم؟ دنیای تکنولوژی دنیای رقابت هست و برای همینه که الان ویندوز 7 داریم وگرنه ماکروسافت می گفت ولش کن کسی که نیست بزار همون 98 بمونه. گوگل همچنین قول هم نیست با اون نتایج اسپمی که میاره تازگی ها قول بودن خودش رو نشون داده و از دست دادن خیلی از کاربر هاش و همچنین کپی کردن ایده های بقیه از جمله فیسبوک. چون خودتون هیچ خلاقیتی ندارید و با شکست برخورد کردید دلیل نمیشه همه شکست بخورند. میشه؟
الان چینی ها یه جستجوگر خوب دارند که همیشه از اون استفاده می کنند.
به جای سرکوب کردن ایده می تونستی کمکی بکنی به ایشون و دست کم از نا امید کردن جلوگیری کنی. افسوس که ما ایرانی ها کارمون شده تو گل دست و پا زدن.
من از شما حمایت میکنم دوست عزیز.
موفق باشید
---------- Post added at 03:36 AM ---------- Previous post was at 03:33 A
با سلام
ifire عزیز ، من هم با شما کاملا موافقم و ازتون حمایت میکنم .
من با شما موافقم دوست عزیز. و در مورد گوگل هم باید بگم که ۲ماه پیش توسط یک پسر ۲۲ ساله میل سرورش هک شد ،پس میبینیم که خیلی هم شاخ نیست...
Iranian R the best
ممنونم بابت اعلام همکاری همه عزیزان ...
ما تو ایرانیم و بهتر می دونیم مردم به چی نیاز دارن ، چه سایت هایی مفید هستن و ...
منتظر نظرات بقیه دوستان هستم
همونطور که گفتم قراره پرو بالش بدیم تا بتونه تمامی نیاز های یک ایرانی رو برطرف کنه ...
موتور جستجو همواره در حال بهینه شدن هست ...
پروژه بعدی که قراره راه بیوفته یه سیستم وبلاگ دهی هست که بصورت فول ای جکس طراحی شده ...
کد نویسی انجام شده و منتظر آماده شدن قالب ها هستیم ...
به زودی بخش وبلاگ آی فایر هم راه اندازی میشه ...
دوستانی که مایل به همکاری هستن با پی ام خصوصی اعلام کنن ...
بازم از تمامی دوستان که وقت میذارن و مطالب رو مطالعه می کنن واقعا ممنونم و براشون آرزوی موفقیت دارم ...
همه و همه در نگاره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)